ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Buzău : Pogoanele
 
Femeie din Buzău, atacată de o haită de câini. A ajuns la spital cu răni pe tot corpul VIDEO
O femeie din oraşul buzoian Pogoanele a fost atacată pe stradă de o haită de câini. Aceasta venea de la magazin, când mai mulţi maidanezi au sărit pe ea şi au sfâşiat-o. Din fericire, strigătele disperate i-au fost auzite de un vecin, care a reuşit să o salveze.
[Adevarul]
25/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Femeie din Buzău, atacată în drum spre casă de o haită de câini. Vecinii spun că sunt disperaţi: "Vin cu pietre în buzunar că mi-e frică"
O femeie din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău, a fost atacată pe stradă de o haită de câini. Aceasta venea de la magazin, când mai mulţi maidanezi au sărit pe ea şi sfâşiat-o. Doar norocul a făcut ca strigătele disperate de durere să-i fie auzite de un vecin, care a reuşit să o salveze din (...)
[Observator]
24/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY