ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 octombrie 2022

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Făget
 
Accident grav pe A1. Un autoturism s-a dezmembrat după ce a intrat într-un autotren
Accident grav, sâmbătă, pe Autostrada Vestului, între Lugoj si Făget, în zona localității Traian Vuia. Un autoturism s-a dezmembrat pur și simplu după ce a intrat într-un autotren. Din fericire nu au existat victime. Mașina avea numere false. „Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în (...)
[Ziua de Vest]
02/10/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Conferință Națională dedicată sărbătoririi a 150 de ani de la nașterea inventatorului Traian Vuia, la Făget
Primăria Orașului Făget, Muzeul de Istorie și Etnografie Făget și Filiala Lugoj a Societății de Științe Istorice din România organizează vineri, 30 septembrie, de la ora 11, o Conferința Națională dedicată sărbătoririi a 150 de ani de la nașterea inventatorului, savantului, patriotului și militantului (...)
[Ziua de Vest]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Descoperire incredibilă lângă Cluj. O bombă de 100 de kilograme din al Doilea Război Mondial a fost găsită într-o pădure
Doi turiști care se aflau duminică într-o excursie în Pădurea Făget de lângă Cluj au făcut o mare descoperire în mod întâmplător. Cei doi au găsit o bombă de 100 de kilograme din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
[Ştirile Kanal D]
27/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Bombă de 100 de kilograme din cel de-al Doilea Război Mondial, descoperită într-o pădure de lângă Cluj
Doi excursioniști care se aflau duminică în Pădurea Făget de lângă Cluj au descoperit întâmplător o bombă de 100 de kilograme din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
[Antena3]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


O bombă de 100 de kilograme din cel de-Al Doilea Război Mondial, descoperită într-o pădure din Cluj
Descoperire inedită pentru niște turiști care se plimbau prin Pădurea Făget, din județul Cluj. Ei au descoperit o bombă despre care pirotehniștii spun că ar fi din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Niște excursioniști […]
[Gândul]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
O bombă din al Doilea Război Mondial a fost descoperită pe marginea unui drum din zona Pădurii Făget
O excursie în natură poate fi mereu o aventură iar de acest lucru s-au convins niște excursioniști care au explorat, în weekendul recent, Pădurea Făget. Nu mică le-a fost surprinderea când, prin covorul ruginiu al […]
[B1 Tv]
26/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Bombă de 100 de kilograme din Al Doilea Război Mondial, găsită într-o pădure de lângă Cluj-Napoca
O bombă de aviaţie de 100 de kilograme a fost găsită duminică de două persoane în pădurea Făget de lângă municipiul Cluj-Napoca, informează News.ro. Muniţia a fost ridicată de specialiştii pirotehnişti şi urmează să fie distrusă. „Pirotehniştii de la ISU Cluj au desfăşurat o misiune de asanare a muniţiei (...)
[Libertatea]
25/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]


Zilele Dumbrăvene – Festivalul gastronomic „Lingura de aur”, la cea de-a XIV-a ediție
O nouă ediție a „Zilelor Dumbrăvene” are avea loc, în perioada 17-18 septembrie. În cadrul evenimentului, organizat de Asociația Microregională „Țara Făgetului”, prin Programul Național de dezvoltare Rurală 2014-2020, se va desfășura și cea de-a XIV-a ediție a Festivalului gastronomic „Lingura de aur”. (...)
[Ziua de Vest]
18/09/2022 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY