ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 28 aprilie 2021

 
Florin Piersic
 
Drama care i-a marcat viața lui Florin Piersic. «Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre»
<>Fire veselă și optimistă, Florin Piersic (85 de ani) vorbește arareori despre dramele din viața lui. La emisiunea „Legende” cu Dan Negru, marele actor a povestit însă ce tragedie i-a lovit familia pe când el era doar un copil, notează click.ro. „Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre. Când joc în piesă […] The post Drama care i-a marcat viața lui Florin...
[Suceava News]
26/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Florin Piersic, amintiri cu Mărgelatu: "Secretul unui actor este să aibă tot timpul ceva de făcut"
"Mă cheamă Mărgelatu" e poate replica în care se adună viaţa de film a lui Florin Piersic. E, cu siguranţă, rolul care l-a făcut legendar. Cum a ajuns să-l obţină? Ce a adus în plus personajului? Care sunt gesturile transformate peste ani în simboluri cinematografice? La toate întrebările răspunde Florin (...)
[Observator]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la ”Legendele”, sâmbătă, la Antena 1
Seria interviurilor de colecție ”Legendele, cu Dan Negru” continuă sâmbătă, de la 23.30, la Antena 1, când Dan Negru îl va avea ca invitat pe marele actor Florin Piersic....
[Jurnalul National]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la ”Legendele”, sâmbătă, la Antena 1
Seria interviurilor de colecție ”Legendele, cu Dan Negru” continuă sâmbătă, de la 23.30, la Antena 1, când Dan Negru îl va avea ca invitat pe marele actor Florin Piersic.
[Observator]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, invitatul lui Dan Negru la „Legendele”, sâmbătă, la Antena 1
Seria interviurilor de colecție ”Legendele, cu Dan Negru” continuă sâmbătă, de la 23.30, la Antena 1...
[Romania Libera]
23/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Florin Piersic, rememorând ultimele întâlniri cu marii actori ai cinematografiei româneşti: "Lumea se bucură de tine, te aplaudă, dar te uită"
Rând pe rând, marii actori ai României se duc, lăsând în urma lor o viaţă ca o scenă. Şi imagini care trezesc cele mai frumoase amintiri. "Lumea se bucură de tine, te aplaudă, dar te uită". Asta ne spune Florin Piersic, rememorând ultimele întâlniri pe care le-a avut cu nume emblemă ale cinematografiei (...)
[Observator]
22/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, amintiri cu Radu Beligan şi primarul din Maroc cu şapte neveste: "Când ni le-a prezentat, ne-am crucit"
Şapte soţii şi o echipă de tineri actori români. Plus legătura dintre viaţa lui Radu Beligan şi primarul din Zagora, din Maroc. Despre asta ne povesteşte în această seară, Florin Piersic, într-un nou episod al proiectului "Legendele", realizat de Dan (...)
[Observator]
21/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, amintiri cutremurătoare din copilărie: „Sora mea s-a înecat în Prut, după ce a sărit să-și salveze colega de bancă”
Actorul de legendă Florin Piersic a fost invitatul lui Dan Negru în proiectul „Legendele”. „Nu este nicio legendă, de ce exagerezi? Este tatăl meu, care era în costum de ofiţer, pentru că atunci când a […]
[Gândul]
21/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, mărturisiri emoționante: „Da, îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau”
Marele actor Florin Piersic și-a deschis sufletul în fața lui Dan Negru și a vorbit despre traumele care și-au pus amprenta asupra vieții sale, dar și despre călătoriile la Mormântul Sfânt. De altfel, maestrul Piersic […] The post
[Cancan]
21/04/2021
[+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Florin Piersic, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: "Prima mea amintire este cu înmormântarea surorii mele"
O fotografie cât o lume întreagă. Şi o poveste cu tineri îndrăgostiţi, care se lovesc de piedici în calea unei vieţi împreună. O dragoste salvată de intervenţia unui rege şi un povestitor inegalabil care ne pune în faţă propria viaţă, aşa cum a trăit-o el. Florin Piersic e invitatul lui Dan Negru, într-un nou (...)
[Observator]
20/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, confesiune în fața lui Dan Negru: „Da, mi-e frică de moarte”
Faimosul artist a povestit episoade emoționante din viața sa în emisiunea „Legendele”. Florin Piersic, 85 de ani, este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Actorul din „Mărgelatu”, ardeleanul care a cucerit generații întregi, a fost invitatul special al unui bun prieten de-ai săi, Dan Negru, în (...)
[Libertatea]
20/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Prima apariție în public a lui Florin Piersic, la doar câteva ore după ce s-a născut. „Să spunem că ăsta a fost începutul începutului”
După 85 de ani încă au rămas lucruri nespuse din viaţa marelui actor Florin Piersic. Despre părinţii lui, în special despre tatăl lui, Florin Piersic a discutat cu Dan Negru, la Legendele.
[Observator]
20/04/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY