ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 12 aprilie 2021

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Jimbolia
 
Grupul canadian Armstrong a concentrat la Jimbolia producția europeană, transferând activități inclusiv din Ungaria
Grupul canadian Armstrong Fluid Technology, producător de pompe utilizate în instalațiile de încălzire, răcire, sanitare și de alimentare cu apă, cu peste 1.200 de angajați la nivel mondial, a transferat către fabrica din Jimbolia (județul Timiș) o parte din producția derulată anterior pe alte piețe (...)
[Ziua de Vest]
05/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Expoziție internațională la Jimbolia! Opt pictori din România, Germania și Rusia expun caritabil, sâmbătă
Societatea de caritate Blythswood organizează, sâmbătă 27 martie, 2021, la Jimbolia, județul Timiș, începând cu ora 14:00, o expoziție de lucrări de artă cu vânzare. Lucrările au fost create în timpul Simpozionului International de Artă dedicat pictorului șvab Ștefan Jäger, aflat acum la ediția cu numărul (...)
[Ziua de Vest]
26/03/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY