ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Călăraşi : Olteniţa
 
Alegeri Locale 2024 Olteniţa. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar în Olteniţa
Alegerile Locale 2024 din Oltenița au loc pe 9 iunie. Astfel, locuitorii din Oltenița îşi votează în această zi primarii, consilierii și președintele Consiliului Județean. În cursa pentru Primăria Municipiului Oltenița din judeţul Călărași s-au înscris la alegerile locale 2024 șase candidaţi, (...)
[Observator]
05/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Amenajare peisagistică nouă de-a lungul șoselei Olteniței
Sezonul de vară se apropie, iar gospodarii pun la punct ultimele detalii în vederea pregătirii temperaturilor ridicate. Pe lângă amenajarea artezienelor și pregătirea parcurilor, în sectorul 4 se realizează și adevărate regenerări urbane ale străzilor și bulevardelor. Zona care pornește de la (...)
[Naţional]
29/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY