ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 septembrie 2023

 
GSM
 
Descoperire uluitoare: Orașul biblic Sodoma a existat cu adevărat și ar fi fost distrus de o explozie gigantică (foto)
Săpăturile recente din Iordania aduc în prim-plan o revelație uluitoare: orașul antic distrus de ceea ce pare să fi fost o „explozie atomică” este, potrivit experților, chiar orașul biblic Sodoma, conform teologului Dr. John Bergsma. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
13/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Românii de la granița cu Ucraina, alertaţi prin Ro-Alert în legătură cu dronele ruseşti

Hotărârea ţine cont de evenimentele recente înregistrate şi de contextul geopolitic actual determinat de conflictul militar al Rusiei asupra Ucrainei, care au generat atacuri recente şi repetate asupra porturilor ucrainene Reni şi Ismail, aflate în imediata apropiere a graniţelor cu România.

Potrivit hotărârii adoptate de...
[Gazeta de Sud]
08/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Salvamont, prima alarmare prin ceas Garmin
Salvamontiștii din Argeș au intervenit, miercuri, pentru a salva o tânără de naționalitate germană din zona lacului Podu Giurgiului. Alarma a venit prin centrul Garmin SUA, inițiată prin satelit de pe un dispozitiv Garmin, pentru că zona nu are acoperire GSM.
[Jurnalul National]
06/09/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY