ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 ianuarie 2023

 
Sandero
 
Dacia a anunțat lansarea versiunii „Extreme” a mașinii electrice Spring
Spring Extreme va putea fi comandat în rețeaua de agenți autorizați Dacia din România începând din data de 16 ianuarie, iar primele livrări vor avea loc înainte de jumătatea anului, potrivit HotNews.ro.

Dacia a lansat modelul Spring, produs în China, la final de 2021 și a primit peste 100.000 de comenzi.

Echipat cu acest motor ELECTRIC 65,...
[Gazeta de Sud]
13/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Dacia Sandero a fost cel mai vândut automobil în Spania în luna decembrie
Marea piață europeană a avut mult succes pentru marca Dacia, care a reușit să prospere în 2022 cu ajutorul modelelor sale la prețuri accesibile, dar și cu sistemele de propulsie GPL, care au compensat parțial […]
[B1 Tv]
06/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Lovitura anului dată de Dacia România. Veste neașteptată la final de 2022
Dacia vine cu o veste neașteptată pe final de an. Se pare că rezultatul oferit luna aceasta de specialiști pentru 2022 este unul cu mult peste așteptări. Modelele pe care le-au ales cei mai mulți anul acesta au fost Sandero, cu 20.600 de unități, urmat la o distanță considerabilă de Duster, cu 15.700 (...)
[Playtech]
28/12/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


25.000 de euro nu mai sunt low-cost! Jogger Hibrid, momentul adevărului pentru Dacia
Dacia oferă în continuare cele mai ieftine mașini de pe piață, fără a face rabat de la esențialul în materie de dotări și aspect, însă prețurile modelelor Sandero, Duster și Jogger sunt în continuă creștere. În 2023, Jogger va atinge o nouă bornă. Deocamdată, creșterile de câteva sute de euro sunt inteligent (...)
[Naţional]
27/12/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY