ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 septembrie 2023

 
Ziare si Stiri din : Mehedinţi : Orşova
 
Muncitori surprinși în timp ce încărcau un camion cu deșeuri provenite din construcții. Ce spun comisarii Gărzii de Mediu
Mai mulți muncitori au fost prinși aseară, la Orșova, în Mehedinți, în timp ce încărcau un camion cu deșeuri provenite din construcții.
[Ştirile ProTv]
15/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Marti, Aquatim va executa o cuplare de conductă la intersecția str. Felix cu Torontal. Iată străzile fără apă potabilă
Marti,12.09.2023, între orele 08-19, se va executa o cuplare de conductă la intersecția străzilor Felix cu Torontal. Vor rămâne fără apă consumatorii de pe str. Felix, Torontal (între Liege și Grigore Alexandrescu), Orșova, Cugir, Dej. Lucrarea face parte din „Proiectul regional de dezvoltare (...)
[Ziua de Vest]
10/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


(VIDEO) Șarpe de peste un metru lungime, găsit într-o casă din Orșova
Panicați, proprietarii locuinței au sunat la 112 solicitând sprijin. La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi. Aceștia au ridicat și eliberat reptila în mediul natural.
[Gazeta de Sud]
10/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pacienţii din Orşova, afectaţi de conflictul dintre managerul Spitalului Municipal şi primar
Pacienţi disperaţi la Orşova, acolo unde continuă conflictul dintre directorul Spitalului Municipal şi primarul oraşului.
[Antena3]
04/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cazematele anti-Tito, o altă frontieră cu Serbia. De la stână, cramă sau debara, la căsuțe de vacanță FOTO
De la Curtici până la Orșova sunt peste 3.000 de cazemate de toate felurile și mărimile, ridicate în anii ’50, când România era condusă de Gheorghe Gheorghiu-Dej și eram pe picior de război cu Iugoslavia lui Tito – acum ar putea deveni obiective turistice, făcând parte din moștenirea Banatului.
[Adevarul]
03/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY