ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 mai 2021

 
Michael Jackson
 
Acuzatorul principal al lui Michael Jackson, înfrângere în procesul deschis pentru banii megastarului
<>Wade Robson, care a susținut că Michael Jackson l-a molestat în copilărie, a cerut în instanță despăgubiri din partea companiilor fondate de megastar. O instanță din SUA a respins cererea sa.
[ProTv]
28/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Judecător: Companiile lui Michael Jackson nu aveau obligaţia legală de a proteja băieţii de abuzurile sexuale
Companiile lui Michael Jackson nu aveau obligaţia legală de a proteja băieţii de abuzurile sexuale, a decis luni un judecător care a respins un proces deschis în urmă cu mai mulţi ani.
[Adevarul]
27/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY