ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2023

 
Ziare si Stiri din : Bihor : Salonta
 
INTERVIU. Tânărul cu trei vieți și cetățenii: română, maghiară și sudaneză. „Ne plângem că n-avem ultimul model de iPhone, dar oamenii aceia sunt săraci și zâmbesc”
Yasin Hamed, 23 de ani, fost campion al României cu CFR Cluj în 2018, este născut la Salonta, în Bihor, din mamă unguroaică și tată sudanez. Reprezintă țara părintelui său în competițiile internaționale, dar își face casă și își vede viața pe mai departe în Transilvania. Yasin Hamed este un tânăr cu o poveste (...)
[Libertatea]
14/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY