ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 mai 2021

 
SF
 
Iaşi: Unul dintre bărbaţii prinşi sub tractor, în Vaslui, internat în stare gravă la Spitalul Sf Spiridon
Unul dintre cei doi bărbaţi care au fost prinşi, miercuri, sub un tractor pe care îl reparau, în localitatea vasluiană Tupilaţi, a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă care aparţine de clinica ORL a Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
05/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Calendarul zilei de 26 aprilie
1775: Urmare a unei înțelegeri între otomani şi austrieci, Bucovina intra în componenţa Imperiului Habsburgic 1798: Se năştea pictorul francez Ferdinand Victor Eugene Delacroix (d. 1863) 1912: Se năştea Alfred Elton Van Vogt, scriitor canadian de proză SF (d. 2000) 1920: La Cluj-Napoca, se fonda primul (...)
[Europa FM]
25/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de Sfântul Gheorghe 2021: URARI și FELICITARI pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica
MESAJE de Sfântul Gheorghe 2021: URARI și FELICITARI pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica MESAJE de Sfântul Gheorghe: URARI și FELICITARI de Sf Gheorghe 2021 pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica Creștinii îl sărbătoresc în acest an pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 (...)
[Unirea]
22/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


ROMCON 2021. Helion SF Timișoara a obținut 7 din cele 14 premii acordate
Cea de-a 42-a Convenție Națională de Science-Fiction, cunoscută îndeobște sun numele de ROMCON, s-a desfășurat online, prin aplicația ZOOM, în zilele de 17 -18 aprilie 2021. Tema Romcon-ului a fost “Reflectări și problematici ale inteligenței artificiale în S.F.” În ziua a două, duminică,18 aprilie, juriul (...)
[Ziua de Vest]
19/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Proiect aproape SF la Reșița. Funicularul, aflat la 30 de metri deasupra orașului, transformat într-o zonă de promenadă cu piste de biciclete
Funicularul din orașul Reșița a fost construit în anii ’30 și transporta calcar de la cariera de piatră. Instalația nu mai este funcțională din anul 2005, dar autoritățile locale au planuri mari cu el. Funicularul va fi transformat într-o zonă de promenadă cu piste de biciclete, printr-un proiect european (...)
[Ziua de Vest]
19/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


MESAJE de Sfântul Gheorghe. SMS-uri, urări şi felicitări pe care le poţi transmite celor care îşi sărbătoresc onomastica
MESAJE de Sfântul Gheorghe. SMS-uri, urări şi felicitări pe care le poţi transmite celor care îşi sărbătoresc onomastica MESAJE de Sfântul Gheorghe 2021. URĂRI de „La mulţi ani” de Sf Gheorghe, FELICITĂRI, TEXTE şi SMS-uri haioase și amuzante pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica. În fiecare an, pe 23 (...)
[Unirea]
18/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare SF

Sfera


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY