ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 iunie 2023

 
Nicolae Guţă
 
Familia lui Nicolae Guţă îşi vinde palatul de lux de la Petroşani. Suma exorbitantă pe care o cere
Manelistul Nicolae Guță și familia sa dețin un adevărat palat în apropiere de Petroșani, județul Hunedoara. Familia Guţă a decis să scoată la vânzare vila de lux, preţul pe care îl cere, însă, este colosal.
[Antena3]
17/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Suma ENORMĂ cerută pentru o vilă a familiei lui Nicolae Guță. „În câte rate se poate plăti prima rată?”
O vilă din Petroșani care aparține familiei manelistului Nicolae Guță a fost scoasă la vânzare pentru un preț destul de piperat, iar comentariile ironice nu au întârziat să apară. Casa, un adevărat palat, a fost […]
[Gândul]
16/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Suma cerută pe o vilă a familiei lui Nicolae Guță: „Cu acești bani, cumperi o casă în Londra”
Prețul pe care îl cer proprietarii unui palat din Petroșani, care aparține familiei manelistului Nicolae Guță, a stârnit controverse. Vila din Valea Jiului este comparată la preț cu o proprietate din Londra.
[Adevarul]
16/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]



|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY