ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 3 februarie 2024

 
George W. Bush
 
 
 
Enigma celei de-a treia soții a lui Imran Khan, fost premier pakistanez. Bushra Bibi: de la vindecătoare la infractoare
Zvonurile și speculațiile cu privire la viața personală tumultoasă a fostului prim-ministru pakistanez Imran Khan nu au încetat să captiveze opinia publică. În centrul atenției se află acum Bushra Maneka, cunoscută acum sub numele de Bushra Bibi.
[Adevarul]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Fost premier pakistanez şi soţia sa, condamnaţi la 14 ani de închisoare pentru mită
Fostul prim-ministru pakistanez Imran Khan şi soţia sa Bushra Khan au fost condamnaţi la câte 14 ani de închisoare într-un caz legat de vânzarea ilegală de cadouri de stat, a anunţat miercuri partidul său, citat de Reuters.
[Mediafax]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Lovitură după lovitură pentru fostul premier pakistanez Imran Khan: 14 ani de închisoare, la o zi după sentința de 10 ani
Fostul prim-ministru pakistanez Imran Khan şi soţia sa Bushra Bibi au fost condamnaţi fiecare la câte 14 ani de închisoare într-un caz legat de vânzarea ilegală de cadouri de stat, a anunţat miercuri partidul său.  
[Ştirile ProTv]
31/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY