ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Bistriţa-Năsăud : Sângeorz
 
Staţiunea din România cu "ape miraculoase", ce atrăgea mii de turişti înainte de Revoluţie, are un destin tragic. "Am ajuns aici şi am plâns"
Staţiunea tinereţii veşnice a îmbătrânit. Un loc cândva faimos în toată Europa e astăzi aproape pustiu. La Sângeorz Băi veneau turişti străini, sportivi şi scriitori faimoşi, pentru apele minerale miraculoase şi pentru peisajele de vis de la poalele Carpaţilor. Punem în oglindă imagini vechi de jumătate de (...)
[Observator]
24/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Lucrările unui pod din Sângeorz-Băi, unic în România, au fost oprite. Ce nereguli a găsit Inspectoratul
Un proiect ambițios prin care a fost aproape finalizat un pod de lemn stratificat, unic în țara noastră, stă sub semnul întrebării.  
[Ştirile ProTv]
21/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


O mașină de pompieri s-a răsturnat în drum spre un incendiu, în Bistrița-Năsăud. 3 pompieri au fost răniți
O autospecială ISU s-a răsturnat în timp ce se îndrepta spre un incendiu la Ilva Mică, în județul Bistrița-Năsăud, scrie Bistrițeanul. Trei pompieri au fost răniți, dar sunt în afara pericolului. Autospeciala venea de la stația ISU Sângeorz-Băi și se îndrepta spre un incendiu care cuprinsese o anexă a unei (...)
[Libertatea]
18/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ionel Scrioșteanu (MT): Ucraina a promis că va stopa orice dragaj pe Chilia și Bâstroe. Așteptăm avizul Ministerului apărării ucrainean cu privire la condițiile în care se poate intra pentru măsurători (VIDEO)
Ucraina a promis că va stopa orice formă de dragaj pe Chilia și Bâstroe, a declarat Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Aneta Sângeorzan.   Ionel […]
[B1 Tv]
07/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY