ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 septembrie 2023

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Năvodari
 
Transportul fluvial de mărfuri, în recul în ţara noastră
Transportul fluvial de mărfuri şi pe canalele navigabile ce leagă Dunărea de porturile Constanţa şi Midia Năvodari a scăzut cu peste 20% în 2022 în ţara noastră comparativ cu anul 2021, arată raportul privind transportul naval pe apele interioare ale Uniunii Europene, document publicat, ieri, (...)
[Bursa]
14/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
River transport of goods, on the decline in our country
The river transport of goods and on the waterways connecting the Danube to the ports of Constanţa and Midia Năvodari decreased by over 20% in 2022 in our country compared to 2021, according to the report on naval transport on the inland waters of the European Union, a document published (...)
[Bursa]
14/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Box / Rezultate fantastice pentru SCMU Craiova! Cinci titluri naţionale şi alte patru medalii la CN
În perioada 4-9 septembrie, la Năvodari, a avut loc Campionatul Naţional feminin de box, una dintre cele mai importante din ţară şi la care au participat aproximativ 200 de sportivi de la toate cluburile din ţară. SCMU Craiova a fost prezent la competiţie cu un număr de nouă pugiliste, iar rezultatele obţinute sunt unele fantastice: cinci titluri de campioană naţională şi,...
[Gazeta de Sud]
12/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cine este Denisa Lucan, concurenta de la Vocea României care i-a făcut pe Horia Brenciu și Theo Rose să plângă
Denisa Lucan vine din Năvodari, are 21 de ani, studiază canto clasic și a venit de 5 ori la Vocea României, până să ajungă în fața antrenorilor.
[Adevarul]
09/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Vocea României, 8 septembrie 2023: Denisa Lucan i-a făcut pe Horia Brenciu și Theo Rose să izbucnească în lacrimi
<>Denisa Lucan vine din Năvodari, are 21 de ani, studiază canto clasic și a venit de 5 ori la Vocea României, până să ajungă în fața antrenorilor.
[ProTv]
08/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
(VIDEO) Reținuți pentru trafic de droguri
Sunt cercetate persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Constanța și orașul Năvodari, la locuințele a doi bărbați, de 37 de ani, respectiv 38 de ani. În perioada mai–august, cei în cauză ar fi înființat o cultură de cannabis și ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de...
[Gazeta de Sud]
02/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Doi bărbaţi din Constanţa şi Năvodari şi-au făcut o plantaţie de canabis lângă WC şi au vândut droguri toată vara
Doi bărbaţi din Constanţa şi Năvodari şi-au făcut o plantaţie de canabis într-o baie, chiar lângă WC, şi au vândut droguri, potrivit anchetatorilor, toată vara.
[Antena3]
02/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Explozie urmată de incendiu în Năvodari, lângă bazinul olimpic. Au fost alertați pompierii
Informații de ultimă oră. Pompierii constănțeni au intrat în alertă, după ce s-a anunțat că e nevoie de intervenția lor, ca urmare a unui incident ce s-a produs în Năvodari. O explozie a avut loc, joi, în orașul Năvodari, aceasta fiind urmată de un incendiu la un transformator electric, anunță (...)
[Naţional]
31/08/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Explozie urmată de incendiu la un transformator electric în Năvodari
O explozie urmată de un incendiu la un transformator electric a avut loc în Năvodari, anunță ISU Constanța.
[Observator]
31/08/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Explozie şi incendiu lângă bazinul olimpic din Năvodari
O explozie a avut loc, joi, la Năvădori, fiind urmată de un incendiu la un transformator electric, anunţă ISU Constanţa.
[Mediafax]
31/08/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Explozie la un transformator electric din Năvodari, de lângă bazinul olimpic
ISU Constanța anunță că intervine la un incendiu produs la un transformator electic din Năvodari, situat lângă bazinul olimpic.
[Adevarul]
31/08/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY