ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
Myanmar
 
Avertisment ONU: Myanmar poate deveni noua Sirie. Creşterea violenței duce la o eventuală repetare a istoriei
Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, a cerut ţărilor să ia măsuri pentru a preveni un conflict ca cel din Siria în Myanmar.
[Observator]
13/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
ONU: Criza din Myanmar se îndreaptă spre un război precum cel din Siria
Criza politică din Myanmar se îndreaptă spre un conflict intern masiv, precum cel care devastează de zece ani încoace Siria, avertizează Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului Michelle Bachelet.
[Adevarul]
13/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Acuzații dure din partea UE: Rusia şi China împiedică reacţia internaţională la puciul militar din Myanmar
Şeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, a declarat duminică, că Rusia şi China împiedică reacţia internaţională la puciul militar din Myanmar şi că UE ar putea oferi mai multe stimulente economie dacă democraţia va reveni în ţară, transmite Reuters. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
12/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Armata din Myanmar cere bani de la familiile protestatarilor uciși pentru a le lăsa să ridice cadavrele de la morgă
Armata din Myanmar percepe o taxă de 85 de dolari familiilor care doresc să recupereze cadavrele rudelor ucise de forțele de securitate, după încă o represiune sângeroasă, scrie CNN, care citează mai mulți activiști.
[Observator]
12/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Armata din Myanmar cere câte 85 de dolari rudelor protestatarilor ucişi, taxă de ridicare a cadavrelor de la morgă
Armata din Myanmar taxează familiile protestatarilor morţi cu 85 de dolari, pentru a ridica rudele decedate de la morgă.
[Adevarul]
12/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Armata din Myanmar cere familiilor 85 de dolari pentru recuperarea fiecărui cadavru
Cel puțin 82 de persoane au fost ucise pe 9 aprilie în Bago, după un raid efectuat de forțele armatei în orașul din Myanmar, conform Asociației de Asistență pentru Deținuții Politici, a relatat CNN. Acum, armata din Myanmar percepe o taxă de 85 de dolari pentru recuperarea cadavrelor rudelor ucise în (...)
[Libertatea]
12/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


CNN: Armata din Myanmar cere bani de la rudele protestatarilor morți pentru a le lăsa să ridice trupurile de la morgă
Armata din Myanmar taxează cu 85 de dolari familiile activiștilor morți în timpul manifestațiilor violente din această țară, care vin să-și ridice rudele decedate de la morgă, scrie CNN, citând mai mulți activiști.
[Digi24]
12/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Peste 700 de manifestanţi anti-puci ucişi în Myanmar. Josep Borrell, săgeţi către China şi Rusia: Subminează eforturile pentru un răspuns internaţional comun
Înaltul Reprezentant UE pentu Afaceri Externe şi Securitate, Josep Borrell, atrage atenţia că Rusia şi China subminează eforturile pentru un răspuns internaţional comun la lovitura de stat din Myanmar. UE ar putea oferi mai multe stimulente economice dacă ţara revine pe calea democratică, transmite Reuters.
[Adevarul]
11/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO - Zi sângeroasă în Myanmar! Forțele de ordine au ucis peste 80 de oameni: 'Este ca un genocid. Trag în orice umbră'
Forţele de securitate din Myanmar au tras, vineri, cu aruncătoare de grenade în protestatari, ucigând peste 80 de oameni într-un oraş aflat în apropiere de Yangon, dar informaţia nu a fost disponibilă imediat pentru că zona a fost izolată de autorităţi, au anunţat, sâmbătă, Citește mai departe...
[StiripeSurse]
10/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Masacru în Myanmar. Armata a tras cu aruncătoare de grenade în protestatari: „Este un genocid!“. Peste 80 de morţi
Forţele de securitate din Myanmar au tras, vineri, cu aruncătoare de grenade în protestatari, ucigând peste 80 de oameni într-un oraş aflat în apropiere de Yangon.
[Adevarul]
10/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Myanmar: Primele condamnări la moarte, după lovitura de stat militară din 1 februarie
O curte marţială a dictat pedeapsa capitală împotriva a 19 persoane acuzate de asasinarea unui soldat, acestea fiind primele condamnări la moarte anunţate după lovitura de stat militară din 1 februarie în Myanmar, informează sâmbătă EFE, citată de Agerpres.
[Digi24]
10/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


19 oameni au fost condamnați la moarte de armata din Myanmar. Sentința, anunțată la postul de televiziune al juntei militare
19 oameni au fost condamnați la moarte în Myanmar pentru uciderea unui asociat al unui căpitan al Armatei, a declarat vineri postul de televiziune Myawaddy, deținut de armată. Acestea sunt primele astfel de sentințe anunțate în public de la lovitura de stat din 1 (...)
[Observator]
10/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare Myanmar

Myanmar.direct.news


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY