ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 26 martie 2023

 
Liban
 
Guvernul unei țări a refuzat să schimbe ora
Oamenii din Liban s-au trezit în două fusuri orare, pe fondul unei dispute între autorităţile politice şi religioase cu privire la momentul în care ceasurile ar trebui schimbate, relatează BBC.
[Jurnalul National]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Incredibil! Libanul s-a trezit dimineață cu două fusuri orare în loc de unul. Cum s-a ajuns în această situație de haos
Libanul, deja aflat într-o profundă criză politică şi economică, s-a trezit duminică divizat în jurul schimbării orei, o parte a ţării refuzând să se plieze pe decizia guvernului de a întârzia cu o lună trecerea la ora de vară, relatează AFP. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ţara unde doar unii oameni au trecut la ora de vară. Confuzie uriaşă cu programul de muncă şi zborurile
S-a schimbat ora în această noapte. Oamenii din Liban s-au trezit în două fusuri orare, pe fondul unei dispute între autorităţile politice şi religioase cu privire la momentul în care ceasurile ar trebui schimbate, relatează BBC.
[Observator]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Țara în care o parte din autorități refuză trecerea la ora de vară. S-ar putea ajunge la război civil
Libanul, deja aflat într-o profundă criză politică şi economică, s-a trezit duminică divizat în jurul schimbării orei, o parte a ţării refuzând să se plieze pe decizia guvernului de a întârzia cu o lună trecerea la ora de vară, relatează AFP.  
[Ştirile ProTv]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Incredibil! Ţara unde guvernul a refuzat să schimbe ora. Guvernul are o oră, iar cetăţenii altă oră / Pe aceaşi stradă sunt două fusuri orare
Oamenii din Liban s-au trezit în două fusuri orare, pe fondul unei dispute între autorităţile politice şi religioase cu privire la momentul în care ceasurile ar trebui schimbate, realtează BBC.
[Mediafax]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Locuitorii din Liban s-au trezit duminică pe două fusuri orare diferite. Cum a fost posibil
O dispută între autoritățile politice și religioase a făcut ca Libanul să aibă, începând de duminică, 26 martie, două fusuri orare diferite, potrivit Reuters. Totul a pornit după ce prim-ministrul interimar Najib Mikati a emis joi o decizie prin care ceasurile sunt date cu o oră înainte pe 20 aprilie, și nu (...)
[Libertatea]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Libanul s-a trezit dimineață cu două fusuri orare în loc de unul. Cum s-a ajuns în această situație de haos
Libanul s-a trezit duminică dimineață cu două fusuri orare, pe fondul unei dispute tot mai aprinse între autoritățile politice și religioase în legătură cu decizia de a prelungi ora de iarnă cu o lună, transmite Reuters.
[HotNews]
26/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Hillary Clinton s-a luat în gură cu Talibanii și i-a ieșit pe nas
Fosta candidată la președinție nu are liniște: a vrut să le dea talibanilor lecții de morală progresistă. Acum probabil regretă că nu a tăcut.
[|ActiveNews]
25/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Ingredientul special pe care să-l pui în salata de vinete. Iese perfectă, ca la libanezi
Tu știi cum să prepari salată de vinete ca la libanezi? Dacă aplici un singur secret, mâncarea va ieși aromată și foarte bogată. Nu mai vorbim despre beneficiile sale nutritive! Playtech Știri îți arată care este ingredientul special pe care să-l pui în salata de vinete, pentru a ieși perfectă. Toată lumea (...)
[Playtech]
23/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
S-a confirmat! Faydee va urca pe scena We Love Music Festival!
Faydee, artistul și compozitorul de origine libaneză, a fost confirmat la cea de-a doua ediție We Love Music Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023. Line-up-ul festivalului se concretizează pe zi ce trece cu nume mari iar fanii sunt nerăbdători să (...)
[Radio Crazy]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Adunând cioburile războaielor | Patrimoniul cultural afgan în pericol
Trecutul recent nu a fost prea blând cu moștenirea preislamică a Afganistanului. Se va repeta istoria sub noul guvern taliban?
[Radio Europa Liberă]
22/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Incident în timpul audierii libanezului desemnat terorist global de SUA. Ce a vrut să facă un cetățean sirian
Incident mai puțin obișnuit la Curtea de Apel București. Imediat după ce în boxa acuzaților a fost adus libanezul desemnat drept terorist global de Statele Unite, un sirian a încercat să facă fotografii pe ascuns.
[Ştirile ProTv]
21/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Afganistan: Talibanii care și-au angajat rudele în funcții guvernamentale sunt obligați să le concedieze
Liderul talibanilor din Afganistan a semnat un decret prin care le-a ordonat oficialilor săi să-și concedieze toate rudele angajate pe funcții guvernamentale, într-o încercare de a scăpa regimul de nepotismul generalizat.   Liderul talibanilor, în […]
[B1 Tv]
20/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Oficialii talibani, obligați să își CONCEDIEZE fiii angajați în instituții guvernamentale
Liderul talibanilor, Hibatullah Akhundzada, a ordonat oficialilor afgani să își concedieze rudele pe care le-au angajat în funcții guvernamentale, relatează BBC. Talibanii au concediat unii membri ai personalului superior când au preluat puterea în 2021,angajându-și […]
[Gândul]
19/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Oficialii talibani trebuie să îşi concedieze fiii angajaţi în instituţii guvernamentale
Liderul talibanilor, Hibatullah Akhundzada, a ordonat oficialilor afgani să îşi concedieze rudele pe care le-au angajat în funcţii guvernamentale, relatează BBC.
[HotNews]
19/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Popasuri la Steaua lui David
În ceea ce priveşte Steaua lui David/Maghen David, care constituie semnul emblematic al lăcaşurilor de cult ale evreilor de pretutindeni, există mai multe variante interpretative: i) cele şase vârfuri ale figurii ar reprezenta ideea universalităţii Divinităţii: est, vest, nord, sud, sus şi jos; ii) cele două triunghiuri suprapuse sugerează relaţia dintre Bine şi Rău: faptele bune...
[Gazeta de Sud]
16/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Indexul Global al Terorismului: 6.701 oameni şi-au pierdut viaţa în aproape 4.000 de atentate, anul trecut
Revenirea la putere a talibanilor în Afganistan şi sfârşitul considerării acestora ca grupare teroristă au contribuit, în 2022, la reducerea cu 9% a numărului oficial de decese cauzate de atentate la nivel mondial, potrivit Indexului Global al Terorismului (GTI), publicat marţi şi Citește mai departe...
[StiripeSurse]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Terorism. Aproape 4.000 de atentate și 6.701 decese în urma lor, în 2022
Revenirea la putere a talibanilor în Afganistan şi sfârşitul considerării acestora ca grupare teroristă au contribuit, în 2022, la reducerea cu 9% a numărului oficial de decese cauzate de atentate la nivel mondial, potrivit Indexului Global al Terorismului (GTI), publicat marţi şi citat de EFE.
[Adevarul]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Arta ca terapie: femeile afgane își pictează experiențele sub dominația talibană
Mursal Ahmadzai, 20 de ani, locuiește în Kabul. Ahmadzai a fost studentă la design până când talibanii au interzis femeilor să meargă la universitate. „Din păcate, ca și alte fete afgane, acum stau acasă”, spune ea. „Portretizez durerea și suferința fetelor afgane, ceea ce nu-mi place pentru că vreau să înfățișez bucuriile fetelor afgane și frumusețea din țara mea...
[Radio Europa Liberă]
14/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Guvernatorul taliban al unei provincii afgane, ucis în biroul, într-un atac sinucigaş revendicat de gruparea Stat Islamic
Guvernatorul taliban al provinciei Balkh din nordul Afganistanului a fost ucis într-un atac sinucigaş revendicat de gruparea Stat Islamic (IS), relatează BBC.  
[Ştirile ProTv]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Stat Islamic revendică atacul în care a fost ucis un guvernator taliban în Afganistan
Gruparea jihadistă Stat Islamic (SI) a revendicat joi atacul sinucigaş în care a fost ucis un guvernator taliban în nordul Afganistanului, potrivit unui comunicat publicat de agenţia grupării, Amaq, relatează AFP. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Gruparea jihadistă Stat Islamic revendică atacul în care a fost ucis un guvernator taliban în Afganistan
Gruparea jihadistă Stat Islamic (SI) a revendicat joi atacul sinucigaş în care a fost ucis un guvernator taliban în nordul Afganistanului, potrivit unui comunicat publicat de agenţia grupării, Amaq.
[Adevarul]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Primarul Coliban, despre revenirea Cetății Brașovului în patrimoniul orașului: Este un pas înainte. Am inclus în bugetul pe anul acesta peste 1,5 milioane lei pentru primele lucrări și studiile necesare (VIDEO)
Primarul Allen Coliban a vorbit despre Cetatea Brașovului, joi, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și a spus că revenirea obiectivului în patrimoniul orașului, proces care ar urma să […]
[B1 Tv]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Mohammad Ibrahim Bazzi, libanezul bănuit de finanțarea grupării „Hezbollah“, rămâne după gratii VIDEO
Libanezul Mohammad Ibrahim Bazzi, bănuit de finanțarea temutei grupări teroriste „Hezbollah", arestat acum două săptămâni la București, rămâne după gratii.
[Adevarul]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


VIDEO EXCLUSIV Libanezul bănuit de finanțarea grupării „Hezbollah" rămâne după gratii. A fost desemnat de SUA terorist global
Libanezul bănuit de finanțarea temutei grupări teroriste „Hezbollah", arestat acum două săptămâni la București, rămâne după gratii.  
[Ştirile ProTv]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Libanezul bănuit de finanțarea temutei grupări teroriste "Hezbollah" rămâne după gratii în București
Libanezul bănuit de finanțarea temutei grupări teroriste "Hezbollah", și arestat acum două săptămâni la București rămâne după gratii.
[Ştirile ProTv]
09/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


ONU a numit cea mai represivă țară din lume pentru femei
ONU a făcut apel la talibani miercuri, de Ziua Internaţională a Femeii, să pună capăt „imediat restricţiilor draconice” adoptate împotriva drepturilor femeilor în Afganistan, „cea mai represivă ţară” din lume în acest domeniu, relatează AFP și Agerpres.
[HotNews]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


ONU: Afganistanul, „cea mai represivă” ţară din lume pentru femei
De la sosirea lor la putere în august 2021, talibanii şi-au înmulţit măsurile liberticide împotriva femeilor. Accesul la universitate le este interzis, la fel şi cel la învăţământul secundar.
[Adevarul]
08/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY