ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
Mihai Trăistariu
 
Motivul pentru care Mihai Trăistariu vrea să se mute din Mamaia Nord: „După ce îmi achit datoriile, vreau să-mi strâng bani, să cumpăr un teren”
Mihai Trăistariu locuiește de ani buni la Constanța. Are o afacere cu imobiliare în Mamaia Nord, business care a avut un adevărat succes vara acesta. Într-un interviu pentru Spynews, el a dezvăluit că nu mai e mulțumit de traiul la bloc, așa că în câțiva ani se va muta, își va construi o casă. „M-am (...)
[Libertatea]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mihai Trăistariu vrea să se mute. Unde se gândeşte să plece artistul: „Am nevoie de liniște, asta îmi doresc”
Mihai Trăistariu vrea să se mute din Constanţa, acolo unde locuieşte şi are mai multe apartamente pe care le dă în chirie în sezonul estival. Chiar dacă mulţi îl invidiază pentru că stă la malul mării, el îşi doreşte altceva pentru viitor. Articolul
[Romania TV]
30/09/2022
[+][mai mult] [Articol complet]


Mihai Trăistariu, decizie luată din cauza scumpirilor
<>Din cauza scumpirilor de la noi din țară, Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală.
[ProTv]
28/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Mihai Trăistariu e îngrijorat din cauza facturilor, dar a dat drumul la căldură în apartament: „Știu că vine criza, știu că va fi greu”
Mihai Trăistariu locuiește la Constanța, acolo unde temperaturile au scăzut mult în această perioadă, la fel ca în alte orașe din țară. Chiar dacă se teme de facturile uriașe la energie electrică și gaz, artistul a dat drumul la căldură. Într-un interviu pentru Antena Stars, el a spus că pune confortul lui pe (...)
[Libertatea]
28/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Câți bani pot câștiga Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu pe OnlyFans. Mihai Trăistariu a dat detalii picante EXCLUSIV
Mihai Trăistariu face dezvăluiri interesante, din culisele popularului site OnlyFans, unde și el deține cont, despre acerba competiție dintre cele două bombe sexy, Daniela Crudu și Larisa Drăgulescu. Care câștigă mai mult? Câți bani pot aduna, lunar, din furnizarea, la cererea clienților, a unor fotografii (...)
[Playtech]
22/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY