ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 iunie 2023

 
Michael Jackson
 
Concurenţii Te cunosc de undeva!, moment emoţionant pe scena Sălii Palatului la concertul aniversar Damian Drăghici
Aseară, peste 4000 de oameni au spus prezent invitaţiei lui Damian Drăghici şi au trăit la maximum alături de artist şi de invitaţii săi un concert încărcat de emoţie,  de energie, dans şi voie bună. O călătorie în adândul sufletului meu, cum o spune numele spectacolului, a adus pe scenă trupa Damian and Brothers, pe Theo Rose, Irina Irimes, Connect-R, dar şi pe colegii...
[Jurnalul National]
29/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un tânăr a cheltuit peste 42.000 de dolari ca să arate ca Michael Jackson | GALERIE FOTO
Leo Blanco, un tânăr de 26 de ani din Argentina, a cheltuit peste 42.000 de dolari pe mai multe operații estetice pentru a arăta ca Michael Jackson.
[Ştirile ProTv]
27/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Un argentinian și-a făcut 11 operații estetice în speranța că va arăta ca Michael Jackson, idolul său: „Mai am nevoie de încă trei la nas și una la bărbie”
Leo Blanco, 26 de ani, din Buenos Aires, Argentina, a cheltuit peste 42.000 de dolari pe mai multe operații estetice pentru a arăta ca Michael Jackson (n. 1958 – d. 2009), idolul său, relatează Daily Star. „După ce începi cu operațiile, nu te poți mulțumi doar cu una sau două; mereu tânjești după mai (...)
[Libertatea]
27/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Bărbatul care a cheltuit o avere pentru a arăta ca Michael Jackson: „Chiar și după ce a murit, era chinuitor pentru mine să arăt diferit de el”
Deși mulți oameni îl admiră pe regretatul Michael Jackson, un bărbat din Argentina și-a dus dragostea pentru cântăreț la un cu totul alt nivel. Acesta și-a modificat înfățișarea încă de la vârsta de 15 ani, […]
[B1 Tv]
26/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Motivul pentru care Michael Jackson purta o singură mănușă albă. Detaliul vestimentar nu are legătură cu moda
Michael Jackson a făcut mai multe alegeri vestimentare inspirate de-a lungul carierei sale, dar mănușa albă de care nu se despărțea nu era, de fapt, un accesoriu la modă, chiar dacă mulți au crezut asta, și avea mai degrabă o trebuință funcțională. Michael Jackson a reușit să farmece o lume cu muzica lui, (...)
[Unica]
17/05/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY