ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Bistriţa-Năsăud : Năsăud
 
Găsiți diferențele: Poliția din Bistrița, clip cu sfaturi pentru șoferi, cu replici copiate de la americani. „Nu putem inventa noi roata”
Un clip publicat la începutul lunii septembrie de IPJ Bisitrița-Năsăud cu sfaturi adresate șoferilor pentru a conduce prudent în preajma motocicliștilor seamănă izbitor cu unul produs în urmă cu șapte ani de Motorcycle Safety Program, program guvernamental american de educație pentru șoferi și (...)
[Libertatea]
16/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Lucrări finalizate. Trenurile circulă de vineri pe relația Ilva Mică-Năsăud fără transbordare auto
Traficul feroviar de călători se reia vineri, de la ora 17.30, pe relația Ilva Mică-Năsăud, linie care a fost închisă în perioada 20 august-9 septembrie, pentru construirea a 3 podețe, între stațiile Feldru și Ilva Mică.
[Jurnalul National]
09/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY