ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 martie 2023

 
Poiana Brasov
 
Poliţistul anului 2022 `alias lupul de la Rutieră` reținut pentru că a luat mită
Polițistul anului 2022, „lupul de la Rutieră”, cel care îi „mirosea” pe șoferii drogați, a fost reținut pentru luare de mită. Acesta permitea mașinilor cu tonaj mai mare să ajungă în Poiana Brașov. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„Poliţistul anului 2022“, reținut pentru că a luat mită. El primea ședințe gratuite la spa
Polițistul anului 2022, „lupul de la Rutieră”, cel care îi „mirosea” pe șoferii drogați, a fost reținut pentru luare de mită. Acesta permitea mașinilor cu tonaj mai mare să ajungă în Poiana Brașov.
[Adevarul]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Vacanța de Paște 2023. Cât costă un sejur la Poiana Brașov și în stațiunile balneare
Vacanța de Paște se apropie iar hotelierii se întrec în oferte. Însă au mai rămas puține locuri de cazare.
[Jurnalul National]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


4 polițiști brașoveni au fost reținuți pentru corupție | AUDIO
Doi dintre ei, de la Serviciul Permise, luau câte 5.000 de lei pentru fiecare candidat care „era ajutat” să treacă proba de traseu. Alți doi agenți reținuți erau de la Poliția Rutieră. Pe contravenienți îi „iertau”de amenzi în schimbul unor tratamente SPA la hoteluri din Poiana Brașov. Conform (...)
[Europa FM]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ofertele pregătite de hotelieri pentru Paște. Cât costă un sejur în Poiana Brașov sau în stațiunile balneare
Hotelierii au pregătit oferte atrăgătoare pentru vacanța de Paște și anunță că au rămas foarte puține locuri disponibile pentru cazare.
[Antena3]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Poliţişti rutieri şi de la înmatriculări auto, reţinuţi într-un dosar de corupţie
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, a precizat că este vorba despre un agent de poliţie rutieră de la Poliţia Poiana Braşov, unul de la Poliţia Râşnov şi doi agenţi de poliţie de la SPRPCIV Braşov (examinatori/înmatriculare). „Au mai fost reţinute alte trei persoane fără calitate specială, despre care s-a stabilit că doi au dat...
[Gazeta de Sud]
27/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Percheziții într-un dosar de corupţie care vizează poliţişti rutieri şi de la Permise
Percheziţiile au loc în Braşov, staţiunea Poiana Braşov, oraşul Râşnov, localităţile Moieciu, Dumbrăviţa, Hărman şi Hălchiu. Dintre acestea, trei sunt la sediile unor instituţii publice, respectiv la sediul SPCRPCIV Braşov şi la sediile a două structuri de poliţie din cadrul IPJ Braşov, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de DGA, conform Agerpres. ...
[Gazeta de Sud]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Vacanţă de Paşte 2023. Ce se întâmplă cu preţurile, cu 3 săptămâni înainte de Înviere
Mai sunt fix trei săptămâni până la Paşte, dar românii nu prea se înghesuie să facă rezervări pentru vacanţă. În Poiana Braşov sunt hoteluri unde abia s-au ocupat un sfert din locuri. La mare vor fi deschise mai multe unităţi de cazare decât în alţi ani. Atât la munte, cât şi la mare preţurile încep de la 200 (...)
[Observator]
25/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Starea pârtiilor de schi din România. La Sovata şi Muntele Mic s-a încheiat cel mai scurt sezon din istorie
Cu un ochi râd, cu altul plâng! Schiorii au făcut astăzi ultimele coborâri din acest sezon pe majoritatea pârtiilor din ţară, dar...pe un soare generos. La Sovata şi Muntele Mic s-a încheiat cel mai scurt sezon din istoria acestor staţiuni. Speranţe mai există la Sinaia şi Poiana Braşov, care se bazează (...)
[Observator]
19/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Firma care făcea ciorbă cu apă din hazna în Poiana Brașov, amendată din nou de ANPC. Ce au descoperit inspectorii
Societatea comercială din Poiana Brașov care a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că pregătea ciorba cu apă din hazna, din cauza căreia mai mulți copii veniți în vacanță au ajuns la spital, a primit o nouă amendă.
[Ştirile ProTv]
19/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pasionații sporturilor de iarnă se bucură de ultimele zile pe pârtie. „E cea mai frumoasă perioadă din an”
Deși primăvara se pregătește să se instaleze, pentru iubitorii de schi încă mai sunt speranțe. În Poiana Brașov, de exemplu, pasionații sporturilor de iarnă se bucură de ultimele zile pe pârtie.
[Ştirile ProTv]
18/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Firma care făcea ciorbă cu apă din hazna în Poiana Brașov, amendată iar de OPC la Moieciu
La sfârșitul lunii februarie, o firmă din Poiana Brașov era amendată și închisă până la remedierea deficiențelor de către Protecția Consumatorului. Acum, comisarii au vizitat o altă unitate a firmei.
[Adevarul]
18/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


EXCLUSIV ONLINE | David Aron lucrează pe Litoral. Ce nu s-a văzut la TV din emisiunea din 16 martie
<>David Aron a fost sub acoperire în mai multe departamente ale Hotelului Alpin din Poiana Brașov. Însă, tânărul manager a verificat și activitatea angajaților de pe Litoral, unde compania sa și a părinților săi deține un loc de plajă.
[ProTv]
17/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cine este Andreea Flore de la Șef sub acoperire episodul 6. Care e cel mai mare vis al ei
<>Cea de-a treia zi sub acoperire l-a adus pe David Aron de la Hotel Alpin la recepția hotelului din Poiana Brașov. Antreprenorul a vrut să vadă cum sunt întâmpinați oaspeții.
[ProTv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Șef sub acoperire episodul 6 | Cum s-a deghizat David Aron de la Alpin pentru emisiunea din 16 martie
<>David Aron este director de dezvoltare la Hotel Alpin Poiana Brașov, însă pentru misiunea sa sub acoperire a fost nevoit să-și schimbe identitatea. Hainele anoste au luat loc ținutelor office, iar peruca i-a schimbat complet înfățișarea.
[ProTv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cine este David Aron, moștenitorul complexului hotelier Alpin din Poiana Brașov
<>Alpin , un hotel cu tradiție în Poiana Brașov, a fost preluat de familia Aron în 2004. De atunci, noii proprietari au demarat un amplu program de modernizare și extindere a serviciilor hoteliere. În acest proces a fost cooptat și David Aron, fiul antreprenorilor Roxana și Claudiu Aron.
[ProTv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce l-a supărat cel mai mult pe David Aron, șeful care a intrat sub acoperire la un hotel pe care îl conduce
<>Moștenitorul complexului Alpin din Poiana Brașov, David Aron, intră sub acoperire în compania fondată de părinții lui. Emisiunea va fi difuzată în această seară, la 22.30, la PRO TV. Antreprenorul a povestit mai multe despre această experiență la Vorbește lumea .
[ProTv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Modul prin care autoritățile din Brașov salvează turismul în lipsa zăpezii / Când va fi gata „sania pe șine” în valoare de peste 5 milioane de lei
În ciuda faptului că proiectul amenajării unei sănii de vară în Poiana Brașov a fost anunțat de mai mulți ani, acesta se află încă în etapa birocratică. În acest sens, ținând cont că unele documentații […]
[B1 Tv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un nou șef intră sub acoperire! David Aron, Alpin: Am făcut practică în bucătărie, am fost ospătar...
<>În această seară, moștenitorul complexului Alpin din Poiana Brașov intră sub acoperire în compania fondată de părinții lui. David Aron va munci alături de angajați, va afla problemele cu care se confruntă aceștia, va cunoaște eroii necunoscuți care au ajutat la dezvoltarea complexului, iar la finalul călătoriei sub acoperire își va dezvălui adevărata identitate. O nouă...
[ProTv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un nou șef intră astăzi sub acoperire! David Aron, Alpin: ”Am făcut practică în bucătărie, am făcut curățenie în camere!”
În această seară, moștenitorul complexului Alpin din Poiana Brașov intră sub acoperire în compania fondată de părinții lui.
[Ştirile ProTv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Turistă daneză rătăcită în Poiana Brașov, după ce a plecat în drumeţie. Unde au găsit-o jandarmii montani
O turistă daneză, plecată într-o drumeție în zona montană din Poiana Brașov, s-a rătăcit miercuri seara și a fost ajutată de jandarmi să ajungă la cazare, potrivit antena3.ro. O turistă din Danemarca s-a rătăcit în […]
[B1 Tv]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


O turistă daneză a vrut să ajungă la Braşov, dar s-a rătăcit în beznă. Unde au găsit-o jandarmii
O turistă daneză, rătăcită pe întuneric în Poiana Brașov, a fost găsită de jandarmii montani în apropierea Cabanei Postăvaru.
[Observator]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


O turistă din Danemarca s-a rătăcit în Poiana Brașov, după ce a plecat în drumeţie
O turistă din Danemarca care a plecat într-o drumeție în zona montană din Poiana Brașov s-a rătăcit miercuri seara și a fost ajutată de jandarmi să ajungă în Brașov, unde era cazată.
[Antena3]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O turistă din Danemarca, plecată în drumeție în Poiana Brașov, s-a rătăcit: jandarmii montani au intervenit
O turistă din Danemarca care a plecat într-o drumeție în zona montană din Poiana Brașov s-a rătăcit miercuri seara și a fost ajutată de jandarmi să ajungă în Brașov, unde era cazată. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


GIVEAWAY SĂPTĂMÂNAL | Răspunde la întrebarea de concurs și bucură-te de o vacanță în Poiana Brașov!
<>Șef sub acoperire este gata să-ți aducă un nou manager într-o postură neobișnuită, aceea de angajat în propria firmă. Înainte de a-l cunoaște mai bine pe David Aron de la Hotel Alpin , te invităm la un concurs.
[ProTv]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Noroi și grămezi de pământ acolo unde înainte erau iarbă și flori. Organizatorii Massif se laudă că au avut succes dar sunt contraziși de Organizația Patronală de Turism Poiana Brașov
Festivalul Massif din Poiana Braşov a avut loc în 3-5 martie 2023, investiţia estimată pentru această primă ediţie a evenimentului ridicându-se la 4 milioane de euro. La eveniment au participat aproximativ 38.000 de oameni, potrivit […]
[B1 Tv]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO David Aron, de nerecunoscut pentru mama lui: Nu e el. El e foarte elegant
<>David Aron, director de dezvoltare al hotelului Alpin din Poiana Brașov, s-a deghizat pentru a intra sub acoperire în compania pe care o conduce. Noua identitate a managerului a impresionat-o pe mama lui.
[ProTv]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Șef sub acoperire episodul 6. Cine intră sub acoperire în emisiunea din 16 martie
<>O nouă seară cu emoții, suspans și răsturnări de situație la Șef sub acoperire . Joi, 16 martie 2023, vom face cunoștință cu David Aron, director de dezvoltare al hotelului Alpin din Poiana Brașov. Managerul a dezvăluit de ce a acceptat provocarea emisiunii de la PRO TV.
[ProTv]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY