ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Mamaia
 
PRIMUL DECES AL UNUI MILITAR DUPĂ VACCIN, ascuns de Gheorghiță și Cioclii de la COVID TV. Militarul profesionist avea 47 de ani și a murit a treia zi după vaccin, de infarct, la Centrul 110 Comunicații și Informatică al Forțelor Navale: 26 februarie 2021
Pe 26 februarie, un coleg de-al medicului Valeriu Gheorghiță, militar profesionist de la Centrul 110 Comunicații și Informatică "VICEAMIRAL ING. GRIGORE MARTEȘ" al Forțelor Navale Române, din zona Mamaia Sat, UM 02052, a murit subit. Cauza: Infarct.
[|ActiveNews]
26/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
OMD Mamaia Constanţa vrea să deschidă o nouă rundă de înscrieri pentru identitatea brandului turistic al staţiunii Mamaia
În urma unui interes impresionant şi a numeroaselor solicitări primite după încheierea primei etape de înscrieri, Organizaţia de Management al Destinaţiei Mamaia Constanţa anunţă că evaluează deschiderea unei noi runde de înscrieri pentru proiectul care defineşte identitatea de brand a (...)
[Bursa]
23/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Bărbatul şi femeia care au aruncat în aer două bancomate, condamnaţi la închisoare
News.ro. Magistraţii de la Tribunalul Constanţa au decis condamnarea lui Gheorghe-Călin Apostol la şase ani şi 11 luni de închisoare, şi a Katiei Sanginesi la cinci ani şi şase luni de închisoare.  De asemenea, instanţa îi obligă pe cei doi la plata următoarelor sume: 50.000 lei către partea civilă UAT Comuna Castelu; 48.492,23 lei către partea civilă BRD Groupe...
[Gazeta de Sud]
22/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Perla litoralului românesc a ajuns în paragină: "Nu m-am întâlnit cu această situaţie în toată cariera mea"
Autorităţile din Constanţa caută un logo de promovare pentru Mamaia, în timp ce principalele atracții turistice au ajuns în paragină.
[Jurnalul National]
21/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Stațiunea de pe litoralul românesc unde principalele atracții turistice au ajuns ruine: "Nu m-am întâlnit cu această situaţie în toată cariera mea"
Autorităţile din Constanţa caută de zor un logo de promovare pentru Mamaia, dar staţiunea pare eşuată pe insula nepăsării. Teatrul de vară a devenit o groapă de gunoi, iar o parte din delfinariu este o lucrare începută şi neterminată.
[Observator]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„Cred că sunt mai mulți sâni, niște burți”. Mamaia încearcă din nou să își aleagă un logo cu care să atragă turiștii
Mamaia, cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc, își caută un logo și un slogan cu care să atragă turiști.
[Ştirile ProTv]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Românii au rezervat vacanțe de peste 2 milioane de euro pe litoralul din țara noastră. Care este stațiunea care a devansat Mamaia
Românii continuă să își rezerve vacanțele de vară pe litoralul din țara noastră, până acum fiind vacanțe rezevate de peste 2 milioane de euro, cu 20% mai mult față de 2023. Prin intermediul Târgului de […]
[B1 Tv]
20/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Marea Neagră a devenit roșie. Ce a generat acest fenomen neobișnuit
Marea Neagră a devenit roșie zilele acestea, iar valurile ruginii atrag atenția trecătorilor, de la Mamaia până în sudul litoralului.
[Ştirile ProTv]
19/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


A fost găsit unul dintre pescarii dispăruți acum mai bine de o lună pe lacul Siutghiol. Unde se afla
Descoperire macabră pe lacul Siutghiol din stațiunea Mamaia, vineri după amiază. Angajatul unei baze sportive a observat trupul unui bărbat care plutea în apropierea malului.  
[Ştirile ProTv]
16/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Taxă de promovare fără promovare. Hotelierii de la malul mării s-au trezit că nu există la târgul de Turism al României
Puşi să plătească taxă de promovare pentru staţiunea Mamaia, hotelierii de la malul mării s-au trezit că nu sunt promovaţi la târgul de Turism al României. Perla Litoralului nu are stand de prezentare pentru că primăria Constanţa a depus prea târziu documentele pentru închirierea spaţiului. (...)
[Observator]
15/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Localnicii din Mamaia, revoltați din cauza taxei pe care trebuie să o plătească. „Să fiu nevoit să plătesc pentru că locuiesc aici?”
Locuitorii din Mamaia sunt revoltați după ce primăria Constanța a hotărât asupra unei taxe de promovare a turismului pe care vor trebui să o plătească. Taxa de promovare în Mamaia După taxa de parcare din […]
[B1 Tv]
13/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Revoltă în Mamaia. Taxa pe care locuitorii trebuie să o plătească, deși stațiunea e plină de mizerie
Încă o decizie controversată a primăriei Constanța: după taxa de parcare din Mamaia care a alungat turiştii, acum a apărut taxa de promovare a turismului, pe care o vor plăti nu doar firmele, ci şi oamenii care locuiesc în staţiune. Noul impozit trebuie plătit şi retroactiv, pe anul trecut, (...)
[Observator]
13/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Paradis Hotels and Resorts a preluat hotelul Modern All Inclusive din staţiunea Mamaia
Paradis Hotels and Resorts începe sezonul estival 2024 cu opt hoteluri în administrare, hotelul Modern All Inclusive din staţiunea Mamaia fiind adăugat toamna trecută unităţilor de cazare din Venus, Jupiter, Saturn şi Mamaia aflate în grupul hotelier cu activitate pe litoralul românesc.
[Bursa]
12/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


România în Direct | Anchetă România, Te Iubesc: Dezastru imobiliar pe litoral. Natură sau blocuri? | VIDEO
O anchetă România, Te Iubesc de la Pro TV arată cum statul român a închis ochii și a permis autorizarea unor construcții în zona protejată a plajelor de la Corbu și Vadu. De asemenea, ancheta arată cum zeci de clădiri au fost construite ilegal pe plajele din Mamaia Nord și Mangalia. Reporterul (...)
[Europa FM]
12/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Presiunea imobiliară se mută pe plajele sălbatice din Delta Dunării. Aproape toate terenurile din Corbu și Vadu sunt private
Mamaia şi Năvodari s-au umplut până la refuz de betoane, peste spații verzi și sufocând cu dimensiunea construcțiilor ideea de stațiune turistică.
[Ştirile ProTv]
11/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Haosul urbanistic dintre Mamaia și Năvodari. Ultima modernizare românească sau imaginea catastrofei
Am fost săptămâna trecută spre litoralul românesc. Era o zi frumoasă însorită și destul de caldă pentru început de februarie. Am mers în direcția Mamaia spre Năvodari, prin Mamaia sat – Mamaia Nord. După șocul inițial, am discutat și cu urbaniști și arhitecți care au confirmat ceea ce și ochii (...)
[Libertatea]
10/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY