ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
Poiana Brasov
 
Judo / Cinci medalii pentru judokanii de la CSU Craiova la CN U23
În perioada 6-8 mai a avut loc Campionatul Naţional U23. La competiţia organizată la Poiana Braşov au participat mai mulţi sportivi legitimaţi la CSU Craiova, dar şi la LPS Petrache Trişcu, care au reuşit să obţină nu mai puţin de cinci medalii, rezultat foarte bun pentru clubul oltean. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de David Mitran (CSU Craiova). Acesta s-a clasat pe...
[Gazeta de Sud]
10/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ninge ca-n poveşti la munte, spre bucuria turiştilor pregătiţi de minivacanţă. Cât costă un sejur în Poiana Braşov de Paşte şi 1 Mai
S-a răcit vremea în toată ţara iar la munte ninge ca în plină iarnă. Pe pârtii încă se schiază, iar hotelierii se aşteaptă la un val mare de turişti în vacanţa de Paşte şi 1 Mai. Faţă de anii trecuţi, rezervările vin pe ultima sută de metri, deoarece oamenii nu-şi mai fac planuri din (...)
[Observator]
28/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Sezonul de schi se prelungeşte şi în vacanţa de Paşte: turiştii vor putea schia în Poiana Braşov până în data de 3 mai
Sezonul de schi se prelungeşte şi în vacanţa de Paşte, astfel că turiştii vor putea schia în Poiana Braşov până la data de 3 mai au anunţat autorităţile locale din Braşov. Starea pârtiilor din sta­ţiu-nea montană, cât şi faptul că agen­ţii economici respectă măsurile împotriva răspândirii virusului, a determinat autorităţile locale să ia această decizie.
[Business Magazin]
25/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Sezonul de schi se prelungeşte în Poiana Braşov | AUDIO
În Poiana Braşov, autorităţile au decis relaxarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea pandemiei. A scăzut numărul de cazuri de coronavirus şi, ca urmare, sezonul de schi este prelungit şi pe perioada vacanţei de Paşte. Sezonul de schi este prelungit până pe 3 mai. Zăpada e încă bună şi numărul (...)
[Europa FM]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Pârtiile din Poiana Brașov rămân deschise și în minivacanța de Paște | AUDIO
În Brașov, sezonul de schi a fost prelungit până după sărbători, iar starea pârtiilor este bună acum, spune Viceprimarul Sebastian Rusu: „Având în vedere că am verificat situația pârtiilor și aceasta este una foarte bună, avem un strat de zăpadă consistent, am luat hotărârea de a prelungi sezonul de schi (...)
[Europa FM]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
În Poiana Brașov se va putea schia și în vacanța de Paște. Sezonul de schi, prelungit
Iubitorii sporturilor de iarnă, dar și cei care vor petrece minivacanța de1 Mai și Paște în stațiunea Poiana Brașov se vor putea bucura de zăpadă. Având în vedere starea pârtiilor din Poiana Brașov, una...
[B1 Tv]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Pârtiile de la Poiana Brașov, deschise turiștilor în vacanța de Paște
Autoritățile locale au hotărât să prelungească sezonul de schi în Poiana Brașov până în data de 3 mai, datorită stratului de zăpadă consistent și stării foarte bune a pârtiilor, informează PressHub. ”Vom prelungi sezonul de schi inclusiv în vacanța de Paște, așa că invităm toți doritorii și turiștii care vor să (...)
[Libertatea]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


În Poiana Brașov se va putea schia și în vacanța de Paști!
Brașovenii și turiștii care vor veni la munte, în Poiana Brașov, vor putea face vacanța de Paște pe schiuri. Având în vedere starea pârtiilor din Poiana Brașov, una foarte bună pentru această perioadă a anului, faptul că atât schiorii, cât și agenții economici respectă măsurile dispuse pentru reducerea (...)
[Codlea Info]
22/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY