ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 19 mai 2022

 
Liban
 
Scutul israelian Iron Dome a lansat rachete către un avion al statului evreu, confundat cu o posibilă infiltrare din Liban
Două interceptoare Iron Dome au fost trase de armata israeliană, după identificarea greșită a unei aeronave israeliene ca posibilă infiltrare din Liban.
[Antena3]
19/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Libanul schimbă macazul: Hezbollah a pierdut majoritatea în parlament
Puternica mişcare armată pro-iraniană Hezbollah şi aliaţii săi au pierdut în mod surprinzător majoritatea în parlamentul din Liban, conform rezultatelor definitive, prezentate marţi, ale alegerilor legislative, unde s-a înregistrat un progres al candidaţilor proveniţi din mişcarea Citește mai departe...
[StiripeSurse]
17/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Hezbollahul şi aliaţii săi îşi pierd majoritatea în Parlamentul libanez, în urma alegerilor legislative din weekend
Puternica mişcare şiită Hezbollah şi aliaţii acesteia au pierdut majoritatea în Parlamentul libanez, potrivit rezultatelor definitive ale alegerilor legislative de duminică, marcate de o ascensiune a opoziţiei tradiţionale şi a unor candidaţi care provin din mişcarea de contestare din 2019, relatează AFP.
[Adevarul]
17/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Ce rol ar putea juca România în „războiul grâului”?
La întâlnirea ce a avut loc la un castel vechi de 400 de ani din staţiunea Weissenhaus de la Marea Baltică, diplomaţi de rang înalt din Marea Britanie, Canada, Germania, Franţa, Italia, Japonia, Statele Unite şi Uniunea Europeană s-au angajat să continue asistenţa militară şi de apărare „atât timp cât va fi necesar”, relatează Reuters. Ministrul german de externe, Annalena...
[Descopera]
16/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Liban a înregistrat o prezenţă scăzută la primele alegeri legislative după criza din 2019
Prezenţa la vot a fost scăzută ieri la primele alegeri legislative desfăşurate în Liban după revolta populară lansată în octombrie 2019 pentru a cere plecarea unei clase politice considerate responsabilă pentru cea mai gravă criză socio-economică care a cuprins (...)
[Bursa]
16/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Prezenţă scăzută la primele alegeri legislative din Liban de după începutul crizei în 2019
Prezenţa la vot a fost scăzută duminică la primele alegeri legislative desfăşurate în Liban după revolta populară lansată în octombrie 2019 pentru a cere plecarea unei clase politice considerate responsabilă pentru cea mai gravă criză socio-economică care a cuprins ţara, Citește mai departe...
[StiripeSurse]
16/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Dirijorul libanez TOUFIC MAATOUK și pianistul francez AIMO PAGIN: SEARĂ MOZART la SALA RADIO
​​​​​​​Miercuri, 18 mai 2022 (de la 19.00), ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO prezintă un concert 100% MOZART, derulat sub bagheta dirijorului de origine libaneză TOUFIC MAATOUK. În 2015, acesta a debutat ca dirijor într-una dintre cele mai cunoscute săli de concerte din lume - Carnegie Hall, New York - cu Messa di Gloria de Puccini, moment urmat de debutul (în 2016) la Teatro San...
[Jurnalul National]
15/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Primele alegeri în Liban, după criză
Libanul votează duminică la primele sale alegeri după multiplele crize care au adus statul în pragul eșecului, notează France 24.
[Jurnalul National]
15/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Primele alegeri în Liban, după criză
Libanul votează duminică la primele sale alegeri după multiplele crize care au adus statul în pragul eşecului, notează France 24.
[Mediafax]
15/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Sasha, un fost manager devenit acum lunetist ucrainean vânează „băieții răi” ai Moscovei: „Urăsc rușii pentru că m-au transformat într-un criminal”
„Noi vorbim rusă, ei vorbesc rusă. Ar fi mai ușor dacă am fi invadați de talibani”, a declarat, pentru The Economist, lunetistul Sasha. Ucraineanul mărturisește că războiul i-a afectat sănătatea mintală și i-a erodat sufletul. În prima zi a războiului, Sasha a fost trezit de sunetul bombardamentelor la 4.00 (...)
[Libertatea]
14/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Talibanii interzic cuplurilor afgane să ia masa împreună în oraş. Regula se aplică inclusiv celor căsătoriţi
Talibanii din Herat au pus în aplicare o interdicţie prin care cuplurilor de afganistani le va fi interzis să ia masa împreună la restaurantele din oraş.
[Observator]
13/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Cei implicați în vânzarea de grâne furate din Ucraina vor fi trași la răspundere, spune ministrul de externe de la Kiev
Oricine va fi implicat în vânzarea și transportul de grâne furate din Ucraina va fi tras la răspundere, avertizează ministrul de externe al țării vecine. Egiptul și Libanul au refuzat transporturi de grâu presupus furat de ruși și apoi (...)
[Europa FM]
13/05/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY