ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 septembrie 2021

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Jimbolia
 
UVT și Muzeul Presei Jimbolia organizează prima ediție a Taberei de creație literară pentru tineri scriitori „Petre Stoica”
Universitatea de Vest din Timișoara și Muzeul Presei „Sever Bocu” din Jimbolia organizează prima ediție a Taberei de creație literară pentru tineri scriitori „Petre Stoica” 2021, în perioada 10 – 12 septembrie. Astfel, nouă tineri scriitori – poeți, prozatori și eseiști – din țară și din Republica Moldova (...)
[Ziua de Vest]
08/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Muzeul Bibliei la… Muzeul Presei
Muzeul Bibliei, un proiect unic în România, va organiza o nouă expoziție, de data aceasta la… Muzeul Presei ,,Sever Bocu” din Jimbolia. Expoziția cuprinde Biblii din întreaga lume, aflate în colecția privată a pastorului baptist dr. Ionel Tuțac. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 3 septembrie, de (...)
[Ziua de Vest]
02/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Timișoara: Mai sunt doar 5 paturi libere la Terapie Intensivă. 108 pacienți sunt internați cu coronavirus
Municipiul Timișoara mai are doar 5 paturi de terapie intensivă libere pentru bolnavii infectaţi cu noul coronavirus, iar numărul celor care se îmbolnăvesc este în creştere. 108 pacienți infectați erau internati, miercuri dimineața. 24 în stare gravă în secțiile de Terapie Intensivă, reprezentând un grad de ocupare de 82,76%. La Spitalul Judetean Timisoara in ATI erau 3 bolnavi,...
[B1 Tv]
01/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY