ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 martie 2023

 
Maia Morgenstern
 
Maia Morgenstern, la un pas să renunțe la actorie: „Habar n-aveam să-mi port trupul, brațele, zâmbetul”
Maia Morgenstern a obținut succesul atât în țară, cât și în străinătate, iar numele ei reprezintă acum un garant al calității artistice. Cu toate acestea, a trecut prin multe greutăți până să-și atingă scopul. Maia […]
[B1 Tv]
23/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Maia Morgenstern, sfătuită să nu dea la Teatru: „ ‘Parcă te piepteni cu furca’, auzeam adesea, ca un refren de bun venit”
A reușit să simtă succesul în țară, dar și pe hotare, iar numele ei reprezintă, astăzi, o garanție a lucrului bine făcut. Cu toate astea, Maia Morgenstern s-a confruntat cu multe până să răzbată. Maia Morgenstern a fost criticată și i s-a spus că nu are nicio șansă la Teatru. A fost sfătuită să dea (...)
[Unica]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce fel de mamă este Maia Morgenstern? Fiica sa face noi mărturisiri: „Suntem două pietre tari!”
<>Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe românești. Are o carieră de succes în domeniul care a consacrat-o, însă pe lângă femeie de succes, aceasta este și mama a trei copii: Tudor Isodor, Eva Lea Cabiria și mezina, Ana Isadora, notează click.ro. Recent, fiica cea mijlocie a actriței a vorbit despre relația pe […] The post Ce fel de mamă este Maia Morgenstern?...
[Suceava News]
13/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Relația Maiei Morgenstern cu fiica ei. „Suntem două pietre tari”
Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe românești. Pe lângă faptul că are o carieră de succes, aceasta este și mama a trei copii: Tudor Isodor, Eva Lea Cabiria și mezina, Ana Isadora.
[Adevarul]
12/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Damian Drăghici şi soţia sa interpretează piesa "Mama"
Damian Drăghici a lansat o serie inedită de clipuri, alături de unii dintre cei mai iubiţi actori români, precum Maia Morgenstern şi Florin Zamfirescu.
[Observator]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY