ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 1 februarie 2024

 
Senat
 
Zuckerberg și-a cerut scuze în fața Senatului SUA după ce a fost acuzat că Facebook „omoară oameni”
Fondatorul reţelei Facebook, Mark Zuckerberg, a fost audiat miercuri de Senatul Statelor Unite alături de alţi lideri ai media sociale - Linda Yaccarino de la X, fost Twitter, Shou Zi Chew de la TikTok, Evan Spiegel de la Snap şi Jason Citron de la Discord, relatează AFP.
[Adevarul]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Zuckerberg, nevoit să înfrunte direct familiile afectate de abuzuri online. „Nu vom avea niciodată ceea ce ne dorim în această viață: fiica noastră” VIDEO
Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, a fost nevoit să se întoarcă și să înfrunte direct familiile copiilor care au fost prejudiciați de companiile de socializare în timpul unei audieri controversate în Senatul SUA.
[Adevarul]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Coaliţia discută în februarie planul ca PSD şi PNL să conducă România 10 ani. Scenarii pentru alegerile din 2024
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a fost agresat astăzi în parlament de membrii AUR. Înfuriaţi de ideea comasării alegerilor, oamenii lui Simion au dat buzna peste politicienii de la PSD şi PNL ca să le ceară socoteală. Dincolo de incidentele violente, în coaliţie PSD a avut o ofertă (...)
[Observator]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Şefii Meta, TikTok şi X, audiaţi în Senatul SUA cu privire la siguranţa copiilor în mediul online
Directorii executivi ai companiilor de social media Meta, X, TikTok, Snap şi Discord sunt audiaţi miercuri în Senatul SUA cu privire la siguranţa copiilor în mediul online, potrivit Reuters.
[Mediafax]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


TUIASI își propune să repete recordul la admitere și în 2024. Candidații se pot înscrie la oricâte specializări doresc
Senatul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a aprobat metodologia pentru desfășurarea admiterii în anul universitar 2024 – 2025, propusă de către Consiliul de Administrație al Politehnicii ieșene. Astfel, candidații se vor putea înscrie în sesiunea de vară desfășurată (...)
[Radio Iasi]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Nicolae Ciucă vede ca fiind 'mobilizator' faptul că AUR stă mai bine în unele sondaje decât PNL
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, întrebat în legătură cu faptul că AUR este cotat în unele sondaje la procente egale sau mai mari decât PNL, că acest lucru este "mobilizator" pentru liberali, care trebuie să le explice oamenilor Citește mai departe...
[StiripeSurse]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Vești bune pentru milioane de pensionari - Președintele Senatului anunță impactul bugetar al eliminării impozitării sub 3000 de lei
Preşedintele Senatului, liderul liberal Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că propunerea PNL de neimpozitare a pensiilor sub 3. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Nicolae Ciucă a dezvăluit pe cine susține PNL pentru Primăria Generală a Capitalei
Nicolae Ciucă, președintele PNL și Senatului României, a spus pe cine susține partidul pentru Primăria Generală a Capitalei, în direct la Antena 3 CNN.
[Antena3]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


USR: PSD și PNL mint că vor să îi ajute pe românii din Diaspora să voteze
Cele mai importante propuneri din proiect legislativ depus de parlamentarii USR de Diaspora, Radu Mihail și Iulian Lorincz, sunt legate de: • posibilitatea de a vota prin corespondență; • deschiderea mai multor secții de votare în Diaspora; • extinderea procesului de votare pe durata a două zile (sâmbătă și duminică); • posibilitatea ca listele electorale suplimentare să...
[GiurgiuPeSurse]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Problemele financiare continuă pentru Zona Liberă Giurgiu. Codul administrativ blochează activitatea societăţii!
<> La 6 luni de zile de la numirea în funcţia de director general al SC Administrația Zonei Libere Giurgiu SA, George Pălălău a susţinut o o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat situaţia economico- financiară a societăţii. Din nefericire, Zona Liberă Giurgiu se confruntă în continuare cu probleme financiare, acestea fiind determinate, în primul rând, de cadrul...
[GiurgiuPeSurse]
30/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Drulă, atac fără mănuși la Nicolae Ciucă: “Comasarea europarlamentarelor cu localele propusă de PNL este o ticăloșie, o lașitate politică”
Președintele USR, Cătălin Drulă, a lansat luni seara un atac fără precedent la Nicolae Ciucă, președintele PNL, partid asociat în prima coaliție de dreapta în urma ultimelor alegeri. Generalul Ciucă, liderul Senatului este acuzat de […]
[Gândul]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ciucă anunță continuarea discuțiilor pe tema comasării alegerilor: Decizia va fi în aşa fel încât să fie bine pentru cetăţenii României
Președintele Senatului României și liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni, că varianta comasării alegerilor europarlamentare şi locale va fi discutată în partid şi în coaliţie și va fi luată o decizie asumată, fără a da un orizont de timp.
[Adevarul]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Nicolae Ciucă: 'Vedem cum tot mai multe formaţiuni îşi asumă în mod viclean o ideologie radicală şi xenofobă'
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă afirmă că 'vedem cum tot mai multe formaţiuni îşi asumă în mod viclean, sub haina unui fals patriotism, o ideologie radicală şi xenofobă, prin care urmăresc să elimine ordinea democratică şi libertatea în societăţile europene' iar 'România nu (...)
[Bursa]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ceremonie la Templul Coral pentru comemorarea victimelor Holocaustului. Mesajele transmise de Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, primarul general Nicușor Dan și mai mulți oficiali români au fost prezenți astăzi, 29 ianuarie, la o ceremonie organizată cu prilejul Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului la Templul Coral din București. (...)
[Libertatea]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ciucă, apel pentru izolarea formațiunilor extremiste: Își asumă în mod viclean, sub haina unui fals patriotism, o ideologie radicală și xenofobă
Președintele Senatului României și șeful PNL, Nicolae Ciucă, a lansat în cadrul ceremoniei dedicate Zilei Internaţionale de Comemorare a Holocaustului, de la Templul Coral din Bucureşti, un apel pentru izolarea formațiunilor extremiste.
[Adevarul]
29/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Biden susține acordul privind frontiera din Senat. El promite să „închidă granița”, atunci când semnează legea
Președintele Joe Biden a declarat că acordul privind frontierele negociat în Senatul SUA este cel mai „dur și corect” set de reforme posibil și a promis că va „închide frontiera” în ziua în care va semna legea, scrie Reuters.
[Jurnalul National]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ciucă, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului: „O rană adâncă!”
De Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, România marchează, în 2024, și 83 de ani de la pogromul de la București, „o rană adâncă în conștiința noastră națională”, spune președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă.
[Jurnalul National]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ciucă: Asistăm din nou la promovarea discursului agresiv al urii care duce, întotdeauna, la distrugere
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă că „discursul agresiv al urii care duce, întotdeauna, la dezbinare, intoleranţă şi distrugere" este promovat din nou, în prezent, subliniind că doar compasiunea şi respectul pentru viaţa şi drepturile omului pot fi „fundament pentru o lume liberă”.
[Adevarul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Biden susţine acordul privind frontiera din Senat; promite să „închidă graniţa” când semnează legea
Preşedintele Joe Biden a declarat vineri că acordul privind frontierele negociat în Senatul SUA este cel mai „dur şi corect” set de reforme posibil şi a promis că va „închide frontiera” în ziua în care va semna legea, scrie Reuters.
[Mediafax]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: „Asistăm din nou la promovarea discursului agresiv al URII”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, că asistăm din nou la promovarea discursului agresiv al urii, „care duce, întotdeauna, la dezbinare, intoleranţă şi distrugere”. […]
[Gândul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Sorin Grindeanu, ATAC la adresa lui Nicolae Ciucă: „Dacă nu-ţi place politica, nu trebuie să faci politică. De ce nu ieși din filmul ăsta?”
Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu l-a criticat pe liderul PNL Nicolae Ciucă pe motiv că încearcă să-şi construiască o imagine apolitică, deşi a fost prim-ministru, iar în prezent ocupă funcţia de preşedintele Senatului. „Dacă nu-ţi place […]
[Gândul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ciucă, de Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului: Rană adâncă
De Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, România marchează, în 2024, şi 83 de ani de la pogromul de la Bucureşti, „o rană adâncă în conştiinţa noastră naţională”, spune preşedintele PNL şi al Senatului, Nicolae Ciucă.
[Mediafax]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului: "Avem datoria de a lupta neobosit"
De Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, România marchează, în 2024, și 83 de ani de la pogromul de la București, "o rană adâncă în conștiința noastră națională", spune președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă.
[Antena3]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sorin Grindeanu, atac exploziv la adresa lui Nicolae Ciucă: de ce nu iese din filmul ăsta, dacă nu-i place?
Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu l-a criticat pe liderul PNL Nicolae Ciucă pe motiv că încearcă să-şi construiască o imagine apolitică, deşi a fost prim-ministru, iar în prezent ocupă funcţia de preşedintele Senatului. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Republica Moldova si Ucraina se pot baza pe experiența si pe parteneriatul cu România pentru aderarea la UE
Zilele acestea se desfășoară, în comuna maramureşeană Moisei, o şedinţă comună a comisiilor juridice şi a Comitetului pentru politică juridică din Senatul României, Parlamentul Republicii Moldova şi Rada Supremă a Ucrainei, un eveniment care aduce laolaltă factori de decizie Citește mai departe...
[StiripeSurse]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Comisiile juridice din Senatul României, şedinţă comună cu Parlamentul Moldovei şi Rada Ucrainei
În Maramureş are loc, în perioada 24 - 28 ianaurie, şedinţa comună a Comisiilor juridice şi a Comitetului pentru politică juridică din Senatul României, Parlamentul Republicii Moldova şi Rada Supremă a Ucrainei.
[Mediafax]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


„Specialiștii” ies la înaintare și ne explică cât de sănătoasă este carnea de laborator și de ce nu trebuie interzisă în România
Carnea cultivată în laborator ar putea fi interzisă în România, potrivit unei propuneri legislative care a fost aprobată în toamna anului trecut de Senat și care este în dezbatere în Camera Deputaților. Deși ar părea un subiect lipsit de interes pentru societatea românească, deja se întețește (...)
[OrtodoxInfo]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Martha Bibescu – o Prinţesă a cuvintelor
Vedea lumina zilei la Bucureşti pe 28 ianuarie 1886: *“Era un copil cu ochi pătrunzători şi cu un spirit veşnic treaz; …alături de ea (deşi era mai mare cu unsprezece ani – n.n.), simţeam că mă aflu în prezenţa cuiva mult mai în vârstă decât mine (Regina Maria a României). *“Frumoasă, cultă, bogată – toate la un loc pentru o singură fiinţă sunt un păcat de...
[Gazeta de Sud]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY