ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 noiembrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Caraş-Severin : Oțelu Roşu
 
În Postul Crăciunului, 100 sfinte liturghii în Banatul Montan. PS Lucian: “Să urcăm scara virtuților spre Împărăția Lui…!”
Ultima serie de Sfinte Liturghii în zilele de rând din programul eparhial de intensificare a rugăciunii din Episcopia Caransebeșului s-a desfășurat joi, 24 noiembrie, în 10 parohii din Eparhie. Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului a slujit în Parohia Ferdinand – Oțelu Roșu județul Caraș (...)
[Ziua de Vest]
25/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Investitori basarabeni din Republica Moldova au preluat jumătate din siderurgia istorică Oțelu Roșu
Un grup de investitori din Republica Moldova a preluat jumătate din capitalul companiei Laminorul Danube Metallurgical Enterprise SRL (LDME), care deține și operează unitatea de producție de țevi de oțel din Oțelu Roșu, județul Caraș Severin, cumpărată acum 3 ani de la Ductil Steel, ce a făcut parte din (...)
[Ziua de Vest]
22/11/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY