ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 mai 2021

 
George Clooney
 
George Cloney și-a luat casă de 10 milioane de dolari în dar de ziua lui
<>George Cloney și-a luat casă de 10 milioane de dolari în dar de ziua lui. Însă deocamdată nu se poate bucura pe deplin. De ziua lui, la împlinirea vârstei de 60 de ani, în ziua de 6 mai, George Clooney și-a făcut cadou o casă de 10 milioane de dolari în sudul Franței. Însă luxoasa […] The post George Cloney și-a luat casă de 10 milioane de dolari în dar de ziua lui first...
[Suceava News]
14/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
George Clooney a împlinit 60 de ani. Cum arăta actorul la începuturile carierei
Celebrul actor George Clooney a împlinit 60 de ani. Născut la 6 mai 1961, câștigător a două premii Oscar, el se poate mândri la această vârstă cu o carieră de succes, o viață ca-n povești și o familie fericită. 
[Digi24]
07/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


George Clooney, o nouă proprietate de lux de 170 de hectare în regiunea Provence din Franţa
Actorul american George Clooney a cumpărat o proprietate în regiunea Provence, Domaine du Canadel din Brignoles. Pe domeniu se află o casă din secolul al XVIII-lea, un iaz, o piscină, precum şi câteva hectare de viţă-de-vie, pe o suprafaţă de 170 de hectare, anunţă news.ro. Venitul tranzacţiei nu a fost însă comunicat.
[Adevarul]
06/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


George Clooney a împlinit 60 de ani. Cum a fost surprins pe platourile de filmare
<>George Clooney își sărbătorește astăzi cea de-a 60-a aniversare. Câștigătorul a două premii Oscar, Clooney se poate mândri cu o carieră strălucită și cu o viață de familie fericită. Alături de soția sa, Amal Alamuddin Clooney, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete.
[ProTv]
06/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


George Clooney la 60 de ani! O viaţă plină şi intensă: înainte de Amal, a avut o relaţie toridă de amor cu soţia unui actor celebru
Pe 6 mai 2021 George Clooney împlineşte 60 de ani. Este o vârstă matură, a bilanţurilor.Actorul arată spectaculos şi a avut o viaţă plină de picanterii. Un lucru mai puţin cunoscut despre el este că a avut o poveste de dragoste toridă cu răposata soţie a lui John Travolta, Kelly Preston.
[Adevarul]
06/05/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY