ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 august 2021

 
Ziare si Stiri din : Dâmboviţa : Găești
 
Scară de bloc evacuată, în Găeşti, în urma unui incendiu. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost intoxicată cu fum
Locatarii unui loc cu patru etaje din oraşul dâmboviţean Găeşti au fost evacuaţi, duminică, după ce un incendiu a izbucnit în unul dintre apartamente. Decizia de evacuare a fost luată din cauza fumului dens degajat.
[Adevarul]
16/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Firmele care au nevoie de forţă de muncă pot apela la deţinuţii de la Penitenciarul Găeşti
Penitenciarul Găeşti, din Dâmboviţa, pune la dispoziţia beneficiarilor, pe bază de contract, forţă de muncă specială necalificată, din rândul persoanelor private de libertate, în exteriorul locului de deţinere.
[Adevarul]
13/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Centura oraşului Găeşti a primit aviz favorabil din partea Comisiei Tehnice a CNAIR
Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă că centura oraşului Găeşti a primit aviz favorabil din partea Comisiei Tehnice a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastucturii Rutiere.
[Adevarul]
10/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu pe calea ferată. Locomotiva unui tren de pasageri în care se aflau 80 de persoane a luat foc în gara din Găeşti
Incidentele pe calea ferată parcă se ţin lanţ în ultima perioadă. O locomotivă a unui tren de persoane, care circula pe ruta București - Pitesti, a luat foc, ieri, în gara oraşului Găeşti
[Observator]
07/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Locomotiva unui tren în care se aflau 80 de persoane a luat foc. Incidentul s-a produs pe ruta București – Pitești
Vineri, un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren ce mergea pe ruta București – Pitești. La acel moment, în tren se aflau 80 de pasageri, iar locomotiva a fost detașată de restul vagoanelor, înainte ca cineva să fie rănit. Incendiul a izbucnit la compartimentul motor al locomotivei, în timp ce trenul staționa la gara din Găești, informează StirileProTV. La fața locului,...
[B1 Tv]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Locomotiva unui tren cu 80 de călători a luat foc în Dâmbovița. Nu sunt victime
Locomotiva unui tren care circula pe ruta Bucureşti – Piteşti şi în care se aflau 80 de pasageri a fost cuprinsă de flăcări vineri după-amiază, în gara din Găești. Incendiul a fost stins rapid de pompieri, iar călătorii nu au fost răniți, potrivit News. Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul a izbucnit la (...)
[Libertatea]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Locomotiva trenului de călători Bucureşti – Piteşti a luat foc în gara Găești
Incendiul a izbucnit, vineri după-amiază, la compartimentul motor al locomotivei trenului de persoane circulă pe ruta Bucureşti – Piteşti, în timp ce garnitura se afla în gara oraşului Găeşti.  Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apa şi spumă, iar la faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă SMURD.  ”La...
[Gazeta de Sud]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Incendiu la locomotiva unui tren de persoane care circula de la București la Pitești
Pompierii din Dâmbovița au intervenit vineri pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la locomotiva unui tren în gara Găești. Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul s-a manifestat în compartimentul motor al...
[Jurnalul National]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de persoane care circula de la Bucureşti la Piteşti
Pompierii din Dâmboviţa au intervenit vineri pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la locomotiva unui tren în gara Găeşti.
[Mediafax]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Locomotiva unui tren a luat foc în gara Găești
Locomotiva unui tren de persoane a luat foc vineri în gara din Găești. Incendiul a fost stins rapid de pompieri. Din fericire, niciunul din cei 80 de pasageri nu a avut probleme.
[Digi24]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


O locomotivă a luat foc în gara Găești
Pompierii au intervenit, vineri după amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în compartimentul motor al locomotivei unui tren, în gara oraşului Găeşti, informează ISU Dâmboviţa. Nu au fost înregistrate victime. “Intervenţie pentru stingerea unui incendiu izbucnit în compartimentul motor al (...)
[Europa FM]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


12 pompierii din Dâmboviţa se duc să stingă incendiile de pădure din Grecia
Pompieri de la detaşamentele din Târgovişte, Titu, Găeşti, Moreni şi Pucioasa au plecat către Grecia, ţară puternic afectată de incendiile de pădure, pentru a le da o mână de ajutor omologilor greci.
[Adevarul]
06/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY