ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Medgidia
 
Fostul primar al municipiului Medgidia – Valentin Vrabie – revine în funcție după ce Curtea de Apel Constanța i-a acceptat contestația | AUDIO
Fostul primar al municipiului Medgidia, Valentin Vrabie – care a fost demis din funcție după ce a fost condamnat definitiv la 1,7 ani de închisoare cu suspendare – revine pe funcție după ce contestația sa a fost acceptată de Curtea de Apel Constanța. Pe lângă condamnare, instanța îi luase și (...)
[Europa FM]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Incendiu puternic pe o stradă din Medgidia. Două anexe ale unei case s-au făcut scrum, flăcările s-au aprins din senin
Incendiu puternic, ieri după-amiază, pe o stradă din Medgidia. Două anexe ale unei case s-au făcut scrum, după ce acestea s-au aprins din senin.
[Observator]
07/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY