ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 4 februarie 2024

 
Florin Piersic
 
Un drum montan turistic unic va fi inaugurat anul acesta în Cheile Sohodolului
Lucrările la drumul ce traversează Cheile Sohodolului au fost demarate în 2022 și vor fi reluate în primăvară, în măsura în care și condițiile meteo vor permite acest lucru. Bugetul este asigurat din fondul de rezervă al Guvernului și din bugetul Consiliului Județean Gorj. De la Guvern suma alocată a fost de 15,7 milioane de lei și de la Consiliul Județean Gorj suma...
[Gazeta de Sud]
02/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Imagine rară cu soția lui Florin Piersic. Anna Török a fost alături de actor la ziua lui de naștere
Florin Piersic este căsătorit de mai bine de trei decenii cu Anna Török, însă partenera sa preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. La aniversarea marelui actor, soția sa i-a fost alături. Florin Piersic s-a căsătorit în anii ’60 cu actrița Tatiana Iekel. Din căsnicia lor a rezultat (...)
[Libertatea]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Surpriza uriașă de la ziua lui Florin Piersic. Actorul a mărturisit la împlinirea vârstei „infinit-infinit“ în ce constă bogăția lui
Cu toate că după mai bine de 6 decenii pe scenele din România, îndrăgitul actor Florin Piersic are o pensie de 2.000 de lei, el a transmis fanilor, cu ocazia împlinirii vârstei de 88 de ani că că se simte bogat și a dezvăluit care este cel mai de preț lucru pentru el.
[Adevarul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic a mărturisit la împlinirea vârstei „infinit-infinit” în ce constă bogăția lui
Cu toate că după mai bine de 6 decenii pe scenele din România, îndrăgitul actor Florin Piersic are o pensie de 2.000 de lei, el a transmis fanilor, cu ocazia împlinirii vârstei de 88 de ani, că se simte bogat și a dezvăluit care este cel mai de preț lucru pentru el.
[Adevarul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, amintiri despre debutul în teatru. „Felul de a juca degajat şi natural a făcut să fie mult aplaudat“
Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ a constituit rampa de lansare în carieră a unor artişti de renume din România, printre ei numărându-se şi inegalabilul Florin Piersic.
[Adevarul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Actorul Florin Piersic împlinește astăzi 88 de ani: O viață dedicată artei
Actorul Florin Piersic împlinește astăzi 88 de ani: O viață dedicată artei Actorul Florin Piersic împlinește astăzi 88 de ani: O viață dedicată artei În data de 27 ianuarie, legendarul actor Florin Piersic sărbătorește împlinirea vârstei de 88 de ani. Cunoscut pentru prezența sa fermecătoare (...)
[Unirea]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Mesajul președintelui CJ Cluj cu ocazia zilei de naștere a actorului Florin Piersic
Marele actor Florin Piersic a împlinit astăzi 88 de ani, iar președintele Consiliului Județean Cluj, Alin TIșe, i-a transmis că prietenia pe care o are cu actorul îl onorează.
[Jurnalul National]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Dorinţa lui Florin Piersic în ziua în care a împlinit 88 de ani
Florin Piersic, marele actor al României, a împlinit astăzi 88 de ani. De ziua lui, legenda filmului românesc are o mare dorinţă.
[Antena3]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic a împlinit 88 de ani. Mesajul preşedintelui CJ Cluj
Marele actor Florin Piersic împlineşte sâmbătă 88 de ani, iar preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin TIşe, i-a transmis că prietenia pe care o are cu actorul îl onorează.
[Mediafax]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Florin Piersic și povestea lui fabuloasă de viață: a avut trei soții, dar numai una l-a ținut acasă. Maestrul a împlinit 88 de ani
Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori din România, împlinește pe 27 ianuarie fabuloasa  vârstă de 88 de ani.  Celebrul ”Mărgalatu” a avut o viață plină de povești uimitoare, ba chiar a fost căsătorit […]
[Gândul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic a împlinit astăzi 88 de ani. Mesajul transmis de actor. „Asta e adevărata bogăție”
Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciati actori români, împlinește astăzi 88 de ani, iar cu această ocazie, acesta a postat un mesaj pe contul de socializare, în care dezvăluie ce pretuieste cel mai mult. „Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se (...)
[Libertatea]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Ziua unui mare artist: Florin Piersic împlinește azi 88 de ani. La Mulți Ani! FILMUL PINTEA HAIDUCUL - INTEGRAL
Marele actor Florin Piersic împlinește azi, 27 ianuarie, 88 de ani. Părinții lui erau originari din Bucovina, însă el s-a născut la Cluj-Napoca, unde a urmat liceul, absolvind apoi la București Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică
[|ActiveNews]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic, bărbatul fermecător care a înnebunit femeile: „Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el, 43”
A fost un mare cuceritor și, pe lângă cele trei căsătorii, a mai avut aventuri care au făcut deliciul publicului. Inegalabilul Florin Piersic nu a fost niciodată bărbatul unei singure femei. Astăzi, îndrăgitul actor împlinește 88 de ani.
[Adevarul]
27/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


27 ianuarie: ziua în care s-a născut inegalabilul Florin Piersic. Armata Roșie a eliberat lagărele de la Auschwitz şi Birkenau VIDEO
La 27 ianuarie 1945, au fost eliberate lagărele de concentrare naziste de la Auschwitz şi Birkenau. Tot într-o zi de 27 ianuarie s-a născut Wolfgang Amadeus Mozart și a murit Giuseppe Verdi.
[Adevarul]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Uriașul actor Florin Piersic împlinește 88 de ani. “Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei!”
Adoratul actor Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant, cu puțin timp înainte să împlinească 88 de ani, pe 27 ianuarie.
[Jurnalul National]
26/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Cine este actrița de care s-au îndrăgostit și Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă
Florin Piersic jr. și Tudor Chirilă sunt doi dintre cei mai cunoscuți actori ai României, iar amândoi au fost o perioadă îndrăgostiți de aceeași persoană. Totuși, ea nu a rămas cu niciunul dintre ei. Dorina […]
[B1 Tv]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Florin Piersic știe secretul pentru o viață fericită: 'Asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț!'
Florin Piersic știe secretul pentru o viață fericită: 'Asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț!'Florin Piersic împlinește vârsta de 88 de ani. El le mulțumește oamenilor pentru toate mesajele de felicitare și spune că fără ei ar fi mai sărac.„Nu-i timp de nostalgii. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
24/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Nepotul lui Florin Piersic ar putea ajunge șef în Poliția Constanța
Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, ar putea ajunge șeful unei structuri nou înființate în cadrul IPJ Constanța. În prezent, Cosmin Piersic activează în Poliția Capitalei.  
[Ştirile ProTv]
19/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY