ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 octombrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Covasna : Întorsura Buzăului
 
Povestea celui mai lung tunel feroviar din România și reîntoarcerea trenului la...Întorsură
Trenurile au revenit după patru ani în cel mai lung tunel din țară, iar acest tunel, situat lângă întorsura Buzăului, are o poveste fascinantă. În articol puteți citi despre o cale ferată deosebită, despre legendele ei și despre una dintre foarte puținele vești bune din România când este vorba de trenuri.
[HotNews]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Trenurile merg din nou pe podul de la Budila, luat de ape în 2018. Mecanicul care a scăpat cu viață atunci, primul care l-a traversat acum
După patru ani de oprire forţată, trenurile merg din nou pe linia feroviară cu cel mai lung tunel din România, Braşov - Întorsura Buzăului. Podul de pe acest traseu a fost luat de ape în 2018, dar Căile Ferate Române au dat ordinul de reconstrucţie abia anul trecut. Azi-dimineaţă, primul tren care a (...)
[Observator]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Trenul circulă din nou de la Brașov la Întorsura Buzăului, pe podul cel nou. Au trecut patru ani de la dezastrul făcut de viitură
În iunie 2018, un pod de cale ferată de la Budila a fost luat de ape. Acum, podul nou este gata, iar trenul circulă din nou pe relația Brașov - Întorsura Buzăului, pe o distanță de 36 de kilometri.
[Adevarul]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Trenurile au revenit după patru ani de pauză pe linia dintre Brașov și Întorsura Buzăului
De luni dimineață sunt din nou trenuri pe cei 36 km ai liniei 403, Brașov - Întorsura Buzăului, după ce a fost refăcut podul de la Budila, care fusese luat de ape în vara lui 2018. Sunt șase trenuri pe zi pe sens, operate de Regio Călători. Biletul este 6,5 lei și timpii de parcurs sunt între 61 și 69 de minute.
[HotNews]
19/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]



|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY