ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Bihor : Salonta
 
Viktor Orban, declarații nepotrivite la Salonta: Este greu să trăieşti ca minoritate într-o ţară care 1.000 ani a fost parte a Regatului ungar
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a venit într-o vizită surpriză la Salonta, în județul Bihor, unde a deplâns soarta minorității maghiare, pentru care ar fi „greu” să trăiască într-o țară „care 1.000 ani a fost parte a Regatului ungar”, scrie Ebihoreanul. Orban a participat la un eveniment de (...)
[OrtodoxInfo]
05/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Iohannis – unealta lui Orban, marioneta lui Putin
Declarațiile făcute la Salonta de Viktor Orban arată cum ne privesc vecinii noștri. De sus și cu dispreț! Premierul maghiar s-a folosit de Klaus Iohannis ca să-și aranjeze „ploile”. Are o poziție tot mai fragilă în interiorul UE și liderul român i-a oferit cea mai bună oportunitate ca să își (...)
[Naţional]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Maghiarii pregătesc marea victorie din Transilvania: „Trebuie să câştigăm fiecare rând”
Premierul ungar Viktor Orban a efectuat luni după-amiază o vizită în Salonta, județul Bihor, unde a discutat cu lideri locali și naționali despre alegerile din 9 iunie. În cadrul întâlnirii, el a îndemnat la reprezentarea UDMR în Parlamentul European. Premierul a subliniat importanța trimiterii unui număr cât mai mare de reprezentanți maghiari pro-pace în instituția […] The...
[Capital]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Viktor Orban a anunțat la Salonta că-l susține pe Iohannis la șefia NATO - Maszol.ro
Premierul ungar Viktor Orban a făcut, luni după-amiază, o vizită la Salonta, judeţul Bihor, unde a discutat despre alegerile din 9 iunie cu lideri locali şi naţionali. „Avem nevoie de reprezentarea UDMR în Parlamentul European.
[HotNews]
03/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ungaria susține candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO
Președintele României, Klaus Iohannis, are un susținător pentru funcția de secretar general al NATO. Prezent la un eveniment în județul Bihor, mai precis în Salonta, prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarat că îl susține pe șeful statului român în cursa pentru șefia NATO, relatează Maszol.ro.
[Adevarul]
03/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Viktor Orban, un nou discurs de campanie în Transilvania. A reluat argumentele propagandei ruse și s-a arătat „dispus” să susțină candidatura lui Iohannis la NATO: „Guvernul Ungariei sprijină Guvernul României”
Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a participat luni la un nou eveniment de campanie în România, de această dată la Salonta, și a folosit argumentele propagandei ruse cum că UE și NATO ar vrea să intre […]
[B1 Tv]
03/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY