ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
Metro
 
S-a dat starul Campionatului Mondial de baschet U23 3X3! România este gazda competiției, iar Nicușor Dan a prefațat turneul: „Este una dintre cele mai importante trepte”
Cele mai bune 40 de echipe naționale U23 de baschet 3×3 participă în perioada 5-9 octombrie la Campionatul Mondial, care este găzduit de către București. Toate meciurile se vor juca în incita Circului Metropolitan, iar printre […] The post S-a dat starul Campionatului Mondial de baschet U23 3X3! (...)
[ProSport]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Pierce Brosnan a ceut un ordin de restricție împotriva unei hărțuitoare
Pierce Brosnan a obținut un ordin de restricție de urgență împotriva unei hărțuitoare care stă în fața casei sale. Actorul în vârstă de 69 de ani a chemat poliția din cauza unei femei care locuiește într-o mașină, în apropierea locuinței sale, potrivit Metro.co.uk. Brosnan susține că femeia al cărei nume nu (...)
[Unica]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Elie Saab Maison marchează intrarea în zona balcanică, în Bucureşti
ELIE SAAB şi Metropolitan Group s-au asociat pentru a lansa primul lor proiect rezidenţial - ELIE SAAB Towers - stabilind un nou reper pentru locuinţele de lux din capitală şi întreaga ţară.
[Bursa]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Baschetul 3x3, la Circul Metropolitan din București. Ce au declarat Carmen Tocală și Nicușor Dan înaintea startului CM U23
Evenimentul a fost prefațat și la Poveștile Sport.ro, emisiune transmisă de VOYO.
[Sport.ro]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Metropolitan Life se alătură United Way Romania în prevenirea analfabetismului funcţional
Aproximativ 4.000 de copii din familii vulnerabile, beneficiari ai Fundaţiei United Way România, au acum acces la nouă colţuri de lectură, nou amenajate cu ajutorul contribuţiei de 100.000 de euro din partea Metropolitan Life.
[Bursa]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Campionatul Mondial: 40 de echipe de baschet 3X3 Under 23, prezente la Bucureşti
Patruzeci de echipe de baschet 3x3 Under 23 participă, în această săptămână, la Campionatul Mondial, eveniment organizat la Bucureşti şi găzduit de Circul Metropolitan.
[Bursa]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Echipele Romaniei intra in focurile FIBA 3x3 U23 World Cup de la Circ! Alexandrion Group sustine evenimentul!
Circul Metropolitan din Bucuresti va gazdui, in perioada 5-9 octombrie, cel mai mare eveniment sportiv organizat in Romania in aceasta toamna: FIBA 3x3 U23 World Cup 2022! La startul evenimentului mondial organizat in premiera in tara noastra vor fi prezente cele mai valoroase 40 de echipe de tineret de baschet 3x3 din intreaga lume, printre care se numara si ambele nationale ale Romaniei. ...
[Gazeta Sporturilor]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Giganții baschetului 3×3 vin la Circul Metropolitan! Teodora Manea: „Susținerea publicului contează și ne ajută foarte mult”
La Circul Metropolitan din București are loc FIBA 3×3 U23 World Cup – Campionatul Mondial de Baschet 3×3 pentru tineret, care se va încheia pe 9 octombrie. După o vară încărcată cu participări atât în […] The post Giganții baschetului 3×3 vin la Circul Metropolitan! Teodora Manea: „Susținerea publicului (...)
[ProSport]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


România se duelează cu giganții baschetului 3x3. Teodora Manea: Vreau să cred că cel mai frumos moment din 3x3 încă nu l-am trăit
Între 5 și 9 octombrie, la Circul Metropolitan din București, are loc FIBA 3x3 U23 World Cup ndash; Campionatul Mondial de Baschet 3x3 pentru tineret.
[Sport.ro]
05/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Două primării din Dolj, amendate cu 100.000 de lei pentru gunoi
Cele două comune doljene au fost sancţionate cu amenzi maxime în cuantum de 100.000 de lei. Este vorba de localităţi din Zona Metropolitană a Craiovei şi anume comuna Breasta şi comuna Pieleşti.
„Două primării din Dolj au primit amenda maximă, de 100.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor impuse în raportul anterior....
[Gazeta de Sud]
04/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


(VIDEO) Autobuzul 220 implicat într-un accident rutier la Codlea
Accident rutier pe DN1, la intrare în Codlea. Șoferul unui autobuz care asigură transportul metropolitan pe ruta Brașov – Codlea și retur, nu a acordat prioritate la intrare în DN1 pe raza municipiului Codlea, fiind surprins de un TIR. Din fericire, în autobuz se afla un singur călător în partea din (...)
[Codlea Info]
03/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Vrei să vizitezi conacul Hodoni sau să admiri Turnul Pompierilor din Giarmata? Turism Timiș are mai multe soluții!
Călătorii în Timiș pe liniile de transport metropolitan! Vrei să vizitezi conacul Hodoni sau să admiri Turnul Pompierilor din Giarmata, Timiș, România sau să mergi pe urmele șvabilor de la Șandra? Iată cum faci! Detalii pe Turism Timiș, facebook. Luni 3 octombrie, în premieră, Asociația pentru Promovarea și (...)
[Ziua de Vest]
03/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Premiere de excepție la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu
 „Povestea prințesei deocheate”, în regia lui Silviu Purcărete, pe scena de la Tokyo Metropolitan Theatre
[Jurnalul National]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Fost aliat al lui Putin, găsit mort în circumstanțe misterioase
Încă un fost apropiat al lui Vladimir Putin a fost găsit mort în circumstanțe misterioase. Pavel Pchelnikov, în vârstă de 52 de ani, a fost director de comunicare la Digital Logistics, o filială a Căilor Ferate Ruse, informează metro.co.uk.
[Jurnalul National]
01/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Un fost aliat al lui Vladimir Putin a fost găsit mort în circumstanţe misterioase
Încă un fost apropiat al lui Vladimir Putin a fost găsit mort în circumstanţe misterioase. Pavel Pchelnikov, în vârstă de 52 de ani, a fost director de comunicare la Digital Logistics, o filială a Căilor Ferate Ruse, potrivit metro.co.uk.
[Mediafax]
01/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Echipele României întră în focurile FIBA 3×3 U23 World Cup de la Circ! Când începe competiția de la Circul Metropolitan
Circul Metropolitan din București va găzdui, în perioada 5-9 octombrie, cel mai mare eveniment sportiv organizat în România în această toamnă: FIBA 3×3 U23 World Cup 2022. La startul evenimentului mondial organizat în premieră în […] The post Echipele României întră în focurile FIBA 3×3 U23 World Cup de la (...)
[ProSport]
01/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Iași: Piața Producătorilor Locali din Zona Metropolitană (1 – 2 octombrie)
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) organizează, în colaborare cu Primăria comunei Ciurea și Asociația GAL „Colinele Iașilor”, al treilea eveniment din cadrul proiectului “Piața Metropolitană”, care va avea loc în sat Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, în Parcul (...)
[Radio Iași]
01/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Liga 4 Dolj | Rezultatele meciurilor din etapa 6
:ACS Galicea Mare – FCU II Craiova 1-3Unirea Amărăştii de Jos – Metropolitan Işalniţa 0-2Viitorul Măceşu de Sus – Progresul Segarcea 4-3UT Dăbuleni – Tractorul Cetate 1-2Ştiinţa Celaru – Avântul Pieleşti 5-4CS Cârcea – Danubius Bechet 4-1Dunărea Calafat – Ştiinţa...
[Gazeta de Sud]
01/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Expoziția de pictură „Flori pentru Irene”, la „Dalles”, în sprijinul fiicei arhidiaconului Mihail Bucă
Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” va găzdui în perioada 5 – 29 octombrie expoziția caritabilă „Flori pentru Irene”. În cadrul acestui eveniment, 50 de artiști plastici din toată țara își vor […]
[Gândul]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Karl Lagerfeld, omagiat printr-o amplă retrospectivă la Metropolitan Museum of Art din New York
Karl Lagerfeld va fi omagiat printr-o amplă retrospectivă organizată la Metropolitan Museum of Art (Met) din New York în 2023, precum şi în cadrul următoarei ediţii a evenimentului Met Gala, care reuneşte de obicei cele mai mari staruri internaţionale, au anunţat vineri Citește mai departe...
[StiripeSurse]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Centura Bucureşti: A fost lansată licitația pentru un nou drum radial
Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti anunţă licitaţie pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi obţinerii autorizaţiei de construire pentru Drumul Radial 4.
[Adevarul]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Metrorex suplimentează numărul de trenuri începând de luni
Compania Metrorex anunţă că suplimentează numărul de trenuri începând de luni, odată cu începerea anului universitar.
[Mediafax]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


De Acoperământul Maicii Domnului, la Biserica din Vlaherne liturghia va fi slujită în limba română
Părintele Sergiu Vlad, parohul comunității românești din Istanbul, a anunțat joi că anul acesta, la Biserica din Vlaherne, liturghia va fi oficiată în limba română. Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I a dat binecuvântarea pentru această slujire din metropola turcă ce odinioară purta numele Sfântului Împărat (...)
[Basilica]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„Nocturna bibliotecilor”, sărbătorită la Biblioteca Metropolitană București
Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti organizează vineri, 30 septembrie, „Nocturna bibliotecilor”, o noapte cu activități menite să transforme vizita la bibliotecă într-o experiență culturală inedită. Proiectul se […] Articolul
[Descopera]
30/09/2022
[+][mai mult] [Articol complet]


Transportul metropolitan din Suceava va beneficia de 80 de autobuze electrice. Lungu: ”Suntem printre puținele orașe din țară care au înființat transportul metropolitan”
<>Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că în urma unei intîlniri cu primarii sau reprezentanții lor din Zona Urbană Funcțională Suceava,respectiv din orașul Salcea si comunele: Adîncata, Bosanci, Ipotesti, Moara, Mitocul Dragomirnei , Pătrăuti și Scheia, s-a convenit depunerea unui nou proiect pe PNRR, Componenta  10- Fondul local, în valoare de 17.350.200 euro,...
[Suceava News]
30/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Biblioteca Metropolitană București organizează proiectul 'Nocturna bibliotecilor',
Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti organizează vineri, 30 septembrie, „Nocturna bibliotecilor", o noapte cu activități menite să transforme vizita la bibliotecă într-o experiență Citește mai departe...
[StiripeSurse]
29/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Actorii Teatrului Naţional 'Radu Stanca', pe scena de la Tokyo Metropolitan Theatre
Teatrul Naţional "Radu Stanca" Sibiu va fi prezent în Japonia, la Festivalul de la Tokyo, cu spectacolul "Povestea prinţesei deocheate", în regia lui Silviu Purcărete, care va avea trei reprezentaţii pe scena de la Tokyo Metropolitan Theatre, în Citește mai departe...
[StiripeSurse]
29/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Metropolitan Life şi Benefit lansează un parteneriat prin care oferă pachete de asigurare de sănătate personalizate
Metropolitan Life şi Benefit, platforma cu multe beneficii extrasalariale pentru angajaţii din România, oferă utilizatorilor posibilitatea de a achiziţiona din platformă pachete de asigurare de sănătate adaptate nevoilor acestora
[Bursa]
29/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY