ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 25 martie 2023

 
Ziare si Stiri din : Sălaj : Jibou
 
Foamete în Marele Corn al Africii: 129.000 de oameni în pericol de moarte, 48 de milioane de oameni, afectați
Datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) arată că, în contextul secetei grave din ultimii ani, aproximativ 129.000 de oameni din Marele Corn al Africii au ajuns la un nivel maxim de insecuritate alimentară, relatează AFP, citată de Agerpres. Este vorba despre oameni din Djibouti, Etiopia, Kenya, (...)
[Libertatea]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Foamete în Africa: Aproape 130.000 de oameni riscă să moară din cauza lipsei de mâncare în Marele Corn al Africii | AUDIO
Aproape 130.000 de oameni riscă să moară de foame în Marele Corn al Africii. Regiunea este afectată de o secetă gravă de mai mulți ani, avertizează Organizația Mondială a Sănătății. În șapte țări din Marele Corn al Africii – Djibouti, Etiopia, Kenya, Somalia, Sudanul de Sud, Sudan și Uganda – 48 de milioane de (...)
[Europa FM]
10/03/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY