ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 29 septembrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Vrancea : Odobeşti
 
Cartea 'Biserica negustorilor cazaclii din Odobeşti' va fi lansată sâmbătă
Cartea "Biserica negustorilor cazaclii din Odobeşti", despre locaşul de cult construit de negustorii de vinuri la sfârşitul secolului al XVIII-lea în Podgoria Odobeşti, în mijlocul viilor, va fi lansată sâmbătă, în cadrul Festivalului Tradiţional "Toamna Citește mai departe...
[StiripeSurse]
16/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Biserica din via Odobeștilor. Negustorii cazaclii au vrut un lăcaș de cult pentru cât stăteau la oraș
Ruinele bisericii negustorilor cazaclii din Odobești se mai găsesc şi azi, iar autorităţile locale şi-au propus să o introducă în circuitul public după restaurare.
[Adevarul]
16/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Primărie executată silit de un constructor. Edilii, nemulțumiți de calitatea lucrărilor
Primăria orașului Odobești din Vrancea va fi executată silit, prin executor judecătoresc, la solicitarea unei firme de construcții care a executat mai multe lucrări din fonduri publice.
[Adevarul]
12/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY