ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 iunie 2024

 
Ziare si Stiri din : Vaslui : Huşi
 
Autocisternă cu 21 de tone de GPL, răsturnată la ieșirea din Huși. Șoferul a refuzat transportul la spital
O autocisternă încărcată cu 21 de tone de GPL s-a răsturnat la, în noapte de joi spre vineri, la ieșirea din municipiul Huși, informează Agerpres. La fața locului, pentru asigurarea măsurilor PSI, pompierii din cadrul […]
[B1 Tv]
14/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
FOTO Pericol de dezastru, după ce o autocisternă cu 21 de tone de GPL s-a răsturnat
Pericol de explozie, în creierii nopții, după ce o autocisternă încărcată cu 21 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea din municipiul Huşi. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
14/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


O autocisternă cu 21 de tone de GPL s-a răsturnat la ieşirea din Huşi
Pompierii din cadrul Secţiei Huşi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost solicitaţi să intervină după ce o autocisternă încărcată cu 21 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, la ieşirea din municipiul Huşi.
[Adevarul]
14/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Vaslui: Autocisternă cu 21 de tone de GPL, răsturnată la ieşirea din Huşi
O autocisternă încărcată cu 21 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea din municipiul Huşi. Pompierii din cadrul Secţiei Huşi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (...)
[Radio Iasi]
14/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ședință a Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei
<>În ziua de 12 iunie 2024, la Mănăstirea Secu din județul Neamț s-a întrunit, în şedinţă de lucru, Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, la care, sub preşedinţia IPS Părinte Mitropolit Teofan, au participat IPS Părinte Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, PS Părinte Ignatie, Episcopul...
[Suceava News]
12/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Vaslui: PSD câştigă primăriile în 63 de localităţi, PNL – 19 primari, AUR – 2 edili, USR şi PUSL – câte un primar
PSD a câştigat 73% dintre primăriile din judeţ, reuşind să se impună în municipiile Vaslui, Bârlad şi Huşi, în oraşul Murgeni şi în 59 de comune din totalul celor 81, potrivit rezultatelor prezentate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Edilii PSD din comunele Coroieşti, Dodeşti şi (...)
[Radio Iasi]
11/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Mitropolitul Laurențiu al Ardealului a sfințit lăcașul de cult al Schitului hunedorean Cucuiș
Mitropolitul Laurențiu al Ardealului a oficiat duminică slujba de sfințire a bisericii Schitului hunedorean Cucuiș, așezată sub ocrotirea Sfântului Apostol Andrei. Din sobor au făcut parte Episcopul Ignatie al Hușilor, Episcopul Andrei al Covasnei și Harghitei, Episcopul Nestor al Devei și (...)
[Basilica]
11/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Sute de copii din Episcopia Hușilor participă la activități recreaționale în cadrul unui proiect dedicat lor
Trei sute de copii și tineri din 30 de parohii s-au întâlnit sâmbătă la Mănăstirea Grăjdeni din Vaslui la finalul proiectului eparhial „Luna pastorației copiilor și tinerilor”. Întâlnirea a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii și vizionarea filmului care a surprins activitățile desfășurate (...)
[Basilica]
10/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Hristos a venit în lume să ne vindece de miopia spirituală, a explicat Episcopul Ignatie al Hușilor
În Duminica a 6-a după Paști, în ziua în care Biserica amintește de minunea vindecării orbului din naștere, Episcopul Ignatie al Hușilor a publicat un articol în Ziarul Lumina în care a subliniat că „Hristos S-a născut din Fecioara Maria, din pântecele ei preacurat, ca dintr-o fântână curată (...)
[Basilica]
10/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Rezultate vot Primăria Huși. Cine câștigă alegerile locale 2024
Milioane de români au mers la vot, iar acum o parte așteaptă rezultatele la alegerile locale 2024, pentru a afla cine va fi primarul din Huși în următorii 4 ani, dar şi cum arată componenţa Consiliului Local şi Consiliului Judeţean Vaslui. Rezultatele exit-poll și rezultatele parţiale, (...)
[Observator]
09/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Catedrala Episcopală din Huși: Arhimandritul Mina Dobzeu a fost pomenit la 6 ani de la trecerea la Domnul
Arhimandritul Mina Dobzeu a fost pomenit joi la împlinirea a 6 ani de la trecerea la Domnul. Parastasul a fost oficiat la mormântul acestuia din incinta Catedralei Episcopale din Huși. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi din care au făcut parte protopopii și consilierii (...)
[Basilica]
07/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Filantropiile mobilizatoare ale săptămânii: Implică-te!
Filantropia are dublu sens. Dacă ajuți pe semeni, te ajuți pe tine devenind mai bun. Săptămâna care se încheie ne-a adus în față mai multe fapte filantropice „contagioase”. Astfel, vinerea trecută am aflat că Episcopia Hușilor a inaugurat al treilea cămin pentru bătrâni, proiect susținut de (...)
[Basilica]
07/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Arhimandriul Mina Dobzeu: 6 ani de la trecerea în veșnicie
Arhimandritul Mina Dobzeu a trecut la viața veșnică în data de 7 iunie 2018 în chilia sa de la mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” – Catedrala Episcopală din Huși. Părintele Arhimandrit Mina Dobzeu s-a născut în anul 1921, în data de 05 noiembrie, în satul Grozeşti, judeţul Lăpuşna, (...)
[Basilica]
07/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Arhimandritul Mina Dobzeu: 6 ani de la trecerea în veșnicie
Arhimandritul Mina Dobzeu a trecut la viața veșnică în data de 7 iunie 2018 în chilia sa de la mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” – Catedrala Episcopală din Huși. Părintele Arhimandrit Mina Dobzeu s-a născut în anul 1921, în data de 05 noiembrie, în satul Grozeşti, judeţul Lăpuşna, (...)
[Basilica]
07/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Alegeri Locale 2024 Huşi. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar în Huşi
Alegerile Locale 2024 au loc concomitent cu alegerile europarlamentare, pe 9 iunie. Locuitorii municipiului Huşi, din Vaslui își vor putea alege duminică primarii, consilierii și președintele Consiliului Județean pentru următorii 4 ani. Şase candidați luptă pentru fotoliul de primar al (...)
[Observator]
05/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Vremea rea a lovit din nou/ Culturi agricole acoperite de grindină, în apropiere de Huşi. Imagini cu stratul de gheață – VIDEO
Natura dezlănțuită a provocat noi pagube în unele zone din țară, ploile cu grindină afectând culturi agricole. A plouat torențial într-o localitate din județul Vaslui, dar a căzut și gheață. Iar grindina a afectat terenuri pe care se află culturi agricole. O ploaie cu grindină s-a abătut, (...)
[Naţional]
05/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Imagini dureroase pentru fermieri: Culturile agricole de lângă Huși au fost acoperite de grindină
Averse cu grindină au provocat pagube, marţi seară, culturilor agricole de pe terenurile din apropierea municipiului Huşi, în judeţul Vaslui. O ploaie cu gheaţă care a durat doar câteva minute a acoperit pământul cu un […]
[B1 Tv]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Culturi agricole acoperite de grindină, în apropiere de Huşi. VIDEO
Averse cu grindină au provocat pagube, marţi seară, culturilor agricole de pe terenurile din apropierea municipiului Huşi, în judeţul Vaslui.
[Ştirile ProTv]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Grindină și averse lângă Huși, în județul Vaslui: gheața a afectat culturile agricole
Averse cu grindină au provocat pagube, marţi seară, culturilor agricole de pe terenurile din apropierea municipiului Huşi, în judeţul Vaslui. O ploaie cu gheaţă care a durat doar câteva minute a acoperit pământul cu un strat cu gheaţă. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, (...)
[Libertatea]
04/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


A fost inaugurat al treilea cămin pentru bătrâni al Episcopiei Hușilor: Unul dintre ctitori este Patriarhul Daniel
Căminul pentru persoane vârstnice „Sfântul Proroc Daniel” din localitatea Rășcani, comuna Șuletea, parte a Așezămintelor Asociației „Filantropia Ortodoxă” a Episcopiei Hușilor a fost inaugurat vineri în prezența Episcopului Ignatie. De asemenea, la eveniment au participat Simona (...)
[Basilica]
01/06/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Episcopia Hușilor inaugurează un nou centru de îngrijire a vârstnicilor
Asociația „Filantropia Ortodoxă” a Episcopiei Hușilor va inaugura vineri Căminul pentru persoane vârstnice „Sfântul Proroc Daniel” din localitatea Rășcani, comuna Șuletea. Este al treilea centru dedicat vârstnicilor deschis și susținut de organizația filantropică. „Ne dorim constant să aducem (...)
[Basilica]
30/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Dumnezeu ne-a gândit să tânjim după comuniune, spune Episcopul Ignatie
„Singurătatea nu este un simplu simptom, este chiar o boală a trupului nostru. Partea bună și frumoasă este că Dumnezeu așa ne-a gândit, ca să tânjim după comuniune”, a spus duminică Episcopul Ignatie al Hușilor. Preasfințitul Părinte Ignatie a slujit împreună cu Mitropolitul Andrei al (...)
[Basilica]
28/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Grupul psaltic al Seminarului din Huși a câștigat premiul I la Concursul Național de Muzică Psaltică
Grupul psaltic al Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Huși a câștigat premiul I la Concursul Național de Muzică Psaltică de la Iași. Competiția s-a desfășurat vineri în Sala „Iustin Moisescu” a Ansamblului Mitropolitan Iași. Concursul a fost organizat de către Mitropolia (...)
[Basilica]
27/05/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziare Huşi
Husi pe surse


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY