ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 septembrie 2023

 
Johnny Depp
 
Jenna Ortega, prima reacție după ce s-a spus că are o relație cu Johnny Depp: „Vă rog să ne lăsați în pace”
Jenna Ortega, celebră pentru interpretarea lui Wednesday Addams în serialul „Wednesday,” a făcut declarații în urma speculațiilor privind o posibilă relație cu Johnny Depp. Actrița în vârstă de 20 de ani a respins zvonurile și […]
[B1 Tv]
04/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Jenna Ortega și Johnny Depp formează un cuplu? Actrița a reacționat imediat: Vă rog să ne lăsați în pace
<>Jenna Ortega, 20 de ani, și Johnny Depp, 60 de ani, țin primele pagini ale tabloidelor de peste ocean, după ce au apărut zvonuri conform cărora ar avea o relație. După ce povestea a luat amploare, actrița din Wednesday a avut prima reacție.
[ProTv]
04/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Jenna Ortega, prima reacție după ce s-a spus că are o relație cu Johnny Depp: „Vă rog să ne lăsați în pace”
Jenna Ortega, cunoscută după apariția sa în celebrul serial „Wednesday”, a făcut primele declarații după ce s-a speculat că ar avea o relație cu Johnny Depp. Tânăra actriță are 20 de ani și filmează pentru un nou proiect. Jenna Ortega a pus capăt speculațiilor „ridicole” potrivit cărora ea ar (...)
[Libertatea]
03/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY