ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2023

 
Gardianul
 
Şase persoane implicate în scandalul din clubul din Craiova au fost reţinute. În local se aflau şi doi poliţişti
Agresorii gardianului de la Penitenciarul Craiova au fost prinşi azi-noapte. Şase bărbați au fost reţinuţi, printre ei şi fiul unui milionar de origine iordaniană.
[Ştirile ProTv]
19/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Agent de penitenciar, bătut măr în club, din cauză că a vrut să dea dedicaţii. Foşti deţinuţi s-au răzbunat!
Scene de groază într-un club din Craiova. Un luptător din cadrul trupelor de intervenție rapidă de la Penitenciarul de maximă siguranță Craiova a fost bătut cu bestialitate într-un club. Gardianul de la puşcărie a fost călcat în picioare de mai mulți foșt deținuți, recent eliberați din (...)
[Naţional]
18/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY