ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2024

 
Robert de Niro
 
Robert De Niro, despre fiica lui de câteva luni: ''Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav''
Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind ''grozavă'', informează Reuters.
[Jurnalul National]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Robert De Niro, despre fiica lui de câteva luni: 'Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav'
Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind ''grozavă'', informează Reuters, relatează Agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Robert De Niro, despre experiența de a fi tată la 80 de ani: „Toate preocupările și grijile mele pur și simplu dispar”
Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu și a descris experiența de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind „grozavă”, potrivit Reuters.
[Adevarul]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Robert De Niro, despre fiica lui de câteva luni: „Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav”
Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind ''grozavă'', informează Reuters.  
[Ştirile ProTv]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Lista nominalizărilor la Oscar 2024

Oppenheimer conduce în acest an la Premiile Academiei, cu 13 nominalizări. Epopeea de trei ore a lui Christopher Nolan despre fizicianul teoretician J. Robert Oppenheimer a fost aclamată de critici și un mare succes la box office. Cillian Murphy, Emily Blunt și Robert Downey Jr au fost nominalizați la premiile de interpretare, iar Nolan la cel mai bun...
[Gazeta de Sud]
23/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Jennifer Lawrence i-a spus lui Robert De Niro să plece de la nunta ei: „Chiar nu trebuie să fii aici. Poți să te duci acasă”
Jennifer Lawrence s-a destăinuit despre ziua „stresantă” a nunții sale, inclusiv despre momentul în care i-a spus lui Robert De Niro să plece. Actrița s-a căsătorit cu Cooke Maroney în anul 2019, organizând o nuntă cu cei mai apropiați prieteni și familie. „Nu te distrezi. Te întrebi: «Se (...)
[Libertatea]
15/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Jennifer Lawrence, amintiri de la nuntă. I-a cerut lui Robert De Niro să plece de la petrecere
Jennifer Lawrence, în vârstă de 33 de ani, a făcut noi dezvăluiri despre nunta ei cu Cooke Maroney, care a avut loc în luna octombrie a anului 2019. Actrița a mărturisit că i-a cerut lui Robert De Niro să plece de la petrecere, relatează NY Post.
[Adevarul]
11/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY