ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
Jennifer Aniston
 
Neurologii au descoperit neuronul Jennifer Aniston, care se activează când privești fotografii ale actriței
<>Jennifer Aniston întoarce priviri pe stradă și la 52 de ani, iar explicația este că posedă o atracție aparte. Oamenii de știință au dezvăluit ce se petrece în creierul nostru atunci când privim chipul actriței din bdquo;Friends .
[ProTv]
28/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Reacții după moartea lui James Michael Tyler, Gunther din „Friends”. Jennifer Aniston: „Îți vom duce dorul”
Mai mulți actori au reacționat în spațiul public după ce s-a aflat că James Michael Tyler, Gunther din „Friends”, a murit la 59 de ani. Actorul, care fusese diagnosticat cu cancer în 2018, s-a stins din viață în somn, în casa lui din Los Angeles, după cum a precizat managerul său, într-o declarație de (...)
[Libertatea]
25/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Actorul Michael James Tyler, cel care l-a interpretat pe Gunther în serialul Friends, a decedat la 59 de ani
    Jennifer Aniston și Courteney Cox i-au adus, duminică, un omagiu actorului        


Jake Gyllenhaal, despre scenele intime filmate cu Jennifer Aniston: A fost o tortură!
<>Actorul Jake Gyllenhaal a făcut recent câteva dezvăluiri despre scenele de sex pe care le-a filmat alături de Jennifer Aniston în pelicula The Good Girl .
[ProTv]
07/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Un actor celebru mărturiseşte că a fost îndrăgostit de Jennifer Aniston. „Scenele de amor din film erau tortură pentru mine“
S-a lăsat cu scântei în platourile de filmare a producţiei “The Good Girl”. Acest actor celebru mărturiseşte că a fost îndrăgostit de partenera lui de film, Jennifer Aniston.
[Adevarul]
07/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY