ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2024

 
Jim Carrey
 
10 femei care au trecut prin viața lui Jim Carrey. Actrița pe care starul o consideră marea lui dragoste
Jim Carrey și-a căutat îndelung dragostea. S-a întâlnit cu celebrități, a sperat și a iubit, dar viața nu i-a oferit doar momente frumoase. Astăzi, actorul a ales singurătatea și ezită se se mai afișeze în lumina reflectoarelor. Jim Carrey, starul din Tăntălăul și gogomanul și Mincinosul (...)
[Unica]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
17 ianuarie: 25 de ani de la ultimatumul greviștilor din Valea Jiului, care a precedat a cincea mineriadă
Pe 17 ianuarie, în 1749, Grigore Ghica dădea hrisovul privind reorganizare învățământul din Țara Românească. În 1962 se năștea actorul Jim Carrey, iar doi ani mai târziu, Michelle Obama. În 1999, greviștii din Valea Jiului dădeau ultimatumul care a precedat a cincea mineriadă.
[Adevarul]
16/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY