ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Mureş : Reghin
 
Trei angajaţi din conducerea Postlicealei din Reghin, lăsaţi sub control judiciar după ce au eliberat diplome false de asistent mai multor italieni
Trei persoane din conducerea Şcolii Postliceale Sanitare din Reghin, au fost puse sub control judiciar pentru 60 de zile, în dosarul diplomelor false.
[Observator]
21/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cele trei persoane care eliberau diplome false au fost plasate sub control judiciar în cazul postlicealei din Reghin
Cele trei persoane reținute în dosarul diplomelor obținute fraudulos, în Reghin, județul Mureș, au fost plasate marți seară sub control judiciar pentru 60 de zile.
[Ştirile ProTv]
21/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Trei persoane reţinute în dosarul italienilor şcolarizaţi fictiv la o şcoală postliceală sanitară
Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 12 percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov şi Mureş, în dosarul care vizează constituirea unui grup infracţional organizat, fals intelectual, uz de fals şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice faţă de mai multe persoane...
[Gazeta de Sud]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Trei persoane au fost reținute în cazul postlicealei din Reghin care elibera diplome false de asistenți medicali
După aproape 24 de ore de percheziții și audieri în dosarul deschis în Reghin, județul Mureș, trei persoane au fost reținute, iar alte trei au fost puse sub control judiciar.  
[Ştirile ProTv]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Primele reţineri în cazul diplomelor false de asistenți medicali, obținute de italieni. Cum erau ademeniţi elevii la şcoala din Reghin
Trei persoane au fost reţinute de poliţişti în cazul diplomelor false de asistenți medicali, obţinute de mai mulţi italieni de la o postliceală din Reghin, fără a cunoaşte limba română şi fără a frecventa cursurile sau stagiile de practică, a transmis, marţi, 20 februarie, Poliţia Română. „În (...)
[Libertatea]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce spun italienii școliți fictiv ca asistenți medicali în Reghin. "Dobbiamo mangiare"
O amplă operațiune a Poliției Române este în plină desfășurare la o școală postliceală sanitară din Reghin, dar și la Inspectoratul Școlar Județean din Mureș.
[Ştirile ProTv]
19/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Mai mulți italieni și-ar fi cumpărat diplome de asistenți de la o școală postliceală din Mureș. Operațiune amplă a poliției
O amplă operațiune a Poliției Române este în plină desfășurare la o școală postliceală sanitară din Reghin. Anchetatorii au bănuiala că mai mulți cetățeni italieni ar fi fost ajutați să pună mâna pe diplome de asistenți medicali în mod fraudulos.
[Ştirile ProTv]
19/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


ACS Mediaș, victorie în amicalul de la Reghin
Formația pregătită de Mihai Ianc, ACS Mediaș a învins sâmbătă la prânz Avântul Reghin, în al cincilea amical din această iarnă, scor 2 – 0. Alb-negri au început partida cu Fabio Blaga, Maxim Cristian, Avram Cristian, Berkeczi Csongi, Voda Alex, Luca Alexandru, Hanzu Beni, Man Tudor, Rotar (...)
[Sport în Sibiu]
17/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY