ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Mangalia
 
Traficul din sudul litoralului rămâne de coșmar și în noul sezon estival. În ce stadiu sunt lucrările de infrastructură
Drumul Național (DN) 39 este coșmarul turiștilor care aleg sudul litoralului, fiind șoseaua care leagă municipiul Constanța de Mangalia, Vama Veche și Punctul de Trecere al Frontierei către bulgari. Din 2019, politicienii discută despre Alternativa Techirghiol, soluția la situația actuală.
[Adevarul]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mamaia are tot mai puţini turişti, dar introduce o nouă taxă pentru cei care mai vin. Hotelierii visează să atragă oameni din străinătate
Turiștii care ajung în această vară la Mamaia, vor plăti o nouă taxă. Vor achita la recepţie unu la sută din valoarea sejurului. Banii ar urma să fi folosiţi pentru promovarea staţiunii. Această taxă există deja în Eforie sau Mangalia, dar și în București sau alte oraşe (...)
[Observator]
15/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


REPORTAJ. Peste 20 de familii dintr-un sat de lângă Mangalia plătesc chirie primăriei pentru că stau în clădirile fostului IAS. Unele au fost grajduri. „Am crescut cinci copii aici!”
În ciuda condițiilor precare, o cameră și un hol sub un acoperiș de azbociment, oamenii spun că se simt acasă în clădirile fostului IAS din comuna Pecineaga, județul Constanța. Și-au instalat sobe, s-au racordat la curent și apă, au zugrăvit. Nu îndrăznesc să viseze la condiții mai bune, doar se tem să nu (...)
[Libertatea]
12/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Românii s-au mutat în stațiunile din sud, lăsând Mamaia goală
Anul trecut, în plin sezon estival, s-a putut observa un fenomen ciudat pe litoralul românesc: pentru prima oară în istorie, stațiunile din sud erau pline, spre deosebire de Mamaia, care avea multe locuri de cazare neocupate. Hotelierii spun că succesul s-a datorat schimbărilor aduse de înființarea Organizației de Management al Destinației (OMD Mangalia).
[Jurnalul National]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY