ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 octombrie 2022

 
Samsung
 
La UVT a fost deschis Samsung Smart Classroom. Marilen Pirtea: ”Educația pentru viitor începe astăzi…!”
Universitatea de Vest din Timișoara și Samsung Electronics România au deschis astăzi noul centru Samsung Smart Classroom, parte a programului SEED – Samsung Ecosystem for Education Development, inițiativă educațională creată și implementată de către compania Samsung Electronics în România, prin care își (...)
[Ziua de Vest]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Samsung se inspiră de la Apple: ce actualizare a lansat pentru Android
Este greu de spus uneori dacă inovațiile iPhone inspiră Android sau invers. Google a introdus Material You pentru Android 13, în timp ce Apple a oferit în iOS 16 personalizarea ecranului de
[Playtech]
03/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


„Ce televizor vrei, LG sau Samsung?”. Noi dovezi despre jafurile și atrocitățile comise de ruși în Ucraina
O selecție de conversații telefonice purtate între soldații ruși aflați pe frontul din Ucraina și familiile lor, a căror autenticitate a fost verificată, a fost publicată de New York Times. În discuțiile interceptate, militarii spun că au ucis civili și au jefuit casele părăsite, s-au plâns de pierderi (...)
[Libertatea]
29/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Dacă ai un telefon Samsung, trebuie să fii atent la acest lucru: poate fi periculos
Nu este clar dacă există o defecțiune sistemică în bateriile Samsung. Este posibil ca Samsung să nu fi lăsat complet problemele cu bateria în trecut. YouTube-rul Mrwhosetheboss (alias Arun
[Playtech]
28/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


India îi zguduie pe giganții smartphone-urilor / Cerința impusă de la anul pe cea de-a doua piață mondială
India face presiuni asupra giganților din domeniul tehnologiei pentru ca în câteva luni să facă smartphone-uri adecvate cu sistemul său de navigație autohton, îngrijorând companii precum Samsung, Xiaomi și Apple, care se tem de prețuri ridicate și întreruperi, deoarece transferul necesită ajustări de (...)
[Naţional]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
iLikeIT. Cele mai noi ceasuri inteligente au ajuns în România. Ce pot face și cât costă
Oferta de ceasuri inteligente este mai bogată ca oricând, acum că Samsung, Garmin și Apple au adus cele mai noi modele în România.
[Ştirile ProTv]
21/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY