ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2024

 
Ion Caramitru
 
Florina Cercel, o actriță superbă, urmărită de ghinion toată viața. Cum și-a pierdut marea iubire: „A fost nedrept!”
A fost colegă de generaţie cu Ovidiu Iuliu Moldovan, Valeria Seciu, Mariana Mihuţ, Rodica Mandache, Ion Caramitru, Ştefan Radoff sau Virgil Ogăşanu. Actrița Florina Cercel ar fi împlinit astăzi 81 de ani. De o frumusețe răpitoare și talentată, artista a fost urmărită de ghinioane în viața personală.
[Adevarul]
28/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Premieră la început de an la TNB: musicalul „Opera de trei parale” de Bertolt Brecht
Teatrul Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti pregătește la Sala „Ion Caramitru” premiera unui nou spectacol, celebrul musical „Opera de trei parale” de Bertolt Brecht, într-o versiune scenică de Gelu Colceag.
[Jurnalul National]
13/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Primul eveniment cultural artistic al anului 2024: „Armonii poetice - ETERNUL EMINESCU”
Primul eveniment cultural artistic al noului an este ETERNUL EMINESCU, proiect al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, instituție finanțată de Consiliul Județean Neamț, proiect care a debutat în anul 2004 și care a adus în atenția publicului vasta creație eminesciană tălmăcită de artiști consacrați ai scenei românești, printre ei actorii: Ion...
[Jurnalul National]
12/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Premieră la început de an la TNB: Musicalul 'Opera de trei parale' de Bertolt Brecht
Teatrul Naţional I.L.Caragiale din Bucureşti pregăteşte la Sala Ion Caramitru premiera unui nou spectacol, celebrul musical 'Opera de trei parale' de Bertolt Brecht, într-o versiune scenică de Gelu Colceag.
[Bursa]
10/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY