ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 mai 2023

 
Muntii Apuseni
 
Accident rutier pe Transalpina de Apuseni: O șoferiță de 18 ani a ajuns la SPITAL, după ce a pierdut controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă
Accident rutier pe Transalpina de Apuseni: O șoferiță de 18 ani a ajuns la SPITAL, după ce a pierdut controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă Accident rutier pe Transalpina de Apuseni: O șoferiță de 18 ani a ajuns la SPITAL, după ce a pierdut controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă (...)
[Unirea]
26/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Elis Pavaje a început lucrările la Lotul 2 Transalpina de Apuseni
Elis Pavaje anunţă lucrările pentru Lotul 2 Transalpina de Apuseni şi începe lucrările pentru Proiectul de Mobilitate Urbană Alba Iulia, Loturile 2 - Lot 3
[Bursa]
25/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


S-au reluat lucrările la lotul 2 al Transalpinei de Apuseni. Termenul de finalizare, aprilie 2024
Lucrările la lotul 2 al proiectului de modernizare a Transalpinei de Apuseni (DJ 107 I) au fost reluate. Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, a transmis că se lucrează pe mai multe tronsoane, la partea de terasamente, consolidări, poduri și podețe, scrie site-ul Alba 24.ro. (...)
[Libertatea]
19/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


S-au reluat lucrările și pe lotul 2 al Transalpinei de Apuseni. Când va fi gata șoseaua de 35 de kilometri
Lucrările la lotul 2 al proiectului de modernizare a Transalpina de Apuseni (DJ 107I) au fost reluate, după aproape un an de la întreruperea lucrărilor, decizie determinată de rezilierea contractului cu fostul operator economic.
[Adevarul]
19/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


S-au reluat lucrările pe Transalpina de Apuseni, lotul 2: Segmentul de drum trece prin Mogoș și Ponor și face legătura cu DN74
S-au reluat lucrările pe Transalpina de Apuseni, lotul 2: Segmentul de drum trece prin Mogoș și Ponor și face legătura cu DN74 S-au reluat lucrările pe Transalpina de Apuseni, lotul 2: Segmentul de drum trece prin Mogoș și Ponor și face legătura cu DN74 Lucrările au fost reluate în cadrul lotului 2 al (...)
[Unirea]
18/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Cum arată Drumul Apusenilor, şoseaua spectaculoasă modernizată cu 133 de milioane de lei. Traseul a fost inaugurat
Drumul Apusenilor, care leagă judeţele Cluj şi Bihor a fost finalizat şi inaugurat. Traseul are 25 de kilometri şi a fost reabilitat pe fonduri europene. Şoseaua traversează una dintre cele mai atractive zone din Munții Apuseni, iar autorităţile locale speră ca astfel să atragă tot mai mulţi (...)
[Observator]
18/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


România are încă o șosea spectaculoasă care trece prin cele mai frumoase zone din Munții Apuseni
A fost finalizat Drumul Apusenilor. Întregul traseu, în lungime de peste 25 de km, a fost reabilitat cu fonduri europene. Drumul pornește din județul Cluj, de la Valea Drăganului și ajunge în zona montană, la limită cu județul Bihor. Citește mai (...)
[TVR]
18/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Bani pentru modernizarea drumurilor de legătură la Transalpina de Apuseni: Peste 9 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny”
Bani pentru modernizarea drumurilor de legătură la Transalpina de Apuseni: Peste 9 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny” Bani pentru modernizarea drumurilor de legătură la Transalpina de Apuseni: Peste 9 milioane de lei prin programul „Anghel Saligny” Cseke Attila, ministrul dezvoltării, (...)
[Unirea]
17/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Șacal auriu urmărind o căprioară. Imagine foarte rară surprinsă pe un fond de vânătoare din Apuseni
O imagine rară cu un șacal auriu care urmărește o căprioară a fost surprinsă recent pe un teren agricol din județul Alba de către un vânător. Prezența prădătorilor s-a înmulțit în Apuseni.
[Adevarul]
17/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO| Povestea emoționantă a cinci frați care trăiesc în Munții Apuseni! „De la coada vacii, nu-ți poți asigura pensia!“
FOTO| Povestea emoționantă a cinci frați care trăiesc în Munții Apuseni! „De la coada vacii, nu-ți poți asigura pensia!“ FOTO| Povestea emoționantă a cinci frați care trăiesc în Munții Apuseni! „De la coada vacii, nu-ți poți asigura pensia!“ Cinci frați care trăiesc în Munții Apuseni într-un cătun uitat de (...)
[Unirea]
14/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO SPECTACULOS| Dansul nupțial al cocoșului de munte, surprins în Parcul Natural Apuseni: „Un ansamblu unic de mișcări și sunete”
VIDEO SPECTACULOS| Dansul nupțial al cocoșului de munte, surprins în Parcul Natural Apuseni: „Un ansamblu unic de mișcări și sunete” VIDEO SPECTACULOS| Dansul nupțial al cocoșului de munte, surprins în Parcul Natural Apuseni: „Un ansamblu unic de mișcări și sunete” Cel mai frumos dans nupțial pe care (...)
[Unirea]
14/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Liga 4, etapa a 23-a, CS Zlatna set de tenis cu Cuprirom Abrud, în derby-ul Munților Apuseni
Liga 4, etapa a 23-a, CS Zlatna set de tenis cu Cuprirom Abrud, în derby-ul Munților Apuseni Etapa a 23-a a Ligii 4 propune o serie de derby-uri locale, prologul fiind duelul formațiilor din Munții Apuseni, ce a avut loc în nocturnă, CS Zlatna impunându-se cu un „set de tenis” în partida cu „lanterna (...)
[Unirea]
12/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Hârtierul din Apuseni. Cărți din flori de grădină și petale de trandafiri
Un bărbat din Munții Apuseni face hârtie din flori de grădină și petale de trandafiri.
[Jurnalul National]
11/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Tribunalul Băncii Mondiale a început deliberările în procesul privind proiectul minier de la Roșia Montană. Miza este de 4,7 miliarde de dolari
Tribunalul Băncii Mondiale a început deliberările în procesul dintre compania minieră privată Gabriel Resources și Statul Român pentru proiectul minier de la Roșia Montană (Alba), din Munții Apuseni. Miza este una enormă, mai exact 4,7 […]
[B1 Tv]
10/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


FOTO ȘTIREA TA| Urs alpinist într-un sat din Alba: Unde a fost zărit moș Martin
FOTO ȘTIREA TA| Urs alpinist într-un sat din Alba: Unde a fost zărit moș Martin Moș Martin și-a făcut simțită prezența marți în județul Alba, în mai multe localități. Un urs alpinist a fost fotografiat într-o pădure dintr-un sat din Apuseni. Fotografiile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook de (...)
[Unirea]
09/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Imagini deosebite cu rotitul cocoșului de munte (foto)
<>Imagini superbe cu rotitul cocoșului de munteau fost suprinse în Parcul Natural Apuseni de silvicultorul Florin Coraș. Rotitul cocoșului de munte este unul dintre cele mai spectaculoase ritualuri nupțiale. Rotitul are loc în lunile aprilie și mai, în funcție de climă și altitudine, în perioada de împerechere.  Dansul nupțial cuprinde un ansamblu unic de mișcări […] The post...
[Suceava News]
09/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Procesul aurului de la Roșia Montană. Tribunalul Băncii Mondiale a început deliberările. Miza este de 4,7 miliarde de dolari
Procesul cu miză de 4,7 miliarde de dolari, dintre compania minieră privată Gabriel Resources și Statul Român pentru proiectul minier de la Roșia Montană (Alba), din Munții Apuseni, a ajuns în faza de pronunțare a unei hotărâri.
[Adevarul]
09/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Alege viața: 128 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba, pe drumurile din Apuseni, în perioada 6-7 mai. Au fost aplicate amenzi de aproape 40.000 de lei
Alege viața: 128 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba, pe drumurile din Apuseni, în perioada 6-7 mai. Au fost aplicate amenzi de aproape 40.000 de lei Alege viața: 128 de șoferi vitezomani, depistați de polițiști pe drumurile din Apuseni, în perioada 6-7 mai. Au fost aplicate amenzi de (...)
[Unirea]
08/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO| ”Taci și înghite” – reţetă veche, transmisă din bătrâni, într-o comună din Apuseni: De unde vine denumirea și cum se prepară
VIDEO| ”Taci și înghite” – reţetă veche, transmisă din bătrâni, într-o comună din Apuseni: De unde vine denumirea și cum se prepară VIDEO| ”Taci și înghite” – reţetă veche, transmisă din bătrâni, într-o comună din Apuseni: De unde vine denumirea și cum se prepară Emisiunea ”Sarea în bucate” produsă de TVR (...)
[Unirea]
07/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY