ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Sălaj : Jibou
 
Elicopter solicitat pentru salvarea unei turiste dintr-o zonă montană greu accesibilă
Un elicopter SMURD al Punctului de Operare Aeromedical Jibou a fost solicitat de către SPJ Salvamont Maramureș să intervină în cazul unei turiste care s-a accidentat și se află într-o zonă montană greu accesibilă.
[Jurnalul National]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Maramureş: Elicopter solicitat pentru salvarea unei turiste dintr-o zonă montană greu accesibilă
Un elicopter SMURD al Punctului de Operare Aeromedical Jibou a fost solicitat de către SPJ Salvamont Maramureş să intervină în cazul unei turiste care s-a accidentat şi se află într-o zonă montană greu accesibilă.
[Mediafax]
09/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY