ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 octombrie 2021

 
Florin Piersic
 
Primărița de Berchișești anunță că drumul comunal 25 de la Corlata, afectat de alunecări de teren, a fost redat circulației publice, după refacere și modernizare (FOTO)
<>Drumul comunal 25, afectat de alunecări de teren pe porțiunea din apropierea Centrului Cultural „Florin Piersic” din satul Corlata, a fost redat circulației publice, după refacere și modernizare, a anunțat primărița comunei Berchișești, Violeta Țăran. Aceasta a menționat că finanțarea a fost efectuată prin Compania Națională de Investiții, valoarea proiectului fiind de 2,1...
[Suceava News]
24/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Actrița Dorina Chiriac, despre tragedia provocată de Alec Baldwin. „Da, armele de recuzită cu gloanțe oarbe pot ucide de la mică distanță”
Actrița Dorina Chiriac a avut prima reacție despre tragedia provocată de Alec Baldwin, când acesta și-a ucis accidental o colegă, în timpul filmărilor western-ului „Rust”. Fosta soție a lui Florin Piersic Jr. a postat un mesaj pe Facebook, în care explică despre protocolul pe platourile de filmare în ceea (...)
[Libertatea]
23/10/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Așa mențin Florin Piersic Jr. și Andreea Cipcă flacăra iubirii aprinsă. Când nu e pe scenă sau pe platoul de filmări, își răsfață soția!
Florin Piersic Jr. formează un cuplu cu Andreea Cipcă de câțiva ani. Ea este femeia care l-a făcut tată și de băiat, iar pentru asta, dar și pentru dragostea pe care i-o poartă, atunci când […] The post
[Cancan]
10/10/2021
[+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY