ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 aprilie 2021

 
Ziare si Stiri din : Caraş-Severin : Oraviţa
 
Hotărârea CNSU nr. 22 din 8 aprilie 2021 (text integral)
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, joi, o hotărâre prin care propune prelungirea stării de alertă şi a măsurilor necesare pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi este aprobată lista ţărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în...
[Agerpres]
08/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
A murit părintele Melchisedec, fostul stareţ al Mânăstirii „Înălţarea Domnului” - Cota 1000
Arhiepiscopia Târgoviştei a anuţat că precuviosul protosinghel Melchisedec Dobre, fostul stareţ al Mânăstirii ”Înălţarea Domnului” -  Cota 1000  din Com. Moroeni, jud. Dâmboviţa, a murit, joi, la Spitalul din Oraviţa, după o îndelungată suferinţă, în urma unei boli grave.
[Adevarul]
08/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Călăuză arestată preventiv, pentru transportul a unsprezezece cetăţeni străini
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au depistat în cadrul u...
[Romania Libera]
30/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Viceprimarul Ruben Lațcău răspunde criticilor aduse dinspre CJT proiectului autostrăzii Timișoara-Moravița
Proiectul autostrăzii A9 Timișoara – Moravița (Belgrad) a creat încă de la anunțarea începerii realizării studiului de fezabilitate polemici între liberali, reprezentați de conducătorii Consiliului Județean Timiș, și cei din USR PLUS, reprezentați de conducătorii Primăriei Timișoara. Pe de o parte, liberalii (...)
[Ziua de Vest]
30/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Accident feroviar la Pădureni. Trenul Timișoara – Moravița s-a ciocnit de un TIR. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Luni, 29 martie, la ora 13.05, pompierii ISU Timiș au fost solicitați să intervină la un accident feroviar la Pădureni. Trenul regio Moravița – Timișoara a lovit un autotren. Șoferul TIR-ului a suferit leziuni ușoare, iar din tren, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, toate refuzând (...)
[Ziua de Vest]
29/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Traseul anunțat pentru autostrada A9 afectează puternic comunitățile timișene. Primarii acestora nu sunt luați în seamă
Primarii localităților peste care trece traseul autostrăzii A9, Timișoara – Moravița se plâng că nu au fost luați în seamă la stabilirea variantei de traseu anunțată de consultantul Ministerului Transporturilor. Cea mai afectată este Moșnița Nouă, pe unde autostrada chiar trece prin sufrageriile oamenilor, (...)
[Ziua de Vest]
29/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Călăuză arestată preventiv, la Moravița, pentru transportul a 11 migranţi care au intrat ilegal în ţară
Poliţiştii de frontieră de la Moraviţa au prins, într-un microbuz condus de un cetăţean român, 11 cetăţeni străini. Şoferul care i-a preluat pe cei 11 migranţi cu scopul de a-i ajuta să ajungă în municipiul Timişoara a fost arestat preventiv. “Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră (...)
[Ziua de Vest]
29/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


METEO. Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundaţii pentru bazinele hidrografice Crasna, Bârzava şi Moraviţa
Hidrologii din cadrul Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) au emis o avertizare cod galben de inundaţii în bazinele hidrografice Crasna, Bârzava şi Moraviţa, în judeţele Satu Mare şi Timiş.
[Mediafax]
21/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Ruben Lațcău, în legătură cu traseul autostrăzii A9: ”Timișoara vs Dudești sau pentru cine construim autostrăzile”
Viceprimarul Timișoara, Ruben Lațcău, răspunde criticilor aduse proiectului autostrăzii A9 Timișoara – Moravița, al cărui viitor traseu a fost anunțat vineri de Ministerul Transporturilor, condus de Cătălin Drulă. Alexandru Proteasa, vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Timiș, prezenta, imediat (...)
[Ziua de Vest]
20/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Traseul autostrăzii Timişoara-Moraviţa trece prin curţile oamenilor. Proiect făcut după hărţi de acum 15 ani
Conform proiectului, drumul se desprinde din A1 în zona Remetea Mare, continuă în paralel cu centura Timişoara Sud până în zona Giroc, unde va fi realizat un drum de legătură cu această centură
[Adevarul]
20/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cod galben de inundații în bazinele hidrografice Crasna, Bârzava și Moravița
Hidrologii din cadrul Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) au emis, sâmbătă, o avertizare cod galben de inundații în bazinele hidrografice Crasna, Bârzava și Moravița, în județ...
[Jurnalul National]
20/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Vicepreședintele CJ Timiș acuză probleme grave în stabilirea traseului autostrăzii Timișoara – Moravița
Traseul anunțat vineri de către Cătălin Drulă pentru autostrada A9, Timișoara – Moravița, nu respectă deloc punctul de vedere al Consiliului Județean Timiș și consultările realizate cu unitățile administrativ teritoriale afectate de trecerea șoselei rapide, spune Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJT. (...)
[Ziua de Vest]
20/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY