ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
   
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 5 februarie 2024

 
Dracula
 
Curiozităţi despre lilieci
Unii îi consideră animale dăunătoare, alții spun că sunt printre cele mai înfricoșătoare mamifere. De asemenea, nu puțini sunt cei care vorbesc despre ei ca despre niște șobolani cu aripi și îi asociază cu vampiri și cu faimosul personaj Dracula. În realitate, liliecii, căci despre ei vom (...)
[Libertatea]
01/02/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


 
 
Despre geniul eminescian și o evocare Martha Bibescu, în ”Constelații diamantine”
. Arghezi spusese într-o conferință la Ateneu, în 1943, cu referire chiar la poetul național, că ”pentru a fi universal, trebuie să fii național”. Cert, pe întreg mapamondul au existat exponenți de seamă ai culturii țărilor lor, care prin valoarea și perenitatea operei au intrat și în patrimoniul universal. Sub titlul ”Eminescu – Național și Universal”, după o...
[Gazeta de Sud]
25/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]


Transilvania, în topul Bloomberg al destinațiilor de vacanță recomandate în 2024: „Luați-vă gândul de la Dracula”
Transilvania a fost inclusă pe poziția a șaptea într-un „Top 24” al destinațiilor de vacanță recomandate pentru anul 2024 de către cunoscuta agenție de știri americană Bloomberg.
[Adevarul]
20/01/2024 [+][mai mult] [Articol complet]|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2022 DIRECTWAY