ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 17 mai 2022

 
Ziare si Stiri din : Transilvania : Țara Oașului
 
Viața unui tânăr portughez mutat în România, în țara părinților săi: „Noi suntem mai calmi, mai modești. Românii sunt mai stresați, mai gălăgioși, niciodată mulțumiți”
Marian Fernando Huja s-a născut, s-a educat, a crescut la Lisabona, dar de mai bine de un an și jumătate joacă la Petrolul Ploiești, contribuind la promovarea în Liga I. A sosit în patria părinților săi, originari din Țara Oașului, a aprofundat cunoștințele despre România. Marian Huja, 22 de ani, este unul (...)
[Libertatea]
15/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mulți tineri din Țara Oașului lucrează în străinătate și își construiesc vile, dar nu au de gând să se întoarcă în țară
Este forfotă în Țara Oașului. Mulți dintre cei plecați la muncă în străinătate au revenit după pandemie pentru a-și termina casele.
[Ştirile ProTv]
03/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO - Asta-i România! Românii din Țara Oașului s-au întors acasă de Paște
Suntem în Țara Oașului. unde bogăția locului se îmbină cu bogăția omului. Nu degeaba se spune că făloșia le curge prin vene oșenilor care se întrec în hărnicie și case cu etaj. Aici cine nu are nu există și ca să ai, trebuie să muncești printre străini. Răsfirați prin toată lumea și-au făcut un rost, însă acasă (...)
[Ştirile Kanal D]
03/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY