ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 2 februarie 2023

 
Ziare si Stiri din : Dâmboviţa : Găești
 
Consolidarea poziţiei pe piaţă a VITCOM SRL prin investiţii durabile
S.C. VITCOM SRL, cod de identificare fiscală 6681653, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J15/1615/1994, cu sediul în localitatea Găeşti, Str. GEORGE COSBUC, Nr. 10, Judeţ DÂMBOVIŢA, cod poştal 135200, România, anunţă semnarea, în data de 11.01.2023 a Contractului de finanţare nr. 264/POC/411/AS, (...)
[Bursa]
01/02/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Bărbat obligat de instanță să se mute din propria casă. Fosta soție l-a reclamat că a amenințat-o cu moartea
„Nu contează cine deține casa, agresorul trebuie să plece" - a hotărât instanța atunci când a emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat din Găești, județul Dâmbovița.  
[Ştirile ProTv]
25/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY