ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2023

 
Muntii Apuseni
 
Tabăra pentru bărbați, experiență unică în România: "Un loc unde ne întoarcem la origini și ieșim din zona de confort"
Un bărbat din Brașov a organizat, într-un cătun izolat din Munții Apuseni, o tabără destinată celor care doresc să-și descopere adevărata natură masculină.
[Antena3]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO| Experiență EXTREMĂ pentru bărbați într-un cătun izolat din Apuseni: ”Ne întoarcem la origini, tratăm bărbații ca pe bărbați”
FOTO| Experiență EXTREMĂ pentru bărbați într-un cătun izolat din Apuseni: ”Ne întoarcem la origini, tratăm bărbații ca pe bărbați” Într-un cătun izolat din Munții Apuseni, nouă bărbați ce „doresc să facă față fricilor și să se reconecteze la adevărata lor natură masculină” participă la o experiență „unică în (...)
[Unirea]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Imagini spactaculoase: Un urs, un lup şi o femelă râs alături de puii ei, surprinși în Parcul Natural Apuseni (VIDEO)
Imagini impresionante cu ursul, lupul şi râsul, cele mai mari trei animale prădătoare din Europa, au fost surprinse în Parcul Natural Apuseni. „Colegii noştrii au identificat un exemplar de căprioară prinsă de către un râs […]
[B1 Tv]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Tabără extremă pentru bărbați într-un cătun izolat din Apuseni: „Ne întoarcem la origini și restartăm modul de a trăi”
Un cătun izolat din Munții Apuseni devine gazda unei „experiențe unice în România”, la care participă nouă bărbați ce „doresc să facă față fricilor și să se reconecteze la adevărata lor natură masculină”.
[Adevarul]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO| Imagini cu un lup care se hrănește cu o ciută, surprinse de rangerii din Parcul Natural Apuseni, cu ajutorul camerelor de monitorizare
VIDEO| Imagini cu un lup care se hrănește cu o ciută, surprinse de rangerii din Parcul Natural Apuseni, cu ajutorul camerelor de monitorizare VIDEO| Imagini cu un lup care se hrănește cu o ciută, surprinse de rangerii din Parcul Natural Apuseni, cu ajutorul camerelor de monitorizare Un lup a (...)
[Unirea]
29/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Imagini rare cu animale emblematice din Apuseni. Cum se hrănesc noaptea cu o căprioară VIDEO
Imagini extrem de rare, cu o femelă de râs și doi pui, au fost surprinse de o cameră video ce a fost amplasată într-o pădure din Munții Apuseni. Mama le dă o lecție de supraviețuire.
[Adevarul]
29/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


FOTO| Un urs jucăus s-a pus la moțăit, într-o pădure din Apuseni: „După o masă copioasă merge un somn de voie”
FOTO| Un urs jucăus s-a pus la moțăit, într-o pădure din Apuseni: „După o masă copioasă merge un somn de voie” FOTO| Un urs jucăus s-a pus la moțăit, într-o pădure din Apuseni: „După o masă copioasă merge un somn de voie” În această perioadă rece a anului, urșii sunt activi, dat fiind că zăpada s-a lăsat (...)
[Unirea]
28/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Urs jucăuș, cuprins de ațipeală, într-o pădure din Apuseni. „După o masă copioasă merge un somn de voie”
Urșii sunt activi și în această perioadă rece a anului, în condițiile în care zăpada s-a lăsat așteptată. În Munții Apuseni, un strat de zăpadă s-a depus abia în ultimele două zile.
[Adevarul]
28/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un bihorean a „șutit” o mașină de la o pensiune din Apuseni, pe care a folosit-o la alte furturi: Cât va sta după gratii
Un bihorean a „șutit” o mașină de la o pensiune din Apuseni, pe care a folosit-o la alte furturi: Cât va sta după gratii Un bihorean a „șutit” o mașină de la o pensiune din Apuseni, pe care a folosit-o la alte furturi: Cât va sta după gratii Un bărbat din comuna Nucet, județul Bihor, a fost condamnat de (...)
[Unirea]
24/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Rudele victimelor, la locul tragediei aviatice din Apuseni, din 2014: „Le cerem procurorilor să facă ceva” VIDEO
Familia şi foști apropiați ai Aurei Ion, studenta decedată în accidentul aviatic din 2014, s-au recules duminică la locul tragediei, pe Vârful Petreasa, la peste 1.400 de metri altitudine.
[Adevarul]
23/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO| Accidentul aviatic din Apuseni: Reculegere la locul tragediei, pe Vârful Petreasa. Sora Aurei Ion: ”Le cerem procurorilor să facă ceva. Au trecut nouă ani”
VIDEO| Accidentul aviatic din Apuseni: Reculegere la locul tragediei, pe Vârful Petreasa. Sora Aurei Ion: ”Le cerem procurorilor să facă ceva. Au trecut nouă ani” Accidentul aviatic din Apuseni: Reculegere la locul tragediei, pe Vârful Petreasa. Sora Aurei Ion: ”Le cerem procurorilor să facă ceva. Au (...)
[Unirea]
23/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Sora Aurei Ion, la locul accidentului aviatic din Apuseni: „Le cerem procurorilor să facă ceva. Au trecut nouă ani”
Mihaela Ciucă, sora Aurei Ion, rude şi voluntari ai asociaţiei care poartă numele studentei care a murit în accidentul aviatic petrecut pe 20 ianuarie 2014 în Munţii Apuseni s-au recules duminică la locul tragediei, pe Vârful Petreasa, relatează Agerpres. Oamenii au urcat prin zăpadă, prin pădure, pe (...)
[Libertatea]
22/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO | Moment de reculegere la locul accidentului aviatic din 2014 - Sora Aurei Ion cere finalizarea dosarului
Rude şi voluntari ai Asociaţiei Aura Ion, studenta decedată în accidentul aviatic petrecut la data de 20 ianuarie 2014 în Munţii Apuseni, s-au recules duminică la locul tragediei, pe Vârful Petreasa, la peste 1.400 de metri altitudine, informează Agerpres. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
22/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un nou drum spectaculos din Apuseni va fi modernizat. Proiectul costă 27 de milioane de euro VIDEO
Un drum spectaculos din Alba, care traversează Munții Trascău de la nord la sud, a fost aprobat pentru a fi modernizat. Costul investiției depășește 139 de milioane de lei.
[Adevarul]
22/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Drum comunal blocat de o alunecare de teren
Un drum comunal din Munţii Apuseni este blocat din cauza unei alunecări de teren, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, care a informat, totodată, că pompieri militari şi voluntari intervin pentru evacuarea apei din trei gospodării din Sohodol şi Citește mai departe...
[StiripeSurse]
21/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


FOTO| Un drum din Apuseni BLOCAT de alunecări de teren. Intervenții în mai multe locuințe pentru evacuarea apei
FOTO| Un drum din Apuseni BLOCAT de alunecări de teren. Intervenții în mai multe locuințe pentru evacuarea apei Precipitațiile din ultimele ore au provocat pagube în mai multe localități din Apuseni. Drumul DC 141 este BLOCAT ca urmare a unor alunecări de teren și se intervine pentru declocarea lui, (...)
[Unirea]
21/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO, VIDEO| Fisuri adânci pe DN1 R – Transursoaia, la Mătișești, Horea. Localnic: ”Pe acolo trec toate mașinile și mici și mari încărcate și microbuzele cu copii”
FOTO, VIDEO| Fisuri adânci pe DN1 R – Transursoaia, la Mătișești, Horea. Localnic: ”Pe acolo trec toate mașinile și mici și mari încărcate și microbuzele cu copii” Fisuri adânci au apărut recent în asfaltul de pe DN1 R – Transursoaia, în Apuseni. Imaginile au fost transmise pentru ziarulunirea.ro de un (...)
[Unirea]
21/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


FOTO VIDEO| Imagini de poveste în Munții Apuseni: Ninsoarea a îmbrăcat Abrudul în straiele albe ale iernii
FOTO VIDEO| Imagini de poveste în Munții Apuseni: Ninsoarea a îmbrăcat Abrudul în straiele albe ale iernii FOTO VIDEO| Imagini de poveste în Munții Apuseni: Ninsoarea a îmbrăcat Abrudul în straiele albe ale iernii Iarna a venit cu întârziere în Munții Apuseni, abia la jumătatea lunii ianuarie (...)
[Unirea]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Când vin frigul și ninsorile în toată România. Cum va fi vremea în februarie
Potrivit prognozei pe patru săptămâni, în luna februarie se va ajunge la temperaturile normale, va veni frigul și precipitații sub formă de ninsoare, ia până atunci vom avea oscilații de perioade cu precipitații excedentare și temperaturi mai ridicate decât normal.  Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg...
[Gazeta de Sud]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Nouă ani de la tragedia aviatică din Apuseni | Pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion au murit în urma prăbușirii unui avion de mici dimensiuni / Romanița Iovan: „Realizez că a fost neputință și rea-voință”
Au trecut nouă ani de la tragedia din Munții Apuseni, în care au pierit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. Fostul soț al Romaniței Iovan pilota o cursă umanitară, când s-a produs nenorocirea. Romanița […]
[Gândul]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


FOTO| Lucrările la Translapina vor fi reluate de saptămana viitoare: Strada Avram Iancu, din Aiud, punctul de pornire
FOTO| Lucrările la Translapina vor fi reluate de saptămana viitoare: Strada Avram Iancu, din Aiud, punctul de pornire Lucrările la Translapina vor fi reluate de saptămana viitoare: Strada Avram Iancu, din Aiud, punctul de pornire Începând de luni, 23 ianuarie, lucrările pentru Transalpina de Apuseni (...)
[Unirea]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Nouă ani de la tragedia aviatică din Apuseni. Cum s-a îndrăgostit Romanița de Adrian Iovan: „A fost prima dată”
Nouă ani au trecut de la tragedia din Munții Apuseni, atunci când Adrian Iovan și-a pierdut viața, în timp ce pilota o cursă umanitară. De atunci însă, fosta soție, Romanița Iovan, l-a comemorat an de an.
[Adevarul]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
20 ianuarie 2023: 9 ANI de la ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI. O zi tristă în care două destine s-au frânt şi care a marcat vieţi
20 ianuarie 2023: 9 ANI de la ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI. O zi tristă în care două destine s-au frânt şi care a marcat vieţi 20 ianuarie 2023: 9 ANI de la ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI. O zi tristă în care două destine s-au frânt şi care a marcat vieţi Pentru cei care încă îşi amintesc tragedia, (...)
[Unirea]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Drum județean blocat de o alunecare de teren în Apuseni. Pericol de inundații pe râul Arieș VIDEO
Traficul rutier a fost blocat joi pe drumul județean DJ 762 din Munții Apuseni, între localitățile Vidra și Avram Iancu, au transmis reprezentanții IPJ Alba.
[Adevarul]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


UPDATE FOTO VIDEO|Alunecare de teren în Apuseni. Drumul dintre Vidra și Avram Iancu a fost DEBLOCAT
UPDATE FOTO VIDEO|Alunecare de teren în Apuseni. Drumul dintre Vidra și Avram Iancu a fost DEBLOCAT UPDATE FOTO VIDEO|Alunecare de teren în Apuseni. Drumul dintre Vidra și Avram Iancu a fost DEBLOCAT Drumul județean DJ 762, în zona Lunca Goiești, comuna Vidra, este blocat, ca urmare a unei noi (...)
[Unirea]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Mai mulți mistreți au fost surprinși în timp ce se joacă într-o pădure din Parcul Natural Apuseni (VIDEO)
Mai mulți mistreți dintr-o pădure a Parcului Natural Apuseni au fost surprinși de camerele de supraveghere amplasate în zonă, în timp ce mâncau și se jucau. Mistreți surprinși în timp ce se joacă într-o pădure din […]
[B1 Tv]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Moți și clujeni, „parteneri” la trafic de droguri: Un bărbat și o femeie din Apuseni, trimiși în judecată
Moți și clujeni, „parteneri” la trafic de droguri: Un bărbat și o femeie din Apuseni, trimiși în judecată Moți și clujeni, „parteneri” la trafic de droguri: Un bărbat și o femeie din Apuseni, trimiși în judecată Un bărbat din Baia de Arieș, o femeie din Câmpeni, alături de alte patru persoane din județul Cluj, (...)
[Unirea]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY