ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
Ziare si Stiri din : Buzău : Pogoanele
 
 
 
Convoi de maşini ale Poliţiei, în misiune specială. Nouă copii au fost vizaţi VIDEO
Poliţiştii au pornit într-o caravană specială, care s-a deplasat în municipiul Buzău şi în oraşul Pogoanele pentru a oferi cadouri unor elevi născuţi de Ziua Poliţiei. Pe 25 martie 2021, se împlinesc 199 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române.
[Adevarul]
25/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Tânăr din judeţul Buzău, decedat la o lună după infectarea cu SARS-CoV-2
Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din oraşul Pogoanele, a murit la o lună după ce s-a infectat cu coronavirus. Tânărul avea şi alte afecţiuni, între care diabet şi hipertensiune, iar starea lui s-a degradat rapid, fiind transferat intubat la un spital din Bucureşti.
[Adevarul]
22/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY