ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Prahova : Mizil
 
Harta nemulțumirilor din sectorul 3: trotuare ocupate de mașini, lipsa spațiilor verzi. „Când nu mai ai spaţii publice, eşti direcţionat către malluri”
Mașini parcate pe trotuar, gropi, spații verzi distruse de pavele. Locuitorii din sectorul 3 au umplut harta sesizărilor de pe site-ul primăriei de sector, dar problemele rămân nerezolvate. Nici restul Bucureștiului nu stă mai bine. Pe aleea Mizil din sectorul 3, o mamă este nevoită să meargă (...)
[Libertatea]
22/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Serghei Mizil, atac dur la adresa Oanei Roman / Ce a spus în public despre fiica lui Petre Roman: „Fără niciun pic de ezitare”
Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. De multe ori, fiica lui Petre Roman a fost în centrul atenției din cauza unor scandaluri, certurile cu Marius Elisei fiind deja la ordinea […]
[B1 Tv]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


"Mâna criminală o vor decide experţii". Cornel Dinicu a angajat propria echipă de specialişti pentru a analiza probele de la Ferma Dacilor
Patronul Fermei Dacilor a ieşit în această dimineaţă din Capitală, unde este arestat la domiciliu, pentru a merge, cu acordul anchetatorilor, la ultima reconstituire efectuată la locul tragediei. Înainte de-a ajunge la Tohani, Dinicu a trecut pe la Poliţia din Mizil pentru a semna mai multe (...)
[Observator]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY