ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 31 ianuarie 2023

 
Eurovision
 
„Eurovision ești tu!” - podcast despre concurenții Selecției Naționale | Andrei Duțu - Statues
Televiziunea Română și Radio România, prin București FM, Laura Fronoiu, Marius Popa și Răzvan Petre, realizează o serie podcast #EurovisionEstiTu în care vor afla răspunsurile întrebărilor legate de fiecare concurent în parte. Citește mai (...)
[TVR]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
„Eurovision ești tu!” - podcast despre concurenții Selecției Naționale
Televiziunea Română și Radio România, prin București FM, Laura Fronoiu, Marius Popa și Răzvan Petre, realizează o serie podcast #eurovisionestitu în care vor afla răspunsurile întrebărilor legate de fiecare concurent în parte. Citește mai (...)
[TVR]
30/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Eurovision 2023: Surorile Osoianu și SunStroke Project, printre participanții Moldovei. Cântecele sunt jurizate live pe 28 ianuarie | AUDIO
Moldova a pregătit „artileria grea” pentru Eurovision: între cei 32 de artiști care concurează anul acesta în Etapa Națională se află Surorile Osoianu, dar și alți reprezentanți celebri ai Moldovei în acest concurs. Încă o dată, își încearcă norocul trupa SunStroke Project, care a devenit celebră în plan (...)
[Europa FM]
27/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


„Eurovision ești tu!” - podcast despre concurenții Selecției Naționale
„Cine sunt concurenții Selecției Naționale Eurovision?”, „Ce experiență au?” sau „De unde vin?”... sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pun fanii celei mai importante competiții muzicale internaționale organizate de EBU (European Broadcasting Union).
[Adevarul]
26/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Pregătirile pentru finala Eurovision România. Sunt 12 finaliști, iar unul va merge la competiția de la Liverpool
Au început pregătirile pentru finala Eurovision România, care va fi pe 11 februarie. Show-ul se anunță incendiar, iar artiştii sunt nerăbdători să urce pe scena Selecției Naționale. Anul acesta, telespectatorii vor decide reprezentantul României la Eurovision 2023. Citește mai (...)
[TVR]
24/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Amia, finalista de la Eurovision România 2023 care se pregătește și de bacalaureat. Cum s-a apucat de cântat: „Mergeam cu grupul la spectacole prin malluri”
Finaliștii Eurovision România 2023 au fost anunțați. Printre cei 12 artiști care luptă pentru a reprezenta România la Eurovision 2023, care va avea loc la Liverpool, Regatul Unit, în luna mai, se află și Amia. Într-un interviu pentru Libertatea, tânăra ne-a spus povestea ei, dar și care sunt ambițiile (...)
[Libertatea]
21/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Trupa Zdob și Zdub lansează melodia Să ne fie bine și frumos
În timp ce deja hitul „Trenulețul”, piesa cu care Zdob și Zdub a participat cu succes în cadrul Eurovision Song Contest 2022, alături de Frații Advahov, a luat cu asalt topurile din Europa și nu numai, Zdob și Zdub a revenit cu piesa „Să ne fie bine și frumos”. Zdob și Zdub aduce voia bună și lansează imnul optimismului, „Să ne fie bine și frumos”. Pe...
[Radio Crazy]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Diana Brescan te roagă să Mai stai
Diana Brescan revine cu o nouă piesă sensibilă și de dor. Mai stai vorbește despre momentele dureroase prin care o persoană îndrăgostită trece, atunci când sentimentele nu sunt reciproce, iar în urma persoanei iubite, nu rămâne decât dorul. ,,Piesa aceasta vine din sufletul meu, pentru că reprezintă ceea ce trăiesc acum în viața mea. Mereu mi-am dorit să îmi expun...
[Radio Crazy]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


De ce Delia şi Andra nu participă la Eurovision. Un cunoscut impresar, adevărul despre cele două artiste (Exclusiv)
Cu toate că mulți sunt convinși că ar avea șanse mari să se întoarcă în România cu trofeul competiției sau măcar să obțină un loc bun pentru țara noastră, Delia și Andra nu participă la Eurovision. Jurnaliștii redacției Impact – Playetch Știri au stat de vorbă cu nume importante din industrie. Ce spune un (...)
[Playtech]
20/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Selecţia Naţională Eurovision are loc pe 11 februarie. Publicul va alege reprezentantul României
Finala Eurovision 2023 are loc în Liverpool Arena, din Anglia, iar România ar urma să fie reprezentată de un artist care va fi ales pe data de 11 februarie. 12 piese au fost alese pentru […]
[B1 Tv]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Selecţia Naţională Eurovision are loc pe 11 februarie. Publicul va alege reprezentantul României
Finala Eurovision 2023 are loc în Liverpool Arena, din Anglia, iar România ar urma să fie reprezentată de un artist care va fi ales pe data de 11 februarie.
[Observator]
19/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


E-an-na lansează piesa "Trecătoare", păstrând abordarea folcloric metal
Acum un an trupa E-an-na era pe buzele tuturor, atunci când avea şanse reale să se califice în preselecţia naţională Eurovision 2022. Din păcate nu a ajuns mai departe, dar a ajuns în atenţia publicului şi ulterior avea să deschidă concerte importante pe plan local. Grupul tocmai a lansat prima piesă din (...)
[InfoMusic]
13/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Solistul Sex Pistols vrea la Eurovision 2023! Ar concura din partea Irlandei
Una dintre figurile marcante din istoria muzicii punk rock este John Lydon. Fostul solist Sex Pistols vrea neapărat să participe la Eurovision, dar nu ca reprezentant al Marii Britanii, ci al Irlandei. Planul său îl aflaţi în articol. Articolul Solistul Sex Pistols vrea la Eurovision 2023! Ar (...)
[InfoMusic]
12/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cine sunt finaliștii Eurovision România 2023. Poveștile impresionante ale concurenților
Cine sunt cei 12 finaliști de la Eurovision România 2023 și ce povești interesante de viață au. Pentru 11 februarie 2023, Televiziunea Română pregătește un spectacol al Selecției Naţionale a Eurovision Song Contest 2023, în cadrul căruia vor fi interpretate live cele 12 piese muzicale. Adriana Moraru, (...)
[Libertatea]
11/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Eurovision 2023. Finaliștii selecției naționale: VIDEO - Care sunt melodiile care luptă să ajungă în Marea Britanie
​​Televiziunea publică a anunțat care sunt cei 12 concurenţi calificaţi în finala Selecţiei Naţionale Eurovision Song Contest 2023. Semifinalele Eurovision Song Contest 2023 sunt programate pentru zilele de 9 şi 11 mai, iar finala, pe 13 mai 2023, în Marea Britanie.
[HotNews]
11/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


Cei 12 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2023. Iată melodiile cu care participă. VIDEO
Au fost aleși cei 12 concurenţi calificaţi în finala Selecţiei Naţionale Eurovision Song Contest 2023.  
[Ştirile ProTv]
11/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


TVR a făcut anunțul. Cei 12 finalişti ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2023
Televiziunea Română i-a anunţat pe cei 12 concurenţi calificaţi în finala Selecţiei Naţionale Eurovision Song Contest 2023.Semifinalele Eurovision Song Contest 2023 sunt programate pentru zilele de 9 şi 11 mai, iar finala, pe 13 mai 2023. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
11/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
TVR prezintă cele 12 melodii calificate în Selecția Națională Eurovision România 2023 - VIDEO
TVR a anunțat cele 12 melodii calificate în finala Selecției Naționale pentru Eurovision 2023, prezentând pe scurt interpreții acestora. Articolul TVR prezintă cele 12 melodii calificate în Selecția Națională Eurovision România 2023 - VIDEO apare prima dată în (...)
[InfoMusic]
10/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]


TVR dezvăluie poveștile de viață ale finaliștilor Eurovision România 2023
Poveștile de viață ale finaliștilor Eurovision România 2023 au fost dezvăluite. Piesele pot fi vizionate pe contul de YouTube al Televiziunii Române. Semifinalele ESC 2023 sunt programate pentru zilele de 9 şi 11 mai, iar finala, pe 13 mai 2023. Citește mai departe...
[StiripeSurse]
10/01/2023 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY