ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 20 februarie 2024

 
Ziare si Stiri din : Constanţa : Eforie
 
Credeau că au dat lovitura după ce au jefuit o locuinţă din Eforie Nord, dar au dat nas în nas cu poliţiştii. Unde îi aşteptau agenţii
Doi bărbaţi de 26 şi 30 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au jefuit o locuinţă din staţiunea Eforie Nord.
[Observator]
05/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Lacrimi de bucurie pentru Ioana, după ce pisica ei a fost găsită de polițiștii din Eforie în timp record
Polițiștii din Eforie au reușit să îi facă o mare bucurie unei fetițe de numai 9 ani, după ce într-un timp record i-au adus acasă pisicuța dată dispărută. 
[Antena3]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Poveste cu final fericit. O fetiță de 9 ani din Eforie le-a cerut ajutorul polițiștilor să-i găsească pisicuța
O poveste cu final fericit vine de la malul mării. Ioana, o fetiță de 9 ani din Eforie le-a cerut ajutorul polițiștilor să-i găsească pisicuța pe care credea că a furat-o cineva.
[Ştirile ProTv]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


O fetiţă din Eforie le-a cerut ajutorul poliţiştilor să-şi găsească pisicuţa, pe care o credea furată. Reacţia oamenilor legii
Final fericit pentru o fetiță de 9 ani din Eforie. Copila a fost reunită cu pisica ei, după ce animalul s-a rătăcit și nu a mai știut să ajungă acasă. Inițial, tatăl fetei a crezut că animalul a fost furat, așa că a mers imediat la poliție. Agenții au găsit felina în timp record și i-au readus (...)
[Observator]
04/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY