ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Jimbolia
 
Avertizare cod portocaliu de furtună în mai multe localităţi din judeţele Timiş şi Arad
Meteorologii au emis, miercuri seară, avertizare cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţele Timiş şi Arad. Potrivit ANM, până la ora 20:10, este cod portocaliu în mai multe localităţi din judeţul Timiş. Sunt vizate: Sânnicolau Mare, Jimbolia, Lenauheim, Cărpiniş, Comloşu Mare, (...)
[Ziua de Vest]
05/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Bazinul de înot de 3 milioane de euro la Jimbolia. Ultimele probe tehnice înainte de deschidere FOTO
Bazinul de înot de la Jimbolia (Timiș), de 25 de metri, cu cinci culoare a câte 2,5 metri, investiție a Consiliului Județean Timiș, se află în faza ultimelor probe tehnice, înainte de deschiderea oficială.
[Adevarul]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Comunitatea din Jimbolia va avea un nou bazin acoperit. CJ Timiș a început recepția investiției
Consiliul Județean Timiș a separat etapa recepției lucrărilor la noul bazin de înot acoperit, pe care l-a ridicat, în cadrul unui proiect pilot, care ar urma să fie folosit și în alte localități. Alin Nica, președintele CJT, a vizitat bazinul, aflat acum în perioada de teste, după terminarea (...)
[Ziua de Vest]
03/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Concertul „Tango Autentico” al Analiei Selis, la Filarmonica Oltenia
Evenimentul face parte dintr-un turneu național al artistei. Este un prilej unic de a sărbători 20 de ani de carieră muzicală în România și 10 ani de când Analia Selis și-a dedicat întreaga activitate tangoului. Între 10 mai și 8 iunie, Analia Selis și invitații săi din Argentina prezintă publicului român turneul național „Tango AUTÉNTICO”. Într-un frumos parcurs...
[Gazeta de Sud]
29/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY