ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 septembrie 2023

 
Maia Morgenstern
 
Nebun după tine, cu Maia Morgenstern și Armand Calotă, despre Parisul anilor nebuni la superlativ!
<>laquo; Câțiva ani de amor nebun, câțiva ani de suspiciuni cumplite și apoi o imensă tristețe și suferință.Totul la superlativ, imens, grandios. raquo; (Éric-Emmanuel SCHMITT)
[ProTv]
20/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Vestea nopții despre Florin Piersic! Ce s-a întâmplat cu marele actor: Dacă mă înfurii tare…
Florin Piersic și Maia Morgenstern, doi dintre cei mai mari actori din România, au fost premiați recent de președintele Israelului pentru contribuția lor la consolidarea relațiilor dintre cele două țări. La ceremonia de premiere, Florin Piersic a făcut o declarație muzicală soției ambasadorului Israelian. Florin Piersic, plin de umor la premierea sa și a Maiei […] The post
[Capital]
16/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Premiera Nebun după tine , cu Maia Morgenstern şi Armand Calotă, se anunță un succes! Vezi primele imagini
<>Toamna se numără premierele, iar Nebun după tine a atras deja atenţia iubitorilor de teatru: spectacolul le aduce împreună pe aceeaşi scenă pe fabuloasa Maia Morgenstern şi pe fiica sa cea mica, Isadora Băltăţeanu. Li se alătură Armand Calotă şi Oana-Maria Dragne, într-o montare semnată de Antonella Cornici.
[ProTv]
06/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY