ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 mai 2021

 
Orange
 
Abonamentul YOXO de la Orange introduce portarea din aplicaţie
YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România,  administrat în întregime prin intermediul unei aplicaţii mobile, introduce procesul de portare 100% digitală, dar şi prima lună fără plată pentru cei care aleg să îşi porteze numărul pe YOXO şi să experimenteze avantajele celui mai flexibil abonament.
[Adevarul]
11/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Grupul Vodafone trimite un nou CEO la Bucureşti pentru a conduce participarea la licitaţia 5G, continuă expansiunea pe fix şi a pregătit compania pentru ofensiva viitorului gigant creat din Orange şi fostul Romtelecom
Grupul britanic Vodafone, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de telecom, a decis să trimită un nou CEO pentru operaţiunile sale din România, pe grecul Achilleas Kanaris, care o va înlocui pe Murielle Lorilloux, care îşi încheie mandatul de patru ani în România, urmând să preia funcţia de Vodafone Business Unit Director pentru Europa, Turcia şi Egipt.
[Business Magazin]
09/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Pe 5 mai, Societatea Română de Pneumologie (SRP) marchează Ziua Mondială a Astmului cu tema: “Mituri și adevăruri despre astm”

Cele mai frecvente mituri despre astmsunt: este o boală a copilăriei, este contagios, medicația provoacă dependență, se tratează doar cu doze mari de corticosteroizi, crizele de astm sunt de fapt crize de anxietate, persoanele cu astm nu au voie să facă sport.
[Dobrogea News]
05/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Prima transmisiune LIVE prin 5G realizată de PRO TV prin parteneriatul cu Orange Business Services
<>Weekendul acesta a avut loc prima transmisiune TV Live în mișcare prin intermediul unei rețele 5G, iar PRO TV a ales Orange Business Services ca partener tehnologic.
[ProTv]
27/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Rochia de mireasă a prinţesei Diana, expusă la Palatul Kensington
Rochia de mireasă a prinţesei Diana va fi expusă la Palatul Kensington, în cadrul expoziției „Royal Style in the Making”, ce va avea loc între 3 iunie 2021 şi 2 ianuarie 2022. Extravaganta rochie de mireasă a prințesei Diana va fi expusă în Orangery, o extensie a palatului, cu acordul prinților William și (...)
[Unica]
27/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Prima transmisiune live prin 5G realizată de PRO TV în parteneriat cu Orange
Weekendul acesta, 24-25 aprilie, a avut loc prima transmisiune TV Live în mişcare prin intermediul unei reţele 5G, iar PRO TV a ales Orange Business Services ca partener tehnologic.
[Adevarul]
26/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Prima transmisiune live prin 5G realizată de PRO TV prin parteneriatul cu Orange Business Services
<>Weekendul acesta a avut loc prima transmisiune TV Live în mișcare prin intermediul unei rețele 5G, iar PRO TV a ales Orange Business Services ca partener tehnologic. Datorită soluției folosite, echipa tehnică PRO TV a reușit să atingă un standard înalt de calitate a imaginilor video pe întreaga perioadă a difuzării, prin utilizarea echipamentelor portabile […] The post Prima...
[Suceava News]
26/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Cu Orange PrePay, distracția e mereu câștigătoare
<>Primăvara aceasta, Millidge și Doig repornesc distracția cu Orange PrePay. În intervalul 22 aprilie – 30 iunie 2021, activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 5 euro credit va fi răsplătită cu internet bonus și super premii prin tragere la sorți: 200 de telefoane OPPO Reno5 Lite, 200 de brățări de fitness OPPO […] The post Cu Orange PrePay, distracția e mereu...
[Suceava News]
22/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Orange: 56.000 de locuitori din 143 de noi localități din mediul rural au primit acces la conectivitate 4G
Orange, cel mai mare operator local de comunicații mobile, a anunțat joi realizarea unei cifre de afaceri de 264 milioane de euro în primul trimestru din acest an, în creștere cu 2,5% față de perioada similară a anului trecut. Compania spune că la finele lunii martie 2021 furniza servicii fixe și mobile pentru peste 10,6 milioane de utilizatori,...
[HotNews]
22/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY