ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 aprilie 2021

 
Muntii Apuseni
 
Cum se transformă o urbe a fostei provincii Dacia Romana într-un oraș inteligent al României. Când va fi gata Transalpina de Apuseni
Fortificatia se întinde pe 110 hectare, cu o incintă cu trei rânduri de ziduri de câte 10 metri înălțime. Rolul lor era de apărare. Cetatea a fost atacată o singură dată, dar nu a fost cucerită niciodată.
[Digi24]
12/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Trei turişti păcăliţi de GPS au rămas înzăpeziţi pe un drum din Apuseni. Un echipaj Salvamont le-a venit în ajutor
Salvamont Alba a intervenit vineri noapte pentru salvarea a trei turişti din Cluj care au rămas blocaţi în zăpadă cu maşina, pe drumul dintre Pasul Ursoaia şi satul Gheţar.
[Adevarul]
10/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Reducere cu 50% pentru lemnele necesare încălzirii locuințelor din Apuseni, amendamentul deputatului Radu Tuhuț
Reducere cu 50% pentru lemnele necesare încălzirii locuințelor din Apuseni, amendamentul deputatului Radu Tuhuț Deputatul Radu Marcel Tuhuț continuă demersurile de sprijinire a persoanelor din Munții Apuseni și solicită reducere pentru lemnele de foc necesare încălzirii locuințelor. În Apuseni nu este (...)
[Unirea]
09/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Bărbatul din Apuseni care a retezat capul fratelui său cu toporul, pentru că nu i-a dat bani de băutură, rămâne CONDAMNAT la 12 ani de ÎNCHISOARE
Bărbatul din Apuseni care a retezat capul fratelui său cu toporul, pentru că nu i-a dat bani de băutură, rămâne CONDAMNAT la 12 ani de ÎNCHISOARE Bărbatul din comuna Mogoș, județul Alba care şi-a omorât fratele, decapitându-l cu un topor pentru că nu i-a dat bani de băutură rămâne condmanat la 12 ani de (...)
[Unirea]
05/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Şofer decedat după ce a intrat cu maşina într-un copac, în Apuseni. A fost chemat elicopterul SMURD FOTO
Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă seara pe raza localităţii Arieşeni, în Munţii Apuseni. Un bărbat este rănit.
[Adevarul]
04/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO, VIDEO ȘTIREA TA| Țara Moților, pe valea Arieșului Mare, transformată în țara…gunoaielor. Gunoiul, „trimis la Turda”!
FOTO, VIDEO ȘTIREA TA| Țara Moților, pe valea Arieșului Mare, transformată în țara…gunoaielor. Gunoiul, „trimis la Turda”! Țara Moților, pe valea Arieșului Mare, transformată în țara…gunoaielor. Gunoiul, „trimis la Turda”! Orice turist care încearcă să viziteze în aceste zile Apusenii, mai precis pe valea (...)
[Unirea]
03/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY