ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 septembrie 2021

 
Ziare si Stiri din : Timiș : Făget
 
A murit Vasile Sita, fostul viceprimar al orașului Făget
Fostul viceprimar al orașului Făget, Vasile Sita, s-a stins din viață marți, la vârsta de 59 de ani. Vasile Sita a ocupat funcția de viceprimar al orașului Făget timp de un deceniu, în perioada 2009-2019. „Astăzi s-a stins din viață, la numai 59 de ani, Vasile Sita, viceprimarul orașului Făget în perioada (...)
[Ziua de Vest]
07/09/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Trei unități de învățământ din Timiș, incluse în programul „Masa caldă în școli”
Printre cele 150 de școli la nivel național care vor beneficia de implementarea programului „Masa caldă în școli” se află și trei unități de învățământ din Timiș: Liceul Teologic Ortodox „Antim Ivireanu” din Timișoara, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Făget și Școala Gimnazială Mașloc. Măsura a fost adoptată (...)
[Ziua de Vest]
31/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Două persoane, rănite într-un accident lângă Făget
Doua persoane au fost ranite intr-un accident petrecut vineri la cativa kilometri de Faget. Politistii au anuntat ca un barbat din Deta, in varsta de 41 de ani, a condus un autoturism pe DJ 682 A, din directia localitatii Birchis înspre orasul Faget, iar într-o curba la dreapta a parasit partea (...)
[Ziua de Vest]
27/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Școala din Ohaba Lungă, renovată în cadrul proiectului „Salvăm școlile satelor”
Încă o unitate de învățământ din mediul rural va beneficia de condiții optime desfășurării actului educațional, grație proiectului „Salvăm școlile satelor”, inițiat de Lions Club Timișoara, împreună cu Lions Club Timișoara Dinamic Plus, Lions Club Făget “Țara Făgetului” Dinamic Plus și Lions Club Sânmihaiu Român (...)
[Ziua de Vest]
25/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


RAJA oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța
RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile joi – 26 august 2021, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Constanța, tronsonul cuprins de str. Chiliei și bd. Mamaia. vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din...
[Constanţeanul]
24/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Accident mortal la ieșirea din Lugoj spre Făget
Un accident grav de circulație a avut loc vineri după-masa, pe șoseaua ce leagă Lugojul de Făget, chiar pe Dealul Viilor. Un șofer de 81 de ani a intrat cu mașina pe care o conducea într-un copac. Chiar dacă bărbatul a scăpat cu viață, la câteva ore după producerea accidentului pasagera acestuia, o femeie (...)
[Ziua de Vest]
20/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]


Aquatim spală rețeaua de apă în Făget, Butin, Percosova, Șemlacu Mare, Șemlacu Mic și Cenad. Ce trebuie să facă cetățenii?
Aquatim a informat că, în perioada 19 – 25 august, sunt programate lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție și rezervoarelor de înmagazinare a apei din mai multe localități din județul Timiș. Astfel, joi, 19 august, între orele 8 – 16, lucrările se vor desfășura în Făget, iar pe durata (...)
[Ziua de Vest]
18/08/2021 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY