ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 27 septembrie 2022

 
Florin Calinescu
 
Radu Pietreanu, ironii la adresa lui Florin Călinescu: „A venit să îl jupoaie de viu”. Ce i-a spus actorul la TV
Florin Călinescu a acceptat să facă parte din juriul de la „iUmor” pentru o ediție, iar Radu Pietreanu i-a pregătit un moment neașteptat. Actorul de la „Vacanța Mare” a avut mai multe glume acide la adresa prezentatorului. Florin Călinescu a acceptat cu bucurie rolul de jurat-surpriză în cadrul celei de-a (...)
[Libertatea]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Ce a spus Radu Pietreanu despre Florin Călinescu la „iUmor”: „La chefuri e atât de spumos! Omul e genial”
Florin Călinescu apare în rolul de jurat-surpriză în cadrul celei de-a cincea ediţii „iUmor”, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar trei dintre apropiații lui s-au bucurat și mai mult când au aflat că au șansa să-l ia la roast. Este vorba despre Andreas Petrescu, Dan Frînculescu și Radu Pietreanu, (...)
[Libertatea]
23/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


10 ani de la moartea fiului lui Florin Călinescu. De ce a decis Luca să-și pună capăt zilelor
În urmă cu 10 ani, cu doar șase zile înainte de ziua sa de naștere, Florin Călinescu a trecut prin unul dintre cele mai cumplite momente din viața sa. Îndrăgitul actor și om de televiziune și-a pierdut fiul cel mic. Luca, băiatul cel mic al lui Florin Călinescu, și-a pus capăt zilelor la vârsta de (...)
[Unica]
06/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY