ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
Sandero
 
Cum i-a „salvat” Dacia viața unui jurnalist britanic: „Am reușit mulțumită lui Sandero!”
Jurnalistul britanic Mat Watson a povestit într-unul dintre ultimele sale clipuri pe Youtube cum i-a salvat viața Dacia Sandero. Jurnalist a făcut o analiză în detaliu a autoturismului, „cea mai ieftină mașină disponibilă în Regatul Unit”.
[Observator]
26/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O maşină Dacia i-a salvat viaţa unui jurnalist britanic: „Am reuşit mulţumită lui Sandero!” VIDEO
Mat Watson, de la CarWow, a realizat un test drive cu noua Dacia Sandero şi şi-a intitulat episodul de pe Youtube „Cum mi-a salvat viaţa cea mai ieftină maşină din Regatul Unit”. Jurnalistul atrage atenţia însă că maşina nu este una care şi „arată” ieftin.
[Adevarul]
26/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


​VIDEO/FOTOGALERIE Test Drive Dacia Sandero TCe 90. Fabricat în Orient cu gândul la Occident
Dacia Sandero a ajuns la a treia generație, ocazie cu care primește cea mai mare transformare de la momentul lansării primei generații. Este disponibil doar cu motoare pe benzină (și GPL), deci fără diesel, iar transmisiile pot fi manuale cu 5 sau 6 trepte, precum și CVT (cu variație continuă, "automată"). Cu ocazia acestui Test...
[HotNews]
24/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY