ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 iulie 2024

 
Ziare si Stiri din : Prahova : Mizil
 
Percheziții ale Parchetului General la bulgarii care lucrează la sectorul Mizil-Pietroasele al A7 / De ce este acuzată firma
Pe acest tronson de autostradă lucrează o asociere dintre o firmă bulgărească și una românească. La începutul acestui an stadiul lucrărilor abia trecuse de 40%, cu cel mai bun avans pe partea unde lucrează compania românească. Termenul oficial de finalizare a fost prelungit luna aceasta până în octombrie, dar sunt șanse reduse să fie deschis traficul anul acesta.
[HotNews]
18/07/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Serghei Mizil l-a dat de gol pe Irinel Columbeanu. Ce s-a întâmplat la ziua lui de naștere: „E deprimant! Să nu îl mai bagi în seamă”
Serghei Mizil e prieten din copilărie cu Irinel Columbeanu, fostul milionar care și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască la azil. Mulți dintre prieteni l-au uitat pe fostul om de afaceri, nici l-a ziua lui de naștere nu au venit, la sfârșitul lunii mai. Duminică seara, Serghei (...)
[Libertatea]
08/07/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la spitalul din Mizil. ISU Prahova: Incinta era inundată de fum (VIDEO)
Un incendiu s-a produs la nivelul unor cabluri electrice din incinta spitalului din orașul Mizil, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Andreia Ursachi, joi, la Știrile B1 TV prezentate […]
[B1 Tv]
27/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Un incendiu a mistuit un pavilion al Spitalului Mizil. Focul a pornit de la o doză electrică
Pompierii prahoveni au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o doza electrică, la Spitalul Orăşenesc Mizil.
[Adevarul]
27/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la Spitalul Mizil din Prahova. Flăcările ar fi izbucnit de la o doză electrică. Patru pacienţi şi şapte cadre medicale s-au autoevacuat
Incendiu la spitalul Mizil din Prahova. Mai multe autospeciale au fost solicitate să intervină la faţa locului. Flăcările ar fi izbucnit la o doză electrică.
[Observator]
27/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Incendiu la Spitalul din Mizil. Patru pacienţi şi șapte cadre medicale s-au autoevacuat
Un incendiu a izbucnit, joi, la o doză electrică din zona administrativă a Spitalului din Mizil, judeţul Prahova. Pompierii au reuşit să îl stingă în scurt timp. Unsprezece persoane, 4 pacienţi şi 7 cadre medicale, au ieşit singure din clădire, relatează News.ro. „Incendiul s-a manifestat la o (...)
[Libertatea]
27/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la o doză electrică, la Spitalul din Mizil. Patru pacienţi şi șapte cadre medicale s-au autoevacuat
Un incendiu a izbucnit, joi, la o doză electrică din zona administrativă a Spitalului din Mizil, judeţul Prahova, pompierii reuşind să îl stingă în scurt timp.
[Ştirile ProTv]
27/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la Spitalul din Mizil
A fost panică, joi dimineața, la Spitalul din Mizil, județul Prahova. Incendiul s-a manifestat la o doza electrică aflată in pavilionul administrativ.
[Jurnalul National]
27/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY